Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Başlangıç ​​adımımı hedefleyen web trafiğini nasıl sürerim?

Buradaki her başarı öyküsünün çoğu, doğru bir Arama Motoru Optimizasyonu ile çalışma verimliliğini anlayan insanlarla başlar, doğru soru. Bilindiği gibi, SEO, bazılarının aptalca bir şekilde önerebileceği gibi eskidir veya "ölü" değildir. Başlangıçları ve hedeflenen web trafiğini kirli bir şekilde arama listesinin en üstünde doğru yola koymaya başlamayı gerekli görüyorsa, SEO sadece önemli değildir. Başta kurulum sonrası dönemin en ciddi ve zorlu erken aşamaları olmak üzere çevrimiçi proje hayatta kalma hedefli web trafiğini kazanmak tamamen zorunludur.

targeted web traffic

Haydi göz önüne alalım - Her girişimin başlıca hedefi, SERP'lerde markanın çevrimiçi görünürlüğünü artırmak ve doğru hedef kitleye hitap etmesini sağlamak veya potansiyel müşterilerin pazar nişi. Sadece en soğuk anketler - en yeni ankete göre, Google'ın arama sayfalarında elde edilen ilk sonucun hakim olduğu ve en iyi sonuçların aldığı tüm tıklamaların% 33'ü oranında olduğu tahmin edilmektedir. Bu nedenle, yeni web sitenizi canlı olarak getirir getirmez SEO'yu kullanarak, anında Google'ın SERP'lerinin üst kısmına tüm siteyi getiren bir hedefli web trafiği akışı ayarlamak zorundasınız.

Öyleyse, SEO'nun iki temel yönüyle hedeflenen web trafiği - kaliteli bağlantı kurma ve uygun bir sayfa yapısı optimizasyonu sağlamayı amaçlayan görevi nasıl yöneteceğinizi görelim. Aşağıda, ikisi için de kısa bir görüşme yapacağım.

Kalite Bağlantı Bina

Bir hedeflenen web trafiği için herhangi bir SEO stratejisinin temel unsurlarından, kaliteli bağlantı kurma oldukça basit çalışır. Google, genel web sitenizin SERP'lerdeki arama konumlarını yükselterek sayfalarınızda barındırılan bağlantıları ödüllendirecektir. Anlaşılan, daha kaliteli bağlantılara sahip olmak size daha yüksek bir sıralama artışı sağlayacaktır. Kaynak sitesi ne kadar saygın ve güvenilir ise, linkiniz web sitenizi daha yüksek bir seviyeye getirecektir.

En akıllı bağlantı kurma çözümleri arasında, son zamanlarda konuk blog yayınlarıyla daha fazla bağlantı elde edildiğini duydum. Web sayfalarınıza giden kaliteli bir bağlantı yerleştirme karşılığında, konunuzla (veya pazar alanı) ilgili herhangi bir etkili web sitesinde misafir postaları yazmayı kastediyorum. Oldukça basit bir görev, ha? Bir geri bağlantı için seçtiğiniz daha ünlü yer, daha sonra hedeflenen web trafiğini daha da artıracaksınız.

Web sitesinin en iyi duruma getirilmiş yapısı

Her şeyden önce, hedeflenmiş web trafiği için elverişli iyi optimize edilmiş bir yapı, çok sayfalı bir platforma sahip olmak, navigasyona kolaylık getirmek demektir; web sitenizin ayrı sayfalarını seçin. Bir taraftan - daha iyi ve kullanıcı dostu bir tarama deneyimi için harika olurdu, ziyaretçileriniz doğal olarak tüm web sayfalarınıza giden basit ve sorunsuz bir gezinti yolundan yararlanacaktır.

website traffic

Öte yandan, iyi optimize edilmiş bir yapı çalıştırmak, web sitenizin arama tarayıcıları tarafından kolayca "okunması" ve "anlaşılması" anlamına gelir. Bu şekilde, ilk 10 SERP'ye daha yakın görüntülenmesi daha yüksek bir olasılığa sahip olursunuz, dolayısıyla, erken başlangıçtaki zorlu ve zorlu dönemin başlangıcından itibaren hedeflenen web trafiği akışınızı hızlandırmak için daha iyi şans verirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport