Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Ücretsiz olarak yüksek PR geri bağlantı listesini nasıl alabilirim?

Web sitenize yüksek PR geri bağlantı listesini almak için farklı yollar vardır, aynı anda bir dolar ödemeden. Her şeyden önce, web sitenizin yüksek PR geri bağlantı listesine eklenebilen iki farklı bağlantı türü vardır: dofollow ve nofollow. Dofollow geri bağlantıları, daha fazla web trafiği üretmek doğrultusunda web sitesinin güvenilirliğini artırmak için tasarlanmış kalıcı bağlantılar için kullanılır. Nofollow geri bağlantıları, yalnızca trafiği artırmak için oluşturulmuş geçici bağlantılardır. Peki, yüksek PR geri bağlantı listesini yapan nedir? Birlikte hepsini ücretsiz olarak üretmenin en iyi yollarını görelim.

high pr backlinks list

 Kırık Linkler 

Kırılmış linklerden faydalanmak için ihtiyaç duyduğunuz şey, hak eden değerli bir içeriğe sahip olmaktır. Yani yüksek etki alanı yetkisi ve sayfa sıralaması olan bloglar veya başka çevrimiçi kaynaklar bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey, aynı konu tartışmasıyla alakalı olanları aramak veya kendi işine veya yazan konuya uyan niş pazarlamaktır. Bu yolla, Chrome uzantısını veya ücretsiz çevrimiçi araçları kullanarak daha iyi başvuru için yeni bir geri bildirim önermek için kırık bağlantıları algılamalısınız. Sonuçta, web sitesine veya blog sahibine tür bir e-posta gönderin ve kırık linki işaretleyerek kendi linkinizle değiştirin. Ve işe yarıyor, çünkü her iki taraf da karşılıklı fayda sağlayacak..Bununla birlikte, hem yeni içeriğinizin hem de onay e-postanızın, tüm görevi onaylamaya karar verecek kadar iyi ve inandırıcı olması gerektiğini unutmayın.

 Infographics 

Web sitenize yüksek geri bildirim listeleri oluşturmak için bir başka doğru yol, düz metin içeriğinizin içindeki infografileri içermesidir. Bu görev biraz zaman alabilir görünse de, uygulanması kolaydır ve kesinlikle para kazanacaktır. İçeriğinizin bir bölümünü ince bilgi grafiklerine veya kullanışlı elektronik tablolara dönüştürdükten sonra, Facebook, Twitter, LinkedIn gibi tüm popüler sosyal web sitelerinde paylaşmak için viral olmasına izin verin. Böylece, aşağıdaki ücretsiz seçeneklerden birini kullanmanızı öneririm. Infographics ile ilgili size yardımcı olacak çevrimiçi araçlar: Easel.ly, Picko Chart, Infor.am, Google Charts.

seo backlinks list

 Dizin Gönderme 

İçeriğinizin bazı saygın dizinlere gönderilmesi, sizin için bir yüksek geri bildirim listesi oluşturmanın en iyi üçüncü yoludur. Web sitesi. Ve Web'de bulunan yüksek sayıda sayfa sıralaması dizinleri mevcut, bu nedenle bazı kaliteli bağlantılar kazanmak için doğru yeri bulmak için herhangi bir problemle karşı karşıya kalmayacaksınız. Bununla birlikte, içeriğinizi göndermeden önce şunlara dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın:

  • değerli ve eşsiz makaleler yazmaya zaman ve çaba harcamanızı küçümsemeyin;
  • hiç intihal ya da alakasız içerik ile hiçbir zaman kandıramazsınız - bu pek işe yaramaz;
  • her zaman, bir dizininin makul derecede güvenilir olup olamayacağını anlamak için bir çifte kontrol var;
  • her ücretli dizinin kısa sürede bırakılması gerekir - anında sonuç vereceğiniz sözü verilse bile;
  • bilinmeyen ya da henüz yeni başlatılmamış tüm dizinlerden kaçının - büyük bir olasılıkla saldırıya uğradı ya da kandırdın;
  • gerekli tüm ayrıntıları doldurmadan önce dizin formunun tamamını dikkatlice incelediğinizden emin olun.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport