Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

PR9 dofollow geri almak nasıl kısa bir süre içinde?

İşletmenizi Google'da görünür yapmak için, 1. veya en azından 2. arama sonucu sayfasında sıralamanız gerekir. Tüm piyasa nişlerindeki rekabetin yüksek olması nedeniyle sitenizi Google SERP'nin üst sıralarına kadar zorlamak oldukça zor. Online işinizi zenginleştirebilecek iki önemli özellik arama motoru optimizasyonu ve içeriksel reklamcılıktır. Tıklama başına ödeme reklamları bazı işletmeler için çok pahalı görünse de, arama motoru optimizasyonu en az harcama ile yapılabilir. Bununla birlikte, kazanan bir optimizasyon kampanyası oluşturmak için tüm optimizasyon özelliklerini ve kavramları bilmenin yanı sıra tuzak ve püf noktaları bilmeniz gerektiğini belirtmek gerekir. Neyse ki, özel olarak sosyal mevcudiyetini güçlendirmek için tasarlanmış bir sürü SEO bloglar var.

Bu yazı PR9 dofollow geri bağlantı kurma temasına ayrılmıştır. Sitenize en alakalı ve kaliteli gelen bağlantılar oluşturmak için işletmenizle ilişkili değerli geri bağlantıların ve hangi yetkili web kaynakları ve sosyal platformları kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

Neden dofollow geri bağlantıları PR9 web kaynakları üzerine kurmanız gerekiyor?

Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi popüler sosyal ağlar, SEO kontrol listeniz için harika bir PageRank'a sahiptir. Bu platformlar, sitenizin belirtilmesi gereken en iyi yerlerdir. PR9 web kaynaklarından blogunuza geri bağlantı oluşturmak muhtemelen Google'daki sitenizin sıralamasını olumlu yönde etkileyecektir. Bu nedenle yüksek rütbelerini, onlardan blogunuza geri dönerek yararlanmanız akıllı bir fikirdir. Her şey doğru yapılırsa, arama motorlarından ve üst sıradan daha fazla otorite edineceksiniz.

Yüksek PR web sitelerinden elde edebileceğiniz iki olası geri bağlantı türü vardır: dofollow ve nofollow. Dofollow geri bağlantı suyu döndürdükleri gibi sitenize değer taşırlar. Arama motorları, geri bağlantılarla yetkili kaynaklardan gelen sinyallere dikkat eder ve sitenize daha yüksek bir rütbe verir. "Nofollow" etiketi ile bağlantılar, arama botları tarafından fark edilemez ve sitenizin sıralamalarını güçlendiren sıfır değeri getirir..HTML'de dofollow, bağlantıların varsayılan kodudur. Web sitelerinin URL'sine özel hiçbir şey eklemeyi gerektirmez. Tam tersine, nofollow geri bağlantıların belirli bir komuta ihtiyacı olduğunu ve bu linkin bir sıralamada sayılmamasını gerektiğini gösterir.

Nasıl PR9 dofollow geri almak için?

Yüksek geribildirim linkleri oluşturmak için en kolay yol, yorum yapmak veya bir profil sayfası oluşturmaktır. Her şeyden önce bir araştırma yapmanız ve niş ile ilgili web kaynaklarının sıralama istatistiklerine bakmanız ve sitenize hangi tür trafiği getireceğini düşünmeniz gerekir.

Sitemize kaliteli link suyu getirecek en popüler yüksek PR sosyal ağlarından birine göz atalım.

  • Facebook

Facebook'ta iş sayfanı oluşturup "Statik HTML'yi sayfaya ekle" bağlantısına gidip resmi web sitenizin URL'sini burada bırakmanız gerekiyor. Ardından "Düzenle" düğmesini bulmanız ve index.html dosyasını kaldırmanız gerekir. Bu bölümde web kaynağı bağlantısını aşağıdaki biçimde eklemeniz gerekiyor:  Blog Adınız . Facebook'ta dofollow geri oluşturma sürecini tamamlamak için "Kaydet ve Yayınla" düğmesini tıklatmanız gerekir.

  • LinkedIn

LinkedIn'de dofollow geri oluşturma, Facebook'ta olduğu gibi neredeyse aynı. İşletme hesabınızı oluşturmanız ve "Kişisel bilgi" bölümünde, kalıcı olarak gerçekleşen geri dönüşünüzü içermesi gerekir. Bu platformda oluşturabileceğiniz diğer bağlantılar nofollow olacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport