Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Hangi yüksek PR siteleri size geri dönüş yapmanıza yardımcı olabilir?

Sürekli arama algoritması değişikliklerine rağmen, geri bağlantılar web sitesi sıralamaları için gerekli olmalı. Sitenizin sıralamalarını yükseltmek ve web üzerindeki varlığınızı güçlendirmek için yüksek PR sitelerinde geri bağlantı oluşturmak son derece önemlidir. Şimdi, Google'ın sıralama algoritması oldukça basit bir şekilde sunulmaktadır; sitenize işaret eden geri kalmış bağlantı sayısı ne kadar yüksek olursa, web sayfanız o kadar alakalı olur.

Bununla birlikte, yalnızca sitenizin arama motoru optimizasyonunu iyileştirmek değil, geri bağlantılara ihtiyacınız olacaktır. Marka bilinirliğini artırmaya ve alakalı sitelerden daha doğal trafik getirmeye yardımcı olurlar.

İyi bir bağlantı profili elde etmek için, sitenize yeni gelen bağlantılar oluşturmak için sadece çok çalışmakla kalmaz, aynı zamanda, işletmeniz için zararlı olabilecek bağlantıları bulmak ve ortadan kaldırmak için nadiren kullandığınız bağlantıları izlemeniz gerekir.

Bu makalede, orada dofollow geri bağlantıları oluşturmak için yüksek PR siteleri bulmayı tartışacağız. Üstelik, kazanan bir bağlantı profili oluşturmayı ve zararlı gelen bağlantıları kaldırmayı düşünürüz.

Siteniz için faydalı yüksek PR geri bağlantıları nasıl elde edilir?

Rakibinizin trafik kaynaklarına bakarak başlamanız gerekir. Bağlantıların alt satırında ihtiyaç duyduğunuz her şey, web'de hedeflediğiniz anahtar kelimeleri aramak ve hangi web sitelerinin en yüksek sıralamaya sahip olduğunu gözlemlemektir.

Belirli bir piyasa niş rakibinin üst düzey sitelerini kontrol etmek için Semalt Web Analyzer'ı veya Benzeri Web aracını kullanabilirsiniz. Gelen bağlantıları belirten bir web kaynağı buldıktan sonra, bu bağlantıları çoğaltmayı denemek ve bu değerli trafiği sitenize çekmeniz gerekir.

Kural olarak, iyi geri kaliteli ve kanıtlanmış ürünler veya hizmetler gelir. Bu nedenle işinizi sosyal medyada teşvik etmeniz ve markanızın kullanıcılarına sadık sayınızı arttırmanızın nedeni budur. Özel otomatik bir yazılım kullanarak, markanızın sözlerini sosyal medyada kontrol edebilir ve bu ifadeleri geri bağlantılarla değiştirebilirsiniz.

Genel olarak, geri bağlantılar bir web sitesi gücü ve itibari göstergesi olarak hizmet eder. Potansiyel müşterilerinize, kaliteli içeriklerin yanı sıra kaliteli ürünler ve hizmetler sunarsanız, insanlar sizinle ilgili konuşacak ve sitenize bağlanacaktır. Sonuç olarak, bir sürü organik bağ suyu ve olumlu marka algılaması elde edeceksiniz.

Sitenizin online itibarını nasıl yönetebilirim?

Sürekli trafik akışına ve potansiyel müşteriler üretmek isterseniz, çevrimiçi marka itibarınızı yönetmeniz gerekir. Web'deki işletmeniz hakkında bazı olumsuz değerlendirmeleriniz varsa, bu olumsuz geri bildirimi kaldırmaya çalışmak yerine, zamanınızı ve çabalarınızı müşteri sorununuzu gidermeye yöneltin. Tüm olumsuz geri bildirimlere yanıt vermeniz ve neyin yanlış gittiğini bulmanız gerekir. Yanınızdan bir sorun olsaydı, iyileştirmeniz ve bir müşteriye önemli bir indirim veya tazminat ödemeniz gerekir.

Kural olarak memnuniyetsiz müşteriler daha sonra fikirlerini değiştiriyor ve incelemelerini gözden geçiriyor, yaptıklarınızı paylaşıyor ve kötü bir durumu daha iyi hale getiriyor.

Bu nedenle bağlantıları oluşturmak yerine müşterileri tatmin etmek için çok çalışmanız gerekiyor. Sahip olduğunuz marka kullanıcılarınız ne kadar sadıksa, elde edebileceğiniz daha yüksek kaliteli geribildirimler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport