Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

İşinizi ölçeklendirmek için Amazon araçlarını nasıl kullanacaksınız?

İşinizi Amazon'da başarıyla yürütmek ve iş geliştirme aşamasında zaman geçirmek için Amazon FBA satıcıları için yararlı araçları kullanmanız gerekir. Bu tür araçlar hayatınızı kolaylaştıracak ve zaman kazanarak pazar araştırmaları ve analizleri yapıyorsunuz.

Amazon e-ticaret uygulamasının alt satırında iseniz, maliyetlerinizi düşük tutmak için temel bilgilerle bağlantı kurmanızı öneririm. Bir süre sonra işiniz karlı hale geldiğinde, iş verimliliğinizi artırmak için yeni araçları eklemeye başlayabilirsiniz.

İşyerinizi Amazon'da başlatmak için önemli bir yatırım yapmanız gerekmiyor. Bununla birlikte, gelecekteki başarınızı düşünmelisiniz. Amazon'da bir iş başlatmanın onu geliştirmekten çok daha basit olduğunu anlamalısınız. Bazı noktalarda, işletmenizin ölçeğini bir üst seviyeye yükseltmeniz gerekecek. Aksi takdirde, potansiyel müşterilerimizi ve kârınızı kaybedeceksiniz.

Bu makalede, FBA işinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz en etkili Amazon araçlarını tartışacağız.

Amazon'da en çok araştırılan araçlar

  •  CamelCamelCamel 

Nereden alacağınız ücretsiz bir Amazon fiyat izci aracı JS bıraktı ve geçmiş verileri izliyor. Çok sayıda Amazon ürününü izler ve fiyatlar düştüğünde sizi uyarır. Camel aracı tarafından sağlanan veriler, pazar nişangahında rekabet gücünüzü korumanıza ve bu e-ticaret oyununda en üst sıralarda olmalarına yardımcı olacaktır. Dahası, satış verilerinin meşruiyetini belirlemeye yardımcı olur. Ürünlerin satışları başlatıp tamamlamadığını ya da sürekli olarak performans gösterdiğini izleyebilirsiniz. Camel aracını kullanarak, zamanla eğilimi belirleyebilirsiniz. Maalesef bu aracın başka işlevleri bulunmamaktadır. 


  • Envanter Laboratuar

Envanter Laboratuvarı Amazon ürün listelemesini iyileştirmeye yarayan bir araçtır. Bu aracı kullanarak, ürünleri araştırabilir, listeleyebilir ve yönetebilirsiniz. Üstelik, tüm giderlerinizi takip edebilir ve net karı hesaplayabilirsiniz. Her bir öğeyi envantere eklerken etiketleri tek tek basma fırsatı verir. Bir mobil cihaz kullanarak işletmeniz için karlı envanter tedarik ederken güçlü bir avantaj elde edersiniz.

Bu aracın bir diğer yararı, Amazon'a kumladığınız her SKU için işletme karınızı izleyebilmenizdir.

Envanter Laboratuvarı 30 günlük deneme süresi sağlar. Bundan sonra ayda 49 dolar ödemeniz gerekecek.

  • AMZ Tracker

İş yağlarınızı artırmak için hangi anahtar kelimeleri kullandığınızı bilmeniz ve artırmak için neleri iyileştirmeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyor satış. AMZ Tracker yazılımı işinizde ne yapmanız gerektiğine karar vermenize yardımcı olan bu verileri size sağlayacaktır. Ayrıca, bu aracı kullanarak, rakibinizin ürünlerini, ne zaman bir değişiklik yaptıklarını görmek için izleyebilirsiniz. AMZ Tracker, dönüşüm oranınızı neyin düşürdüğünü belirlemenizi ve zamanında düzeltmenizi sağlar. Buna ek olarak, inceleme kulübüyle olumsuz yorumları izleyebilir ve ürünleri daha kolay başlatabilirsiniz. Bu aracın aylık bir maliyeti olduğunu ve hiçbir ücretsiz hizmet sunmadığını unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport