Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Web Sitesi Verilerini Nasıl Kazımaya Çalıştığını Söylüyor

Web hasat olarak da bilinir, web sitesi verileri kazıma bir arama motoru optimizasyonu Tek veya çoklu kaynaklardan veri çekmeyi içeren teknik. Veri kazıma tekniği pazarlamacılar ve dijital danışmanlar tarafından hedef pazarını vurmak ve web siteleri için kaliteli içerik oluşturmak için sıklıkla kullanılır. Kazınmış web sitesi verileri daha sonra veri sayfalarında kayıt dosyaları biçiminde saklanır.

Neden veriler kazıma geçiriyor?

Bir webmaster olarak veri kazıma, çevrimiçi kampanyanız için önemli bir araçtır. İhtiyaçlarınıza ve spesifikasyonlarınıza bağlı olarak, verilerinizi kendiniz sıyırıp yönetebilir veya web kazıma uzmanlarını kiralamaya karar verebilirsiniz. Pazarlamacılar tarafından web sitesi verilerinin kazınması için yaygın olarak kullanılan araçlar.

Mozenda

Mozenda, pazarlamacıların web sayfalarında bulunan verileri program kullanmadan çıkarmalarına yardımcı olan bir programdır. Yazılım, potansiyel web yöneticileri için bir aylık ücretsiz deneme sürümü sunuyor. Mozenda aracı, blogculara, pazarlama danışmanlarına ve çevrimiçi pazarlamacılara değerli verileri tek veya çoklu kaynaklardan ayırabilmenizi sağlayan kolay bir kullanıcı arabiriminden oluşur.

Mozenda, gerçek zamanlı olarak karşılaştığınız zorluklarla ilgili mesajları, aramaları ve e-postaları yanıtlayan tam ve destekleyici çevrimiçi personele sahiptir. Araç, Mozenda'nın veri çıkarma yöntemlerine ilişkin şikâyetleri kaydeden müşterilere para iadesi çözümü sunmaktadır.

Web veri laboratuarı

Web sitesi verilerinin kazınması için, programlamadan bir siteden çabucak çekip alabileceğiniz bir araçla çalışmanız gerekir. Web veri laboratuarı, web tarama, veri otomasyonu ve ekran kazısı gibi kaliteli hizmetleri sunan önemli bir araçtır.

Web veri laboratuarı, veri ayıklama üzerinde çalışan pazarlamacılar için çözümler sunar ve sayfalarını dizine ekleme ve algoritma düzeyinde yüksek sıralamaya sahiptir. Bu araç hızlı ve etkili bir şekilde kullanılır ve yüksek doğruluk düzeyleri gösterir. Bir aylık deneme sürümünü indirmek için okunaklı web veri laboratuarı sayfasını ziyaret edin.

DataDome

DataDome, örümceklerin ve botların içeriğini kazmasına engel olan ve engelleyen pazarlamacılar için en iyi araçtır. Dijital pazarlama sektöründeki yeni potansiyellerini belirlemek ve analiz etmek için DataDome aracından yararlanın.

DataDome ile, web sitesi verilerinizi kolaylıkla kazıyabilir ve çevrimiçi pazarlama dolandırıcılığını gerçek zamanlı olarak engelleyebilirsiniz. Bu araç ayrıca, spam gönderenlerin çevrimiçi hesabınızın denetimini ele geçirmesini de engeller. Kazıma web sitesi verilerinin bir aylık deneme sürümünü kaydedin ve indirin ve gerçek içeriklerle kullanıcılarınıza ulaşın. DataDome hem çevrimiçi hem de çevrimdışı amaçlarla verilerin nasıl çıkarılacağı konusunda tavsiyelerde bulunan karşılama ve güleryüzlü destek ekibinden oluşur.

WebCrawler

Web veri kazıma söz konusu olduğunda, kalite önemli. Basit bir hatanın, birkaç yıldır kurmakta olduğunuz çevrimiçi kampanyanızı mahvetmesine izin verme. Görevli profesyoneller ve büyük firmalar sizin için taramayı hızla yapabilirsiniz. WebCrawler pazarlamacılar ve blogculara pazarlama endüstrisini keşfetme fırsatı verir. WebCrawler'ı kiralayın ve şirketin sizin için taramasına izin verin ve sizin için içeriği ve verileri çıkarın.

Son, araçları düzeltir. Bir web sitesinden veri ve bilgi topladıktan sonra, bu verileri depolamak ve yönetmek çok önemlidir. Verileri dosyaları ve Excel gibi veri sayfalarında saklamanın çoğunlukla önerilir. Sağlam bir pazarlama kampanyasına sahip olmak için web sitesi verilerini yukarıdaki vurgulanan araçlarla kazın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport