Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Amazon satıcı izci nasıl çalışır?

Müşterilere mümkün olan en iyi fiyatları sunmak için Amazon fiyatları sürekli olarak ayarlar. Kullanıcıların rekabetçi fiyatlarla istedikleri bir ürünü satın almaları için bir fırsat verir. Ayrıca, bazı özel araçlar belirli bir ürüne ilişkin fiyat değişikliklerini izlemek için kullanılır. Örneğin, CamelCamelCamel adı verilen çevrimiçi yazılım, müşterilere fiyatın her yükseltilmesinde veya düşmesiyle ilgili uyarılar sağlar. Amazon'daki marka yetkisini güçlendiren bir işlemi basitçe basitleştiren diğer Amazon satıcı izleme programları da vardır.

Bu kısa yazıda en iyi profesyonel Amazon satıcı izleme araçları ve Amazon analitik araçları tartışacağız.

Her potansiyel online tüccar, optimizasyon kampanyası başarısını sürekli olarak takip etmeli ve her belirli dönem için toplam karı ölçeklendirmelidir. Bu paragrafta size yüksek bir ödül getirebilecek en etkili Amazon Satıcı araçlarını tartışacağız. Bu izleme araçlarını, karşılıklı olarak birbirlerini güçlendirdikleri ve Amazon gelirinizi ikiye katlama ve üç katına çıkarmanıza yardımcı olabileceği için karmaşık bir yerde kullanmak makuldür.

  • Optimizasyon aracı listeleme

Amazon arama sonucu sayfasındaki en üst sıraya ulaşmak için, liste optimizasyonunuza özellikle dikkat etmeniz gerekir. Bu araç, iyi optimize edilmiş anahtar kelime erişim girişi oluşturmanıza ve birincil Amazon sıra metrik ölçümlerinden biri olan dönüşüm oranınızı artırmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu araç, satışlarınızı artırmak ve diğer Amazon sıralama metriklerini anında iyileştirmek için etkin tweaks düzenlemenize yardımcı olacaktır.

  • Negatif inceleme bildirimleri

Amazon değerlendirmelerinizin sayısı ve kalitesi, sayfa sıralaması konumunuz için önemli bir rol oynamaktadır. Elinizdeki olumlu eleştiriler arttıkça, kullanıcılar ürün satın alma şansınızı artıracaktır. Negatif değerlendirmelerin hemen çıkma oranını artırabileceği ve sıralamaların düşmesine neden olacağı anlamına gelir. En iyi kalitede bir ürününüz olsa bile kötü değerlendirmeler Amazon'ta olur. Durumu yönetmek için olumsuz değerlendirmelerinizin tümünü ele almanız gerekir.

AMZ Tracker'ın Olumsuz İnceleme Bildirimleri satıcı aracı, her biri bir negatif geri bildirim bıraktığında size bildirimler sağlayacaktır. Son olumsuz geribildirimlerinize anında tepki vermenize ve son istemci sorununuzu çözmek için elinizden gelen her şeyi yapmanıza yardımcı olacaktır. Müşterinin meselesini hızlı bir şekilde çözebilirseniz, orijinal incelemeyi tersine çevirip değiştireceklerdir.

Amazon ticaretinin büyümesini hızlandırın Amazon Analytics Amazon işletmeleriniz için büyümeyi yönlendiren satıcılar için profesyonel bir izleme aracıdır. Bu araç, personeliniz için müşteri satın alma davranışını analiz etme ve gizli popüler zaman dilimlerini bulma fırsatını sunar. Elde edilen veriler, kazanan bir PPC Amazon kampanyasını yürütmenize yardımcı olacaktır. Üstelik bu AMZ Analytics, anahtar kelime araştırma yapmaya yardımcı olur ve hangi arama terimlerinin iyi sonuç verdiğini ve hangisinin yeniden düşünülmesi gerektiğini gösterir. Amazon Analytics grafikleriyle genel gelirinizi her hafta, ay veya yılda izleyebilirsiniz. Hangi ürünleri iyi yaptığını ve işletmenizin iyileştirme gerektirdiği yerleri gösterecektir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport