Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login ou cadastro
Q&A
Question Center →

Hoe vindt u de competente experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie?

Eigenaren van e-commercebedrijven, webmasters of beginnende online ondernemers - ze zijn allemaal geconcentreerd rond één enkel doel. Hun primaire doel is om de website zichtbaar te maken bovenaan de pagina met zoekmachine resultaten (SERP's). Helaas kan lang niet iedereen zich voldoende bewust zijn van een werkelijk geavanceerd domein van de Search Engine Optimization (SEO), om niet te zeggen dat die professionele branchediensten aanbieden, of in een team werken, of een full-stack digitaal bureau van experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Dat is de reden waarom de meesten van ons meer geneigd zijn om het onderwerp zelf te beheersen, hoewel bekend is dat het te arbeidsintensief en tijdrovend is voor de meeste doe-het-zelfoplossingen. Dus, we komen eindelijk ter zake - gezien de noodzaak om alleen efficiënte SEO-diensten te hebben met een duidelijke ranking-vooruitgang, ontstaat hier een ernstige behoefte om een aantal ervaren search engine optimization-experts in te huren. Maar hoe vindt u een betrouwbare specialist of bedrijf in die overvloed aan relevante aanbiedingen op internet? Hoe maak je het verschil tussen een echte pro, een zwakke SEO-provider of zelfs oplichters die zich voordoen als experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie? Ik denk dat het stellen van de volgende vragen en het observeren van de antwoorden van de kandidaten een goede manier kan zijn om te begrijpen wie wie is. Dus laten we eens kijken.

search engine optimization experts

  • Vraag veelbelovende SEO-consultants om hun testimonials te tonen, d.w.z. een lijst van hun voormalige en bestaande klanten. De echte experts in zoekmachineoptimalisatie zullen nooit aarzelen om u alle nodige informatie met contactgegevens te verstrekken. Als je dat doet, kun je snel uitvinden of een dergelijke SEO-provider het waard is, of niets. Je kunt alleen al hun eerdere projecten controleren op daadwerkelijke positieve resultaten in betere zoekresultaten.
  • Vraag hen hoe ze zich precies zullen gedragen voor de betere ranking van uw website in de SERP's. Een bevoegde SEO-instantie zal nooit een zelfs het diepste gesprek of onderzoek weigeren. Je moet direct een exact tijdschema te zien krijgen met hun SEO-inspanningen die stap voor stap komen met je rangorde, terwijl je uiteindelijk je algemene doelen haalt.
  • Zorg ervoor dat een technisch onderzoek is opgenomen in het voorstel van het bedrijf dat zij u aanbieden. Dit rapport moet een commentaar bevatten voor elk technisch probleem waarmee uw website momenteel wordt geconfronteerd. Ik bedoel, u moet meteen worden getoond welke problemen er met name zijn om te voorkomen dat uw site promotie plaatst.
  • Controleer op welke manier die experts voor zoekmachineoptimalisatie uw websitestatistieken gaan bijhouden. Zorg er tegelijkertijd voor dat ze elke klant een directe toegang bieden of op zijn minst een geplande uitwisseling van hun bevindingen, ondersteund met de meest nauwkeurige gegevens van Google Analytics.

seo experts

En hier komen we bij de meest beslissende vraag. Vraag hen gewoon of ze u een garantie kunnen geven om bovenaan de SERPS te worden weergegeven, ik bedoel positie nummer één te nemen in de lijst met zoekresultaten. Mocht het gebeuren dat u een bevestigend antwoord krijgt, aarzel dan niet om deze "professional" op korte termijn te verlaten. Echte experts in de optimalisatie van zoekmachines zullen de klant dergelijke onzin nooit vertellen. Alleen gewetenloze of, nog erger, oplichters kunnen zich zo gedragen om vals te spelen voor de eenvoudige en onervaren klanten.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport