Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
login ou enregistrement
Q&A
Question Center →

Yorum ve misafir gönderiminin yanı sıra yüksek kaliteli DoFollow geri bağlantılarını en iyi şekilde nasıl alabilirim?

Yüksek kaliteli DoFollow geri bağlantılarıyla zengin oldukça iyi bir bağlantı profili oluşturmak kesinlikle zor bir iştir. Web sitenize veya blog'unuza işaret eden her geri dönüş sırası, Google gibi kendine özgü büyük arama motorları tarafından çekirdek sıralama işaretleri arasında hala kaldığı için. Ve nedense, organları bağlantı kurmaya yönelik diğer yaklaşımları test etmek yerine, misafir postalarına ve yorumları SEO amaçlı bazı ekstra bağlantılar kapmak için sıklıkla bahis yapıyoruz. Aşağıda, size yüksek kaliteli DoFollow geri göndermek ve bağlantı kurmanın en hafife alınmış planlarını oluşturmak için aşağıdaki üç ipucunu göstereceğim.

Bu web sitesi şu şekildedir:

Üç nadiren kullanılıyor ancak yine de yüksek kalite elde etmek için teknikler uyguluyor DoFollow Backlinks Muhtemelen bazı ekstra yüksek kaliteli DoFollow geri almak için en iyi yer - doğrudan haber ile ilgili yetkili medya kaynaklarından. Tek ihtiyacınız olan şey kayıt olmak ve posta kutunuzu izlemek. Gerçek gazetecilerden her zaman sıcak konular arayan yaklaşık üç günlük bildirim alacaksınız. Konunun, nişiniz veya iş dünyanızla alâkalı olduğu göz önüne alındığında, yanıt vermek ve bazı yüksek kaliteli DoFollow geri kazanmak için yararlı bir parça sağlamak için tereddüt etmeyin.

Kaldıraç Infographic

Sıkıcı metin içeriğinizin bir bölümünü daha açıklayıcı ve görsel olarak cazip hale getiren - infografi veya elektronik tablolar gibi - bir başka şekle dönüştürmek de ziyaretçilerinizin paylaşımını, abone olmasını teşvik etmenin harika bir yoludur. , kurşun üretimi ve tabii ki yüksek kaliteli DoFollow geri bağlantılarıyla bağlantı kuruyoruz. Önemli olan, çoğumuz doğal bağlantı kurma için enfrastrüktürlerin etkin kullanımını hafife alıyoruz. Doğru bilgi grafiğinin oluşturulması, yanlış düşünülmesi zaman alıcı ve gerçekten çok ağır bir görev olarak kabul edilir. Ancak her şey düşündüğünden çok daha basittir. Sadece Canva, Piktochart veya Infogr.am gibi belirli araçları kullanın ve bu eskiden göz korkutan görevini birkaç dakika meselesine çevirin. İlk infografiniz bittiğinde, hedeflenen gönderim sitelerinden birine (Visual.ly, Cool Infographics; Yalnızca Infographic, Saf Infographics vb.) Göndermeyi unutmayın. Veya, son konuklarınızın ücretsiz olarak hazırladığı bir infografik sunum yapmak için nişlerindeki birkaç blog yazarına ulaşabilir ve karşılıklı olarak yüksek kaliteli birkaç DoFollow'un keyfini çıkarabilirsiniz.

Reclaim Backlinks

Bağlantı yenileme gerçek bir büyü gibi çalışan oldukça basit bir görevdir. Ciddiyim, işler böyle yürür. İşletmenizin, web sitenizin veya blogunuzun bir marka ismi hakkında bilgi bulmak için Buzzsumo çevrimiçi bağlantı denetleyicisi aracını kullanın. İhtiyacınız olan tek şey, kimlerin henüz sizinle bağlantı kurmadığını tanımlamaktır. Ardından, kibar bir hatırlatıcı olarak gelen bir e-postayla hızlı bir iletişim ağı kurun. Link yenileme, bazı nedenlerden dolayı bağlantı profilinize tutturulmamış yüksek kaliteli DoFollow geri kazanmak için gerçekten kolay ve düzgün bir taktiktir. Yani, halihazırda hak ettiğinizi geri almanın zamanı geldi, değil mi?

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport