Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Hoe domineer Amazon zoekresultatenlijst?

Als u besluit uw producten op Amazon te verkopen, is uw keuze waarschijnlijk gerechtvaardigd door enkele feiten en cijfers uit de branche. U weet dat alle bedrijven de kans hebben om een fortuin te verdienen op dit wereldwijde handelsplatform. Het is je unieke kans om geld uit het niets te halen. U hoeft niet te investeren in het lanceren van uw bedrijf op Amazon. Alles wat u nodig hebt, is kwaliteitsproducten en inzicht in het mechanisme van het systeem voor het classificeren van Amazon.

Er zijn verschillende primaire typen verkopers op Amazon. De eerste is Amazon zelf, die een breed scala aan producten verkoopt (volgens Amazon Vendor Central-programma kunt u uw producten onder Amazon-merknaam verkopen). De kaste van de tweede verkoper bestaat uit externe verkopers, die zich meestal specialiseren in een of meerdere productcategorieën (volgens het Amazon Seller Central-programma kunnen verkopers hun merkproducten verkopen tegen een kleine vergoeding aan Amazon).

Het handelsplatform van Amazon onderscheidt zich door de felle concurrentie tussen verkopers, omdat er geen grenzen zijn aan het aantal detailhandelaars dat hetzelfde product kan verkopen. Wanneer veel verkopers tegelijkertijd verkopen, stijgt het een competitie waarvoor de verkoper de Koopbox wint.

Laten we op de drempel van het nieuwe jaar 2018 de veranderingen bekijken die zich in dat jaar op Amazon hebben voorgedaan.

Veranderingen in het algoritme van algoritmen voor amazonese (2016-2017)

We hebben allemaal de veranderingen in de volgorde van de percentages opgemerkt. Dit belangrijke rankingaspect dat een grote impact had op het winnen van Amazon Buy Box, was verwijderd van Seller Central. Tegenwoordig heeft dit geen effect op rankings.

Bovendien heeft Amazon het afgelopen jaar de Buy Box voor boeken geïntroduceerd, waardoor boekenwinkels de kans krijgen om met Amazon te concurreren voor de eerste positie op de Amazon-zoekresultatenlijst.

Tijdens het afgelopen jaar hebben we een aanzienlijke toename van de prijsoorlogen meegemaakt. Dus het winnen van een koopbox is nog ingewikkelder dan voorheen.

Laten we dus meer details geven over de zo gewenste Amazon Buy Box en een aantal bewezen manieren om het te winnen.

Wat is Amazon Buy Box en hoe kan het nog lang blijven?

Amazon Buy Box is een doos die wordt weergegeven aan de rechterkant van de Amazon-productdetailpagina, waar klanten items kunnen toevoegen aan hun winkelwagentje.

Verre van alle Amazon-verkopers kunnen de Buy Box winnen. Er zijn talloze factoren die verkopers moeten aannemen om deze plaats te bereiken. Alleen verkopers met de hoogste statistieken van de verkoper maken een kans om een deel van dit waardevolle onroerend goed te winnen.

U zou moeten begrijpen hoe het rankingalgoritme van Amazon werkt om uw prestaties op relevante variabelen te verbeteren, waardoor uw kansen om de Buy Box te winnen winnen en deze felle Amazon-competitie te verslaan.

Die handelaren die aan de noodzakelijke vereisten voor het in aanmerking komen voor Amazon hebben voldaan, krijgen de kans om te strijden voor de Koopdoos. Volgens het algoritme voor het rangschikken van Amazon, zouden TOP-verkopers verder moeten worden verdeeld op basis van hun variabiliteit. Het helpt om te bepalen hoe ze elke variabele voor hetzelfde product vasthouden. Als een verkoper betere statistieken heeft dan de andere, zal hun procentuele aandeel in de Buy Box veel hoger zijn.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport