Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

En Yaygın Küçük İşletme SEO Hizmetleri Nelerdir?

Küçük bir işletme için doğru SEO hizmetini seçmek zor olabilir. Hangi SEO aracını seçeceğinize karar veremeyen girişimcilerden biriyseniz, o zaman kesinlikle aşağıdaki makaleyi okumalısınız.

Aşağıdaki bilgiler, küçük işletmeler için ne SEO araçlarının olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Yazıyı okuduktan sonra, işletmeniz için SEO hizmetini seçerken çok daha az şüpheye düşeceksiniz. Yani, noktaya daha yakın.

 small business seo services

Küçük İşletmeler için En İyi SEO Hizmetleri:

Anahtar Kelime Araştırmasının Önemi

Anahtar Kelimeler Araştırma Önemi Bu, tüm arama motorları optimizasyonu için temel oluşturduğu için herhangi bir SEO projesinin temel öğesi. Sıralamalarını iyileştirmek için bir plan oluştururken düşünmeniz gereken ilk şey, hangi anahtar kelimeleri hedefleyeceğini belirlemenize yardımcı olacak derinlemesine bir anahtar kelime araştırması yapmaktır. İdeal olarak, alan adınızdaki her web sayfası alakalı ve benzersiz iki anahtar kelimeyi hedeflemelidir. İşletmenizin kilit alanlarını kapsayacak kadar yeterli sayıda anahtar kelime hedefleyen yeterli sayfanız olduğundan emin olun. Uzun arama motoru anahtar kelimeler arayın. Doğru anahtar kelimeleri seçme süreci üç adıma indirgenir:

  • Anahtar kelime alakalılığının belirlenmesi;
  • Seçilen anahtar kelimeyi arayan hizmet verilen coğrafyada insan sayısının belirlenmesi;
  • Anahtar kelime rekabet gücünü belirleme.

Ticari amaçla alakalı anahtar kelimeler sizin öncelikli önceliğiniz olmalıdır. Açıkçası, anahtar kelimenizi ne kadar çok kişi arıyorsa, o kadar iyi olur. Ayrıca, daha düşük rekabeti tercih ettiğinden bahsedilmelidir - başarılı olmak için daha az zaman ve para gerektirir. Semalt uzmanları anahtar kelime araştırması yapmak için Wordtracker'ı seçmenizi önerir..Doğru olması yanında, kullanımı kolaydır.

 Sayfa Yaratma Konuları 

Kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yaptıktan sonra düşünmeniz gereken bir sonraki adım, web sitelerinin sıralamasına göre yeni web sayfalarının oluşturulmasıdır. seçilen anahtar kelimeler. Yeni sayfalar oluştururken aşağıdaki hedefleri gerçekleştirmeyi deneyin:

  • Web sayfalarınızın yeterince uzun olması gerekir (bin kelimeye kadar);
  • Her sayfanın benzersiz ve değerli içeriğe sahip olması gerekir;
  • Her sayfanın okuyucunun ihtiyaçlarına hitap ettiğinden emin olun;
  • URL'lerinizi basit ve özlü tutun. Alanın köküne yakın olmalılar;
  • Her sayfada en fazla iki anahtar kelime hedefleme kuralını hatırla.

 small business seo

 Sayfa Optimizasyonu Anahtardır 

Dikkate almalısınız sonraki sayfa optimizasyonudur. Basitçe söylemek gerekirse, arama motorları için web sayfalarınızı optimize etmeniz gerekiyor. Sonuçta, arama motorları sadece bilgisayarlardır ve amacınız sayfalarınızın konusunu anlayabilmelerini sağlamaktır. Bu nedenle içeriği değiştirerek değiştirmek ve web sayfalarınız için teknik bir güncelleme yapmak zorunluluktur.

Bu tür bir optimizasyon, sıfırdan yeni sayfalar oluşturmaktan daha ekonomik olduğu için küçük işletmeler için oldukça önerilir. Çekilen ve alakalı başlık etiketlerinin oluşturulması veya metin optimizasyonuna çapraz bağlanma gibi arama motorları tarafından daha iyi anlaşılabilmesi için bir sayfanın yalnızca küçük bir ayarlamaya ihtiyacı olur.

Sarma

Ne zaman küçük işletmeler için en iyi SEO hizmeti seçerken, anahtar kelime araştırma, sayfa oluşturma ve sayfa optimizasyonu gibi SEO gibi yönlerini içerdiğinden emin olun. Bağlantı kurma ve teknik denetim de dikkat etmeye değer. Aşağıdaki rehbere uymak sizi doğru yola sokmaya devam edecek ve küçük işletmelerinizin bir gezintiye çıkmamasını sağlayacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport