Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Kiralamak istediğim SEO şirketinden neyi bekleyeceğim?

Bazen her akıllı çevrimiçi girişimci, o mütevazi ilerlemenin sıkıntıdan hissedebilir ve daha potansiyel müşterilerle etkileşimde bulunmak için çevrimiçi görünürlük konusunda muazzam bir ilerleme ihtiyacı ile karşı karşıya kalabilir. Evet, Arama Motoru Optimizasyonu stratejisini kendine güden bir şekilde çalıştırmak, ticari işletmeleri doğru poz vermenin en iyi çözümü haline getirebilir. Sonuçta, her işletme sahibi zaten yapacak çok işi ve endişelenmesi gereken çok şey var. Dolayısıyla, bir müteahhit bulmak için dışarı çıkmak oldukça iyi bir fikir gibi görünüyor.

the seo company

Ancak, zaten çekici bir portföy ile kiralamaya karar verdiğimiz SEO şirketinden ne bekleyeceğiz? Karşılaşalım - hepsi, belki başka bir servis sağlayıcı gibi, işletmenizin başarıya olan bağlılıklarını garanti eder, size saygın isimlerini, ileri uzmanlıklarını ve Arama Motorunun en puslu yönünü bile derin bir anlayışla anlatır. Optimizasyon, teknik optimizasyonun kendisi, çevrimiçi pazarlama, web geliştirme, duyarlı tasarım, içerik stratejisi, sosyal medya vb. Gibi. Ancak oldukça makul bir fiyata yanında tüm bu işleri iyi yapacağına söz veren SEO şirketinden ne bekleyebiliriz?

Burada işe alma taahhüdü yaptıktan sonra SEO şirketinden her zaman ne bekleyebileceğimiz konusunda bazı öneriler var. Bir anlaşma yapmak ve işinize geri dönmek için aşağıdakileri göz önünde bulundurun.

Tanıtım toplantısı 

Bir kez proje üzerinde çalışmak için SEO şirket seçtiyseniz, bir açılış toplantısı olacak. Bir konferans salonunda özel bir toplantı olabilir, telefonla konuşabilir veya video yoluyla kısa bir tartışma çağrısı yapabilir. Her neyse, sonunda bir sözleşme imzalamadan önce cevaplandırılması gereken bazı kritik sorular var. Ve önceden bir soru listesi hazırlamak daha iyi olurdu. Aşağıdaki madde işareti noktalarından başlayarak öneririm :

  • Birazdan kontrol etmeniz ve düşünmeniz için daha spesifik referanslar veya vaka analizleri isteyin. Demek istediğim, burada deneyimli ve layık arama optimizasyonu sağlayıcıları, her zaman belirli benzersiz yaklaşımlarını veya belirli bir başarılı SEO strateji için bireysel eylemlerini göstermeye hazır olmalı.
  • İşletmenizin gerçek ilerlemenin ilk işaretlerini hissetmesi için bir zaman çerçevesi tahmini isteyin. Unutmayın, burada temkinli ve şüpheli olmanız gerekir. SEO şirketi, geçmiş sonuçlarına göre size makul bir zaman çerçevesi vermelidir. Size günler veya haftalarca hiçbir ilerleme sözü vermemelidir.
  • Her şeyi bir kez daha açık hale getirin, çekirdek uzman ekibinin sektörde ne kadar süreyle çalıştıklarına dair sorularınızı tekrarlamaktan çekinmeyin. Ayrıca, konunuzda eski bir deneyim olup olmadığını veya en azından alakalı bir pazar alanı olup olmadığını belirtin.
  • SEO şirket Arama Motoru Optimizasyonu herhangi bir belirli bileşenleri üzerinde yoğunlaştığını bilmek veya geniş bir şekilde dijital pazarlama üzerinde çalışabilir. Bunu yaparken, kaç tane pazarlama uzmanının projeniz üzerinde çalışacağını sorun.

SEO Auditİncelemek üzere bu tür açıklamalar içeren bir liste ile tanıtım toplantısına gelmeyi ve her şeyi yapmayı unutma. tamamen genelleştirmek için çekinmeyin.Her genellemeleri ve daha önce satış yöneticilerinin verdiği temel argümanları açıklığa kavuşturmaktan çekinmeyin.Sadece bunları SEO şirket temsilcileri tarafından telaffuz edilen gerçeklerle karşılaştırın. Aslında burada bir şey genellikle uyumsuz olabilir. Güvende hissetmeniz için bir kez daha kontrol etmeniz iyi olur.

Temsilcilerle yaptığınız görüşme sona erdiğinde, hayal kırıklığının en hafif havasını hissetmemelisiniz, özellikle faturalandırma gibi temel konular üzerinde döngüler, zaman ayırma ve arama optimizasyonunun mevcut genel stratejisi. 

İlk SEO Denetimi

SEO şirketi tarafından yapılması gereken ilk şey, Başlangıçta Web siteniz için denetim yapın. Genellikle süreç, aşağıdakilerle karşılaştırılabilir: bir would-be web sitenizin SEO sağlık koşulları hepsi bir arada teşhis teşhis.

Ajansın kalite yeterlilik ve deneyim düzeyinin yanısıra, SEO Denetiminizin geri dönüş çevrimi genellikle sitenizin karmaşıklığına ve ayrıca web sayfalarınızın boyut ve miktarına göre belirlenecektir. Başlangıç Denetimi göz önüne alındığında, SEO şirketi için şunları beklemeniz gerekir:

  • Google Analytics hesabınıza erişim sağlamanız istenir. Farklı profesyonel araçları ve kesin çerçeveleri kullanan uzmanların, gösterge tablonuza ve web sitesi raporlarına sınırlı bir erişimi olması gerekir.
  • SEO şirketi, SEO'nun sizin hesabınızı doğrudan yönetmesi için sorumlu olacak ekibinizden birinin iletişim bilgilerini talep etme olasılığı yüksektir. Not, bu konuşma ne kadar etkileşimli olursa o kadar iyi olur. Demek istediğim, sadece ekran paylaşımı yapmak yerine, herhangi bir çekirdek uygulama için konferans çağrısı yapmak konusunda hemfikir olursunuz.

seo company

 Düzenli Konuşma 

SEO şirketi, "listeye" güvenilir ve güvenilir arama optimizasyonu sağlayıcısı, yalnızca düzenli iletişim, check-in'ler ve anahtar bulgular hakkında ileri tartışmalar anlamına gelir. Bunu yaptığınızda, işlerin ne kadar iyi gittiğini her zaman bilirsiniz, çünkü karşılıklı işbirliğiniz hâlâ şeffaf ve açık olmalıdır.

SEO şirketinin, sözleşmenin tamamı boyunca gerçekleşen her yanlış veya şüpheli olayda sizi bilgilendirmek için size kişisel bir hesap yöneticisi vereceğini ummalısınız. Bu şekilde, ekip ortak sorunları gidermek ve düzeltmek için çalışabilecektir.

Kısa sürede doğru seçim yapmış olduğunuzu bilirsiniz. Yöneticiler, her gün, zaten dahil olan stratejiler ve planlar hakkında veya web sitenizin arama optimizasyonu için düşünüldüğünde açık bir tartışma yapmaya istekli ve hazır olmalıdır. Bu şekilde, devam eden tartışmayı ve işletme refahı için tamamen taahhütlü hissedeceksiniz. Sonuçta, hatırlamanız gereken tek şey var - SEO şirketinin küresel bir misyonu, omuzlarınızdan uzakta SEO'nun muazzam bir ağırlığını almak, böylece bazı kritik iş konularına, yani her zaman takılıp bırakılmamak üzere ücretsiz olabilmektir. sahibinin kesin bir dikkatini beklemek.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport