Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Amazon ürün satışları sıralamasında ne hakkında bilgi vermelisiniz?

Ürünlerinizi Amazon'da satıyorsanız başarı fiyatını bilirsiniz. Kalabalığın dışında kalabilmek için, ilgili bir satıcı olarak ününüzün altında çalışmanız ve ürün listelemenizi ve müşteri hizmetlerinizi sürekli geliştirmeniz gerekiyor. Yüksek Amazon ürün satış sıralamasına sahip olmak, daha fazla trafik, daha fazla satış ve daha iyi bir itibara sahip olmak demektir.

Amazon Satış Sıralamasının ne anlama geldiğini çözelim. Amazon BSR, öğenizin kategorisiyle karşılaştırıldığında ne kadar iyi satış yaptığını gösteren bir metriktir. Örneğin, giyim ve aksesuar ürün bölümlerinde botları satarsanız, ayakkabılarınız bu iki ürün kategorisindeki diğer tüm öğelere göre sıralanacaktır. Bu veriler hem Amazon arama yapanların hem de satıcıların bir kategori veya alt kategori içindeki en iyi perakendecilere dair bir fikir verir.

Bir ürünün satış sıralamasına belirli bir sayı atanır. Örneğin, en iyi niş satıcı # 1 derecesini alacaktır. Her bir ürünün satış sıralaması resmi Amazon istatistiklerine göre her saat güncellenir. Bununla birlikte, gerçekte bir kategorideki tüm ürünlerin endekslenmesi daha uzun sürer. Dolayısıyla, ürün rütbenizin açık bir sebep olmaksızın her gün yukarı ve aşağı kayabileceğinin farkında olmalısınız.

Amazon ürünlerinin satış sıralamasını nasıl artırabilirim?

Dönüşüm, Amazon ürünlerinizin satış sıralamasında önemli bir etkiye sahiptir; bu nedenle, dönüşümlü trafiği arama verilerinin geliştirilmesine göre listelemeye çekme konusunda daha fazla çalışmanız gerekir.

Başka bir deyişle, satış sıralamasını iyileştirmek isterseniz ürünlerinizin iyi satın alınması gerekir. Amazon, incelemeler veya liste optimizasyonu yerine tarih satmak üzerine bir vurgu yapar. Bununla birlikte, olumlu bir arama verileriniz varsa, o zaman hangi alanı hedef almanız gerektiğini bilirsiniz. Dahası, satış sıralamasına çok fazla özen göstermemenize yardımcı olabilir.

Sıralama pozisyonunuzu önemli derecede etkileyebilecek birincil faktör, pazar niş rekabetçilerinizin sizden daha iyi bir satış süresine sahip olduğu zamandır. Dolayısıyla, kategorinizdeki diğer niş ürünleri ile birlikte performans göstermediğiniz için daha düşük bir satış dereceniz elde edebilirsiniz. Bu durumda, hızlı ve etkin bir şekilde davranmanız gerekir. Örneğin, girişinize daha fazla potansiyel müşteri çekmek için fiyatınızı düşürebilirsiniz. Dolayısıyla, daha az satışa dönüşebilir. Bununla birlikte, yanlışlıkla yapılan satınalmalardan ziyade düzenli sadık müşterilere ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Dolayısıyla ürünleri düzenli aralıklarla satmak isterseniz, eşyalarınızın kalitesine vurgu yapmanız gerekir. Onların çağrısında en iyi ürünleri satıyorsanız, Amazon alışverişçileri bunu fark edip sizi güvenilir satıcıdan ayırt edecektir. Bazı alışverişçiler, kaliteli ürünler için ekstra para ödemeye hazırdır. Perakendecilik kalitesini artırmanın, Amazon ürün satış sıralamasını iyileştirmenize ve satışlarınızı artırmanıza yardımcı olmasının nedeni budur.

Bir başka önemli sıralama faktörü mevcudiyettir. Envanteriniz her zaman boşsa, tüketicilerin ürününüzü almasının olası yolu yoktur. Potansiyel müşterileriniz ürünlerinizi sipariş edemiyorsa, eşyalarınız kategorisine karşı rekabet edemez ve yüksek bir satış derecesine sahip olur.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport