Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Amazon arama sonuçları listesine nasıl hakim olurum?

Ürünlerinizi Amazon'da perakende etmeye karar verirseniz, seçiminiz bazı gerçekler ve endüstri rakamları tarafından muhtemelen haklıdır. Tüm işletmelerin bu küresel ticaret platformunda bir servet kazanma şansına sahip olduğunu biliyorsunuzdur. Hiçbir şeyden para toplamak için eşsiz şansınız. İşinizi Amazon'da başlatmaya yatırım yapmanız gerekmez. İhtiyacınız olan her şey kaliteli ürün ve Amazon sıralama sistemi mekanizmasının anlaşılması.

Amazon'da birçok satıcı var. İlki, geniş bir ürün yelpazesi satan Amazon'un kendisidir (Amazon Vendor Central programına göre, ürünlerinizi Amazon markası altında perakende satış yapabilirsiniz). İkinci satıcının kastı, tipik olarak bir veya birkaç ürün kategorisinde uzmanlaşmış olan üçüncü taraf satıcılarıdır (Amazon Satıcı Merkezi programına göre, tüccarlar markaya adlarını satabilir, yalnızca Amazon'a küçük bir ücret ödeyebilir).

Amazon ticaret platformu, satıcıları arasındaki şiddetli rekabete göre ayırt edilir; çünkü aynı ürünü satabilecek perakendecilerin sayısı için herhangi bir sınır yoktur. Birçok tüccar aynı anda satarken, satıcının Satın Alma Kutusu'nu kazanacağı bir rekabet yükselir.

Yeni 2018 yılının eşiğinde, o yıl Amazon'da olan değişiklikleri gözden geçirelim.

Amazon sıralamasında algoritma değişiklikleri (2016-2017)

Hepimiz sipariş yüzdelik puanı değişiklikleri fark etmişlerdir. Amazon Satın Alma Kutusu'nu kazandırma üzerinde yüksek etkisi olan bu önemli sıralama, Satıcı Merkezinden kaldırılmıştır. Günümüzde, sıralamada bir etkisi yoktur..

Ayrıca, geçen yıl, Amazon kitap satanların, Amazon arama sonuçları listesindeki birinci sıra pozisyonu için Amazon ile rekabet etme şansı tanıyan Kitap Satın Alma Kutusunu tanıttı.

Geçen yıl fiyat savaşlarında belirgin bir artışa tanık olduk. Bu nedenle, bir Satın Al Kutusu kazanmak, eskisinden daha da karmaşık hale geldi.

Öyleyse, arzulanan Amazon Satın Alma Kutusu ve onu kazanmak için bazı kanıtlanmış yollarla ilgili daha ayrıntılı konuşalım.

Amazon Satın Al Kutusu nedir ve içinde uzun süre kalmak ister misiniz?

Amazon Satın Alma Kutusu, alışveriş yapanların alışveriş sepetlerine satın alma öğeleri ekleyebildiği Amazon ürün ayrıntı sayfasının sağ tarafında görüntülenen bir kutudur.

Tüm Amazon satıcının kazandığı kutuyu satın alabilirsiniz. Satıcıların bu yere gitmesini gerektirecek çok sayıda faktör var. Yalnızca en çok satanlar ölçütlerine sahip satıcılar, bu değerli taşınmaz malın payını kazanma şansına sahiptir.

Amazon'un sıralama algoritmasının, alakalı değişkenler üzerindeki performansınızı artırmak için nasıl çalıştığını ve sonuç olarak Satın Al Kutusunu kazanma şansınızı ve bu zorlu Amazon rekabetini yenme şansınızı artırmanız gerektiğini anlamalısınız.

Gerekli Amazon şart koşullarını yerine getiren tüccarlar Satın Alma Kutusu için rekabet etme şansı buluyorlar. Amazon sıralama algoritmasına göre, TOP satıcıları değişkenliklerine göre daha da bölünmelidir. Aynı ürün için her değişken üzerinde nasıl durdıklarını belirlemeye yardımcı olur. Bir tüccar, diğerlerinden daha iyi metriklere sahipse, Satın Alma Kutusundaki yüzde paylaşımı daha yüksek olacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport