Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

İçerik pazarlamasıyla SERP'yi nasıl artırabilirim?

Şu anda, Google, küresel arama motoru pazarının% 67'sinden fazlasıyla dünyanın en büyük arama motorudur. Her gün, milyonlarca insan ilgili bilgileri bulmak veya sipariş vermek için Google'ı açıyor. Sonuç olarak Google, arama motoru sonuçları veya SERP olarak adlandırılan dijital oyun alanını çalıştırıyor.

Google, önde gelen bir arama motoru olarak tüm web sitesi sahipleri için kuralları belirler. Dolayısıyla, hedeflediğiniz arama terimlerini sıralamak isterseniz, bu kuralların ne kadar sıkı veya talep edeceğine bakılmaksızın, tüm Google yönergelerine uymanız gerekir. Google, sıralama algoritmalarını güncellerken veya kuralları değiştirdiğinde, çevrimiçi pazarlamacılar, SERP pazarlamacılığına başarılı bir şekilde devam etmek istiyorlarsa, buna göre düzeltildi.

serp marketing

Google kurallarına uymanın yanı sıra sitenizin sıralamalarını etkilemek için bazı SERP pazarlama stratejileri uygulamanız da gerekiyor. En etkili tekniklerden biri de içerik pazarlamacılığıdır. Trafiği artırmak, müşteri adayı oluşturmak, satışları yapmak ve SEO'ya katkıda bulunmak çok yararlı olabilir. Kazanan bir içerik pazarlama stratejisi oluşturabilirseniz, hedeflenen anahtar kelimelere göre site konumlarınız SERP'yi artıracaktır. Hiçbir işletmenin görmezden gelemeyeceği bir etkidir.

Bu makalede, içerik pazarlama stratejileri uygulayan SERP'de sitenizin konumunu nasıl etkileyeceğiniz konusunda bazı önemli ipuçlarını bulacaksınız.

SERP pazarlama stratejileri

  •  Google, kalite ve benzersiz içeriği ödüllendiriyor 

Son Google Panda Güncellemesine göre, -kalite ve kopya-yapıştırılmış içerik SERP'ye göre sıralama yapamaz. Bu güncelleme, çekirdek sıralama algoritmasına asimile edildi. Günümüzde bu algoritma, tüm web sitelerinin SERP'lerde nasıl yer aldığını etkileyen önemli bir faktör olarak hizmet etmektedir. Bu nedenle, sitenizin içeriğinin Panda kurallarına uygun olmasını sağlamak için, mümkün olan en iyi içeriği sürekli üretmeli ve son yayınlanan içeriğin kalitesini optimize etmeliyiz.

Sabit bir içerik güncellemesi olmaksızın doğru bir şekilde mevcut olabilecek herhangi bir yerinde stratejisi yok. Yeni kaliteli içerik oluşturarak, potansiyel müşterilerinizin sitenizi gösterme şansını arttırırsınız. Dahası, Google sürekli bilgi güncelleme sinyali alır ve sitenizin saygınlığını ve yetkisini artırır. Web sitenize ziyaretçilere, pazar nişinizle alakalı güncel ve güncel içerik sağladığınızdan emin olun. İçeriğin tazeliği bir web sitesi sıralama faktörü olarak işlev görür. Google, yayınlanma tarihine, içerik güncellemelerine, yeni sayfalara, sayfaya doğru bağlantı sayısına ve belirli sayfanın aldığı trafik miktarına göre değerlendirir. 

seo content

  • Eski içeriğinizi güncelleyin

Eski içeriğinizi yok saymak da akıllıca değil. değer getir. Özellikle de önemli miktarda trafik kazanıyorsa. Zaten yazılı içeriğinizin ötesine geçerek içerik değerinizi arttırmanıza izin veren yeni biçimler haline getirmek oldukça yararlıdır. Bu nedenle, eski içeriğinizin güncellenmesi, bir konuyu, değerini kaybetmeden veya tekrarlayan olmadan birden çok içerik türü oluşturmanıza izin vererek daha ayrıntılı bir şekilde analiz etmenize yardımcı olabilir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport