Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Verimli bir e-ticaret SEO denetim yapmak için?

En yaygın olarak, yeni başlayan e-ticaret girişimcileri, Google arama sonuçlarında çevrimiçi görünürlüklerini artırmak için aslanın farklı fırsatlardan payını kaçırıyor olabilir. Açılan bu umutları bir sürü zamanla e-ticaret SEO denetim için başvurarak kolayca ortaya çıkabilir. Sade İngilizce koyarsanız, site içi arama optimizasyonu sorunlarınızın yanı sıra dönüşüm konularını da proaktif bir şekilde hallederseniz ne olur? Örneğin, içerik geliştirme, sosyal medya tanıtımı veya tıklama başı ödeme reklamlarına önemli yatırım yapmaya başlamadan önce?

ecommerce seo audit

Aşağıda, SEO denetimi ile e-ticarete dayanan damla nakliye mağazanız için etkileyici bir ilerleme nasıl elde edeceğinizi göstereceğim. Artık uygun bir SEO denetimiyle uğraşmanın, her modern çevrimiçi proje için bir ZORUNLUĞA geldiğini söylememek, aslında herhangi bir ticari bileşeni veya endüstri alanını gözardı etmek.

Proaktif davranalım ve standart bir e-ticaret SEO denetimi için bir kontrol listesi hazırlayalım. Denetimin ortaya koyduğu çok farklı ölçütlerle tam anlamıyla tahrip edilmesini önlemek için, her şeyi önceden belirlemeyi önermekteyim. Bu yolla başta öncelikle yoğunlaşmanız gereken şey gelir:

  • Görünürlük sorunları

Doğrudan görünürlük konuları genellikle sayfa hatalarından kaynaklanıyor ve hatalı yönlendirir. E-ticaret SEO denetimi tamamlandıktan sonra, 404 sayfaya yönlendiren her dahili bağlantıyı düzeltmek için tüm yönlendirmelerinize bakmalı ve yönlendirmeler için geçerli dahili bağlantıları güncellemelisiniz.

Çevrimiçi görünürlük, engellenen sayfalardan da etkilenebilir, bu nedenle bunları kısa bir süre içinde incelemelisiniz. Bununla birlikte, bazen tek tek engellenen sayfaların da bilerek kullanabileceğini unutmayın. Ayrıca, robot.txt dosyalarınızı kontrol edin ve karşılaşabileceğiniz diğer sorunları düzeltin.

  • Hatalı meta veriler

Her web sayfasının en iyi arama sonuçları arasında iyi görüntülenmesi için sesli bir başlığa ve uygun bir açıklamaya ihtiyaç duyduğunu göz önüne alarak, her şeyi doğru yerde buluyorsun. Algılandığında, tüm yinelenen meta verilerini düzelttiğinizden emin olun; çünkü sıralamanızı aşağı çekmek için düşük kaliteli bir sinyal olabilir..

Meta açıklamalarını kontrol edin ve ilgili kısa kuyruklu anahtar kelimeleri veya anahtar cümleleri taşıyacak kadar dolduğundan emin olun. Meta açıklamalardan farklı olarak, anahtar kelimelerle desteklenen kitaplarınız asla fazla uzun olmamalıdır. Aksi halde SERP'lerde gösterilmek üzere kısmen kesilebilirler.

  • İçerik

Bir kez daha, yinelenen içeriği düzeltmekle başlayın. Ardından, zengin içerik kıtlığının olmaması (ürün açıklamaları, kategori listeleri için bile olsa bile), arama motorları için olumsuz bir sinyal olarak algılanabildiğinden, yüksek performans gösteren web sayfalarının kalan kısmını tamamen yeterli içerik hacmi için kontrol edin.

  • Bağlantılar

İyi bir kullanıcı deneyimini etkilemekle kalmayıp bazen yüksek gelişmemiş sayfalara potansiyel. Ayrıca, herhangi bir Alt bağlantısı eksik olmadığınızdan emin olun. Unutmayın, standart web sitesi bakımının kalıcı bir etkisi olabilir.

seo audit

  • Semantik konular

İçeriğinin doğru bir anlambilim yapısına sahip olduğundan emin olun ve başlıklarından tam olarak faydalanmak. Web sitenizin Zengin snippet'leri olan SERP'lerde iyi görülebilmesi için schema.org'u kullanmayı unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport