Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Yeni web sitem için geri bağlantı satın almak için en iyi yer nedir?

Hâlâ web siteniz için geri almak için en iyi yerin nerede olduğunu merak ediyorsanız, nihayetinde doğru yerdesiniz demektir. Size sunulan birkaç kanıtlanmış ve kanıtlanmış kaynakları listelemeye başlamadan önce, baştan bir başarısızlıktan kaçınmak için gerekli bazı kurşun kalemlerini göstereyim. Eleştirel olduğu açıkça görüldüğü gibi, burada dışarı çıkmadan önce yapılması gereken ve kendinizi geri almak için en iyi yerde bulmanızdır:

best place to buy backlinks

  • DA'nın (etki alanı yetkilisi), PA (sayfa yetkilisi), TF (güven akışı) ve CF'den başlayarak, web sitesinin en önemli istatistiklerini her zaman bir kez daha kontrol edin, temel ölçütleri ile ilgili her şeyin yerinde olduğundan emin olun (alıntı akışı);
  • asıl fiyat ödemekten asla ödün vermeyin, çünkü aslanın "en iyi anlaşma" ya da "satılık büyük indirimler" gibi cazip tekliflerin payı, web siteniz için geri dönüş almak için kârlı kalmadan en iyi yer olabilir;
  • diğer müşterilerin gerçek değerlendirmelerini kontrol etmek için biraz zaman ayırmaktan çekinmeyin, burada ihtiyacınız olan her şey mümkün olduğu kadar her şeyi kontrol etmek, sadece 
  • hızlı bir anlaşma yapmak için acele etmeyin - ki bu da web sitenizin sıralama ilerlemesini getirebilir düşük kaliteli ya da spam verici geri bağlantılarla yıkımı tamamlamak.

Peki, geri almak için en iyi yer hangisidir? Son yıllarda, birçoğunu yalnızca güvenilir olanlar ile anlaşma yapmaya çalıştım. Aşağıda, en çok tercih edilen üç çevrimiçi kaynak şunlardır:

buy backlinks1. Bağlantılar Yönetimi - kalitesine dokunmadan ve hatta düşük bir bütçeyle bile geri almak için en iyi yerdir. Burada, farklı skorlardan 1 ila 8 puan arasındaki PR skoru ile statik kalıcı geri gelerek sipariş verebilirsiniz. Tabii ki, her şeyin elle yapıldığını iddia ediyorlar, ancak yine de tereddüt ediyorsanız - gerçek vaka incelemelerini ve başarı hikayelerini kontrol etmekten çekinmeyin.

2. Post Linkler - Bu, oldukça yüksek sıralamalara sahip farklı yetkili web siteleri ve web sayfaları ile çok çeşitli teklifler sunmaktadır. Gerçek web sitelerinden yalnızca kaliteli içeriğe sahip ve hiçbir spam içermeyen, orijinal ve orijinal geri dönüşler vaat edileceksiniz. Tabii ki fiyatlandırmaları oldukça iri gözükebilir. Her neyse, Posta Bağlantılarını muhtemelen geri almak için en iyi yer olarak görebilirim. Onlarla uğraşmak, ücretli bağlantılarım olan bir şeylerin yanlış gittiğine dair en yüksek ve en az risk olanağım var.

3. Fiverr - SEO uzmanları, webmasterları ve birçok çevrimiçi işletme sahipleri ile dolup taşan popüler popüler web sitelerinden biridir. Bu büyük pazar, genellikle beş dolardan başlayan farklı fiyat etiketleri altında size iyi bir geri bağlantı çeşitliliği sunabilir. Ücretli geri dönüşler için Google'ın cezalandırılmasını önlemek için ne yapılması gerekir? Yüksek derecelendirme ve büyük inceleme sayısı bulunan yalnızca en iyi teklifleri göz önünde bulundurarak satın alma nihai kararını asla almayın - bu yeterli olmayacaktır. Fiverr ile anlaşma yaparken daima üçlü kontrol yapın. Sonunda, sizi bir kez daha uyarayım - SEO ya da uzman webmaster gibi bir profesyonel gibi görünmüyorsanız - web siteniz için en güvenli geri dönüşleri asla tespit edemezsiniz. Daha önce bahsettiğim o daha karmaşık kaynakları daha iyi denemek istersiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport