Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

EDU web siteme daha kaliteli ve organik geri dönüş yolları nedir?

EDU geri bağlantıları EDU uzantılı web kaynaklarında elde edilen bağlantılardır. Bunlar, netlink stratejisine dayanır ve değer ve güveniyle ayırt edilirler. EDU, TLD ile sınırlandırılmış ve kurumlar, bunu onaylamak için akredite bir yüksek lisans sonrası eğitim kurumu olmalıdır. Web sitesi sahiplerinin en fazla miktarı olan .edu ve .gov geri bağlantıları, yüksek öncelikli kalite alanlarına hizmet eder. Bununla birlikte, arama motoru optimizasyonu endüstrisinde, bu alanlardan gelen bağlantılar çok daha fazla demek oluyor. Birçok web yöneticisi hala Google'ın edu konusunda özel bir tutumu olduğu gerçeğini tartışıyor. sitenin geri bağlantılarını kullandığımızda, .edu etki alanlarındaki sitelerin kalite, güven ve yetkiye sahip olduğunu her bağlantı oluşturucunun aradıklarını iddia edebiliriz.

edu backlinks

Ancak, hileli spam yöntemlerine atıfta bulunmadan veya forum profillerine geri dönmeden .edu inişlerini inmek oldukça zor olabilir. Bu makalede, .edu geri bağlantılarını almak için kullanabileceğiniz bazı uygulanabilir stratejiler bulacaksınız.

.edu geri nasıl arama motoru optimizasyonuna katkıda bulunabilir?

Bir web sitesine .edu geri dönüş yollarını konuşmaya başlamadan önce, geri bağlantıların sahip olduğu değer ve güce daha yakından bakmamız gerekir.

Muhtemelen webmasterların Google'ın .edu değerlerinin .edu alanlarından geldiği için geri döndüğünü teorik olarak öğrendiniz. Bununla birlikte, bunlar yetkilerinin bir kanıtı olabilir. Bazı arama motoru temsilcileri, .edu alanlarının Google'dan ek olarak inanılırlık kazanmadığını iddia ediyor. Bu nedenle, bu alanlardan geri bağlantı almak için çok çalışmak anlamsız görünüyor. Daha iyi varyasyon, organik olarak kullanıcılar arasında paylaşılacak ilgi çekici ve araştırma tabanlı içerik hazırlamaktır.

Gerçekte, .edu geri bağlantılarındaki gerçek değer ve yetki, web üzerindeki diğer saygın sitelerle aynı kaynağa aittir. Google, bu alan adlarını çok uzun zamandır olduğu gibi değerlendirir ve onlara işaret eden birçok kaliteli ve alakalı web kaynağına sahiptir. Bu gerçekler nedeniyle, bu web sitelerinin birçoğu arama motorları tarafından yetkili görülüyor ve burada onlardan geri bağlantı güçleri var.

.edu geri bağlantı imkânlarını bulma yolları

Bu güçlü arka bağlantıyı oluşturmak için, öncelikle pazar niş alanlarına uygun .edu alanlarını bulmalısınız. Alacağınız alan adlarının listesi, istihdam ettiğiniz bağlantı kurma uygulamalarına bağlıdır. Başlangıç aşamasında, hedef sitelerin temel bir listesini oluşturmak için bazı gelişmiş arama değiştiricilerini uygulayabilirsiniz. Örneğin, "site: .edu" gibi belirli bir değiştiriciyi uygulamak size daha alakalı arama sonuçları sağlayacaktır. Üstelik, bu değiştiricileri sorgunuz hakkında daha kesin bir yanıt almak, nişiniz için hedefler bulmak için kullanabilirsiniz. .edu geri bağlantısının oluşturulmasının hedef kitlenizin önemi ve değeri hakkında düşünmeniz gerektiğine dikkat etmek gerekir. Alanınıza mantıklı ve değer katan belirli yerlere odaklanmanız gerekir. Bu yönergeleri izleyerek, gerçekten güçlü geri dönüşler kurabilirsiniz.

backlinks

Güçlü olabilmek için kullanabileceğiniz taktikler. Edu geri bağlantıları

  • Yerel bağlantı kurma

En basit ve en güçlü kaliteli geri almak için basit bir yol, yerel araştırma ile başlamaktır. Bağlanmakta olduğunuz site yerelse, yerel eğitim şirketleri, okullar vb. Ile bağlantıya geçmeye çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu araştırmayı yaparken yerel web sitelerinde "Yerel Kaynaklar" ve "Yerel İşletmeler" gibi bölümlere dikkat edin. Listelerine dahil olma fırsatınız.

  • İndirim programlarıyla onları yönlendirin

Kaliteli .edu geri dönüşlerini elde etmenin bir diğer etkili yolu, üniversiteleri ve okulları personelinizle özel bir indirim fiyata sağlamak için indirimler sunmaktır. Google, bağlantı satın alma faaliyetlerine katılanları cezalandırırken, bağlantılar için indirim alışverişinde bulunmamalısınız. Bunun yerine, okul ve kolej temsilcileri ile karşılıklı yararlı ilişkiler kurabilir ve büyük olasılıkla sitenize bağlanmaktan mutluluk duyacaklardır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport