Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Web sitesi SEO'yu iyileştirmek için güvenilir geri ödemeleri nasıl alabilirim?

Backlinks arama motoru optimizasyonu alanında en yaygın kullanılan kavramdır. Amacına ve kalitesine bağlı olarak mevcut bazı değişik geri dönüş biçimleri vardır. Yakın zamanda çevrimiçi ticaretini geliştirmeye ve tanıtmaya başlayan birçok çevrimiçi tüccar, bağlantı kurma konusunda sinirli davranıyor. Bu alanda yeni olanlar için, kaliteli geri almak için bir süreç oldukça karmaşık olabilir. Bu makale, özellikle backlink SEO'da bazı ek bilgiler arayan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Burada, geri bağlantıların SEO için neden önemli olduğunu ve doğal ve doğal olmayan geri bağlantıları ayırt etmenin neden bir sorusuna cevap bulacaksınız.

paid backlinks seo

SEO geri bağlantı rolü

Geri bağlantıları, sitenize veya blogunuza yönelik harici bağlantılardır. Bunlar ayrıca gelen bağlantılar olarak da bilinirler. Arama motorları, web sitesi popülerliğinin ve itibarının belirleyicileri olarak geri bağlantıları cezbetmektedir. Kaliteli kaynaklardan gelen daha fazla geri dönme, sitenize ne kadar çok işaret ederse, alacağınız arama motorlarından daha çok yetkiye sahiptir. Backlink arama motoru optimizasyonu, arama botlarının, kullanıcının sorgusu için daha alakalı içeriği bulmak için bir web sitesine işaret eden geri bağlantıları ayrıştırması kavramına atıfta bulunur. Arama motoru, bir web sitesinin belirli bir arama terimiyle alaka düzeyini hesaplarken, bu siteye gelen gelen bağlantı sayısını göz önünde bulundurur. Bu nedenle, önce gelen linklerin niceliğinden çok kalitesini düşünmelisiniz. Google, bir web sitesinin içeriğini bir bağın kalitesini belirlemek için değerlendirir. Geri bağlantınızın bulunduğu içeriğin alaka düzeyine özellikle dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelir. Geri bağlantıları alakasız içerikle çevrelenmişse, bu tür geri bağlantılar daha az alakalı olacaktır.

Geri bağlantı türleri

İki temel geri bağlantı türü vardır - yapay (doğal olmayan) geri bağlantılar ve doğal (organik) geri bağlantılar.

  • Yapay (doğal olmayan) geri

Doğal olmayan geri bağlantılar, doğal olmayan şekilde oluşturulanlardır. Çoğu durumda, bu geri bağlantıları web sitesi sahipleri veya web sitesi sahibi olmayan diğer alanlardaki webmasterlar tarafından satın alınır. Bunların bir reklamcılık amacı vardır ve hem arama motorları hem de ortalama kullanıcılar için doğal olmayan görünüyor. Yapay olarak bilinen ve web sitenize herhangi bir değere sahip olmayan birçok web sitesi satışı geri bağlantıları. Kötü geri ödemeler ve hatta Google'ın cezaları ile sonuçlanabileceği için geri ödemeli SEO'ya girmenize izin vermiyorum.

backlinks seo

  • Doğal (organik) geri bağlantılar

Bu tür bağlantılar, bilginiz olmadan elde ettiğiniz geri bağlantıları ifade eder. Bir web sitesi sahibi, blog yazarı veya gazeteci web sayfanızı veya makalenizi örnek veya referans olarak bağladığında ortaya çıkarlar. Bu tür geri bağlantılar olumlu web sitesi sıralamalarını etkiler ve bir web sitesine kaliteli trafik çekmek. Doğal geri bağlantıları elde etmek için, kullanıcıların yanı sıra diğer web sitesi sahipleri için yararlı ve değerli buldukları kaliteli ve araştırma tabanlı içerik oluşturmanız gerekir. Geri olduğunuz bir web sitesinin temasının web sitenizin konusuyla ve endüstrisi ile alakalı olduğundan emin olun. Dahası, backlink çapa metninize özel dikkat gösterilmelidir. Bu metnin, hedeflediğiniz anahtar kelimelerden biriyle çakışması gerekir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport