Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı kurmanın en iyi yolu nedir, yoksa muhtemelen onları satın alıyor musunuz?

Tabii ki, geri bağlantı kurmanın en iyi yolu onları doğal ve organik olarak almaktır. Aynı zamanda, bazı yüksek kaliteli ve yetkili web siteleri ile onları satın almayı deneyebilirsiniz. Ancak, geri satın alma işleminin gerçek maliyetinin ne olduğunu bilmeniz gerekecek. Yüksek PR, PA ve DA ile olan herhangi bir kalite bağının asla ucuza gelmediğini söylemeye gerek yok. Öyleyse, en az yaklaşık olarak ne kadara mal olabilir?

best way to build backlinks

Ne yazık ki kesin bir fiyatlandırma politikası yok - her şey sağlayıcılarına bağlı. Örneğin, bir blog çalıştırırsanız, geri çekiliş oluşturmanın en iyi yolu, bazı yetkilendirme dizinlerine göndermektir; böylece yalnızca inceleme başına bir ücret alınır. Kalite bağlantı kurma imkanı sağlayan tüm standart web sitelerini göz önüne alırsak, hizmetleri genellikle yaklaşık 25 $ backlink başına 100 $ veya daha yüksek fiyattan alıntılandı. Ancak burada çok hassas bir kavşak noktasına giriyoruz - kimse artık geri dönüş sattığını açıkça belirtmiyor. Niye ya? Bunun nedeni, Google'ın onlara karşı harekete geçmenin en kolay yoludur - hem vicdansız satıcılar hem de talihsiz müşterileri. Yani şu anki arama politikası göz önüne alındığında, azaltılmış alan adı yetkisinin yanı sıra indirgenmiş bir web sitesi sıralamasını kolayca "keyfini" çıkarabilirsiniz. Bununla birlikte, bazen, web sitesi sahipleri, her şeyin arama sonuçlarından tamamen kaldırılmasıyla sonuçlanacağı şekilde kötü kalite bağlantılarıyla aşırı yükleyebilir. Bu yüzden, geri bağlantı kurmanın en iyi yolunu arıyor, muhtemelen zaten sorunları memnuniyetle karşılıyoruz.

link building

İdeal olarak, geri bağlantı kurmanın en iyi yolu, web sitenizi ciddi bir risk altına sokmadan Google'dan bir sıralama cezası kazanmak demek değildir. Ve biz çok fazla para ödemeyeceğiz değil mi? Tehditleri anladıysanız ve halen devam etmek istiyorsanız, size yardımcı olması için bazı makul öneriler var:

  • Bu tür çok sayıda bağlantı satın alma hizmeti mevcut olduğu için ücretli misafir postalamadan yararlanabilirsiniz internette. Ancak, yeterli zamanınız varsa - neden hepsinden sonra ödersiniz? Kaliteli içerik makaleleri yazarken yetenekli iseniz, bir sent ödemeden endüstrinizdeki önde gelen etkileyicilerin bazılarına erişebilir ve onlarla bağlantı kurabilirsiniz. Konuk gönderiminde ödeme olup olmadığınızı mı yoksa tek başına mı yapacağınıza karar vermek size aittir.
  • SAPE bağlantı ağı, çok yetkili alanlardan başka, aylık bir ödeme için web sitenize geri bağlantı satın almak için oldukça uygun bir çözüm olabilir. Ancak burada dikkatli olun - bu ağdaki çok sayıda web sitesinin saldırıya uğradığını veya yasadışı bir şekilde kullanıldığını (yani, gerçek sahiplerini haber vermeden bile olsa) doğru olanlarla uğraştığınızdan emin olun. Her potansiyel adaylığı her zaman bir göz atın ve orada bağlantı satın alın.
  • Bazı ünlü ve güvenilir blog yazarlarıyla ilgilenmek, muhtemelen en azından az çok güvenle geri bağlantı kurmanın en iyi yoludur. Önemli olan, nişlerindeki projelerini yayınlayan birçok blog yazarını kolayca bulabilmenizdir. Hizmetlerini açıkça şarj etmenin utangaç olmadığını söylemene gerek yok, en çok yüz dolar civarında başlar. Her neyse, işle alakalı, değil mi?

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport