Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Web siteme otomatik geri bağlantı jeneratörü gibi bağlantılar nasıl oluşturabilirim?

Günümüzde, herkes, her web sitesi sıralamasında ilerleme için kaliteli bağlantı profilinin önemini bilir. Ve kalitenin her zaman burada yenilgiyeceğini söylemeye hiç gerek yok - büyük kalifikasyonların esas kalite faktörlerinden ziyade büyük bir sıralama faktörü olduğu eski zamanları unutun. Aşağıda, sana kaliteli bağlantılar elde etmenin en etkili üç yolu hakkında söyleyeceğim, ya da söylemeye cesaret ediyorum - tıpkı otomatik geri bağlantı jeneratörü gibi ve ödün vermeden. Öyleyse, kaliteli geri dönüşleri nasıl elde edebileceğinizi görelim ya da bağlantı değişimi çalışırken yanı sıra yüksek PR (sayfa sıralaması) ve DA (alan yetkisi) ile organik bir bağlantı elde etmek için misafir blog yayınları yapmakla birlikte bir DIY otomatik geri bağlantı jeneratörü diyebiliriz karşılığında.

Link değişimi

Bu eski bağlantı alışverişi yöntemleri (aksi takdirde, tekerlekleri birbirine bağlar), kalite geri bağlantılarının büyük bir kısmını oluşturmak için yaygın olarak kullanılır. Bağlantı değişimi ayrıca, niceliksel otomatik backlink jeneratörü olarak da bilinir. Bu yöntem, genellikle, kendi sitenizle diğer web siteleri arasında (örneğin, diğer blog yazarları tarafından veya muhtemelen, karşılıklı yarar sağlayan bu plana istekli ve katılmaya hazır başka web siteleri tarafından işlenen blog sayfaları), çokça değiş tokuş edilen bağlantılar elde etmenizi sağlar.

Tabii ki, bağlantı değişimi için gidiş, arama motorları tarafından bir sıralama cezası kazanmak için potansiyel risk dışında, bir çok yararı var - anlaşmanın her iki taraf için. Yani herhangi bir koşulda, en azından bir kez denemek için cesur olmalısın - çünkü bu insanların karşılıklı yararları almanın doğru yoludur. Dolayısıyla, bağlantı değişimiyle ilgili olası kayıpları değil, vaat eden kazançlarınıza odaklanarak, önlem almanız da önerilir. Yani, bu şemayı ilk kez test etmek için ayrı bir blog veya web sitesine sahip olmak, anlık sıralama cezası almadan oyunun pratik kurallarını önceden anlamak için mükemmel biçimde oluşturulmuş bir karar olacaktır.

get backlinks

Ziyaretçi Mesajları Blog Yazıları

Bağlantı değişimi bir kez denemek bile oldukça tehlikeli bir şey gibi gözükebilir, değil mi? O zaman kaliteli bağlantı kurmanın diğer yolunu düşünebilirsiniz - misafir blog yazılarını yazma. Doğru yapıldığında, misafir blog yazısı da kendi başına bir otomatik geri çevirici jeneratörü gibi hareket etmenizi sağlayacak makul bir seçenek haline gelebilir. Misafir yayınlarının gerçek gücünü hissedin - mükemmel bir alakalı yüksek kaliteli içerik yazmaya zaman ayırmayın. Popüler bir blogda veya yeterli sayıda sayfa ve alan adı yetkisine sahip herhangi bir üçüncü taraf çevrimiçi kaynağında yayınlanmaya yönelik bir ön anlaşmanız var, zaman ve çaba harcamanızı yazılıma bekleyin.

Makale veya konuk postanız hazır olduğunda, karşılığında doğal organik bir geri dönüş almak için bir hediye göndermeniz yeterlidir. Bu arada, büyük arama motorları (Google gibi) tarafından yetkilendirilmekle birlikte, bu yöntem muhtemelen en güvenli yöntemdir. Yani, yine de konuk postaları ile kaliteli geri kazanma denemelisiniz. Sonuçta, web sitesine doğrudan hedeflenmiş trafiği pompalamak için yaygın bir şekilde kullanılan bu yöntem hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller tarafından iyi biliniyor.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport