Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Sıralamam zarar vermeyecek, yüksek kaliteli geri bağlantı kurabilir miyim?

Yüksek PageRank ve alan adı yetkisine sahip yalnızca güvenilir web siteleri ve bloglar, ile yüksek kaliteli geri bağlantı kurmak için doğru yerlerdir. Aslında, arama motorları web sitenizin ne kadar saygın olduğunu ve kullanıcılara ne kadar gerçek değeri sağladığını "anlamak" için bu geri bağlantıları analiz ediyor. Bu nedenle, web sitesinde veya blogda organik kaliteli bir bağlantı profilinin olması, Google'ın SERP'lerindeki en iyi arama sonuçlarından çok uzakta gösterilmesini istemediğiniz sürece çok önemli.

Organik Bağlantı Profili Neyin Makes Edildiği

Aynı zamanda, iyi bir organik profil, yalnızca doğal ve organik olarak yüksek kaliteli geri dönüşler inşa etmenizi öneriyor. Örneğin, bağlantılar içeren, karışık, spam, düşük kaliteli, manipülatif, ticari veya exchange işlemleri, Google'ın en çok nefret ettiği işlemlerdir. Aslında, bu tür işlemler yalnızca Web Geliştirme ve Arama Motoru Optimizasyonu konusundaki genel kavramına ölçekte kabul edilen Ana Web Yöneticisi Kurallarına uymamaktadır. Peki, hiçbir zaman bir ihlal olarak tanınmayacak bir "yasal" bağlantı kurma stratejisi ne yapar? İhtiyacınız olan tek şey, zaten büyük arama motorları tarafından onaylanmayan hileli veya manipülatif şemalara başvurmadan, yüksek kaliteli geri bağlantı kurmaktır. Sadece şeyler doğal olarak yapın.

İyi Olmalısın

Meseleyi aşağıya çekelim. Kaliteli bağlantı kurma sürecinde en göze çarpan yaklaşım nedir? Güvenli hissetmeniz gereken tek şeyin kendinizi "karanlık taraf" dan uzak tutmak olduğuna inanıyorum. SERP'lerdeki her web sitesinin sıralamasındaki konumu belirlemek için Google tarafından kullanılan bu gelişmiş algoritma ile kandırılacak veya işlenecek herhangi bir Gray-Hat SEO veya Black-Hat SEO tekniğini asla kullanmayın. Bu şekilde, web sitenizi veya blog'unuzu Google'ın sıralama cezasıyla cezalandırmayı haklı gösterecek herhangi bir yer kalmayacak.


Kalite Bağlamını Kalite İçeriğiyle Teşvik Edin

İçeriğinizi mümkün olan en iyi doğal yolla yüksek geri kalitede bağlantılar kurmak için kullanışlı bir mekanizma olarak kullanın. Muhtemelen bu, sıralamalarınıza zarar verme riski olmaksızın organik bağlantı kurmanın en güvenli yolu olacaktır. Unutmayın - normal sayfa içeriğinizden her zaman daha fazla yararlanabilirsiniz - yalnızca ihtiyacınız olan şey benzersiz, alakalı ve gerçek değere sahip olduğundan emin olmaktır hedef kitlenize. Bu şekilde, geri dönüşler, yol açar, abonelikler, paylaşımlar ve açıklamalar kazanabilirsiniz. Aynı zamanda, merak eden ziyaretçilerinizin yanı sıra arama motorlarının kendileri gibi web sitenizde veya blogunuzda daha da fazla ağırlık kazanarak, kendinizi yetkili bir endüstri lideri olarak göreceksiniz.

Sonunda, doğru yolda ilerlemeye başlamanız için bazı kurşun kalemleri var. Bu şekilde, SEO amaçları için yüksek kaliteli geri dönüşler inşa edebilir ve en baştan güvende hissedin:

  • İçeriğinizin yalnızca doğru kişilere yüksek değer sunmanın yanı sıra, kullanıcının yolculuğunun belirli bir noktasına verdiğinden emin olun. Eski güzel dijital pazarlamanın temellerini hatırlamanın zamanı geldi, değil mi?).
  • Web siteniz için güçlü bir çevrimiçi varlığı oluşturmak akıllıca olacaktır. En iyi yazılarınızı Sosyal Medya'da dağıtmak için ilgili topluluklara katılın ve birkaç ana iş profilleri oluşturun.
  • Düz metin içeriğinizin bir bölümünü yeniden şekillendirmeyi düşünün. Unutmayın, tamamıyla doğal bir bağlantı kurmaya başlamanız - içeriğinize paylaşmaya, söz etmeye ve bağlanmaya değer. Bunu, neredeyse kendinden emin bir şekilde gerçekleştirin - içeriğin ilgi çekici ve değerli parçalarını, farklı enformasyon, kullanışlı e-tablolar ve diğer işlevsel veri görselleştirme araçları gibi kesinlikle çekici ve göz alıcı bir şey haline getirin. Bu, mümkün olan en güvenli yolun yanı sıra, bağlantı kurmak için gerçekten de faydalıdır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport