Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Yüksek PR SEO geri almak için en basit yolları nelerdir?

Son Google güncellemeleri ışığında, çok sayıda web yöneticisi, geri bağlantıların bir web sitesine güç getiremediğine inanıyor. Evet, 2012 yılı, bağlantı kurma dünyasında birçok değişiklik getirdi. Hileli bağlantı kurma teknikleriyle meşgul olan bir çok web kaynağı sıralamalarını kaybetti. Bununla birlikte, Penguin güncellemesi, arama motoru optimizasyonu için geri sayısının düşürülmesi amacıyla tasarlanmamıştır. Bu güncellemenin öncelikli amacı, bağlantı suyu elde etme yollarını değiştirmekti. Yeni kurallara uyum sağlamayı başaranlar, yalnızca organik bağlantı kurma teknikleri kullanarak kaliteli bağlantı profilleri oluştururlar.

Bu nedenle link building hala arama motoru optimizasyonunda önemli bir rol oynadığından şüphe yoktur. Ayrıca, en önemli sıralama faktörlerinden biridir ve herhangi bir pazarlama stratejisinin hayati bir parçasıdır. Kullanıcılar, web üzerinde popüler olan bir markadan bir şeyler satın almak eğilimindedir. Marka bilincini artırmak ve web üzerinde yetki vermek için mümkün olduğunca çok bağlantı oluşturmanız gerekir. Bununla birlikte, tüm SEO geri bağlantılarınızın, insanların etki edicilere rağmen inanmaya meyilli olduğu gibi yüksek PR web sitelerinden geldiğinden emin olmalısınız. Nişinin en sevdiği web kaynakları tarafından belirtilmek, müşterinizin güvenini kazanmanın en iyi yollarından biridir.

Bu yazıda, içerik oluşturma ve dağıtım yoluyla yüksek PR SEO geri bağlantıları oluşturmanıza yardımcı olacak bazı pratik bağlantı kurma stratejilerini tartışacağız. Kişisel tecrübeme göre, içerik yönetim ilkelerine dayanan bir bağlantı kurma stratejisi, sosyal paylaşımları artırabilir ve gelen organik geri bağlantı sayısını artırabilir.

Yüksek PR SEO geri dönüş yolları

Potansiyel müşterilere yakın kalmak isteyen her online işletme, güçlü bir sosyal varlığa ihtiyaç duyar. Müşteri geri bildirimlerini göz önünde bulundurmak, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herhangi bir çevrimiçi şirket için son derece önemlidir.

Bu bağlantı kurma şirketi, bağlantılar oluşturmak için oldukça kolaydır. Görüşleriniz, geri bildirimleriniz ve önerilerinizle iletişime geçerek yeni bağlantılar oluşturabilirsiniz. Geri bildirimlere ayrılmış bölümlere sahip web kaynakları bulmalı ve oradaki geri bildiriminizi yayınlamalısınız.

Ayrıca, Amazon Müşteri Yorumları, Güvenilir Pilot, Hangi ? ConsumerReports ve benzeri gibi bazı çevrimiçi inceleme sitelerinden yararlanabilirsiniz. Bu çevrimiçi platformlar, müşterilere geri bildirim almak isteyen şirketleri ve bunu sağlamak isteyen şirketleri birbirine bağlamak için kullanılır. Bu bağlantı kurma tekniğini kullanarak, geri bildirimlerinizin müşteri geribildirim bölümünde veya ana sayfada yayınlanması için çok şans elde edersiniz.

Her iki referans da birkaç cümleden veya ayrıntılı vaka analizinden ayrı tutabilirsiniz. Neyse, spesifik, dürüst ve samimi olmalısın. İncelemeniz reklam gibi görünebilir, çünkü şirketi aşırı fiyatlamamaya çalışın. Şirketin sağladığı avantajlardan ziyade ürünün özelliklerine vurgu yapın. Vaka incelemeniz, alakalı ve değerli bilgiler sunuyorsa ve belirli ürün veya hizmetin gerçek faydalarından yararlanabilirse, büyük olasılıkla geribildiriminiz sizi gerçek bir kişi olarak doğrulamak için alan adınıza bir bağlantı ile yayınlanacaktır.

Dolayısıyla, sonuçta para ve çabalar harcamadan ilgili yüksek PR geri bağlantısını elde edersiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport