Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

En iyi Amazon anahtar kelime araçları nelerdir?

Dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca kullanıcı, gıda ile başlayıp gıdalarla finisaj ve ev hizmetleri ile bitirme gibi her türlü ürünü bulup satın almak için Amazon'u kullanıyor. Burada, çok sayıda filtre ve fonksiyon nedeniyle ihtiyacınız olan ürünleri hızlı bir şekilde bulabildiğinize göre Amazon'da alışveriş yapmanız uygun. Ayrıca, kullanıcının geri bildirimlerini okuyabilir ve satıcı derecelendirmesini kontrol edebilirsiniz. Amazon'un tüm müşterileri ve satıcıları önemsediği için burada kandırılmanız riski yoktur.

Amazon'da satıcı hesabınızı oluşturmak kolaydır. Bununla birlikte, kar elde etmek aynı kolay değil. Sayfanızı A9 algoritması gerekliliklerine göre optimize etmeniz gerekiyor. Amazon optimizasyon kampanyanızın önemli aşamalardan biri, anahtar kelime araştırmasıdır. Hedeflenen anahtar kelimeler değerlendirmenize zaman ve emek harcamak gelir potansiyelinizi en üst düzeye çıkarabilir ve hedefli ve değerli arama sorguları için ürün konumlarınızı yükseltebilir.

Bu makalede, ürünlerinizi SERP'deki potansiyel müşterileriniz tarafından görünür kılmak için Amazon'da bir anahtar kelime araştırma yapmayı tartışacağız. Farklı Amazon anahtar kelime araçlarına yakından bakacağız ve en değerli olanı bulmaya çalışacağız.

Amazon anahtar kelime araştırma araçları

Amazon arama sonuçları sayfasında ürünlerinizin yüksek sıralamasında çok sayıda faktör yardımcı olabilir. Bu faktörler, incelemelerinizin kalitesi ve miktarı, geçmişte yaptığınız satış hacmi, ürün sayfanızın dönüşüm oranı (ürünlerinizi kaç kullanıcı satın aldığı) ve alaka düzeyi (ürünlerinizin kullanıcıların sorgularıyla ne kadar alakalı olduğu) . Bu optimizasyon özelliklerinin çoğunda zaman gerekiyor, ancak listenizin alakalılığını arttırmak derhal denetlenebilecek bir şey.

En büyük yararı, satışlarınızı artırmak için girişinizde hangi arama terimlerini eklemeniz gerektiğini tam olarak bilmek için niceliksel yolların bulunmasıdır.

Öyleyse, Amazon iş tanıtımınız için en çok hedeflenen anahtar kelimeleri bulmak için bazı araç ve stratejileri tartışalım.

Keywordtool.io

Bu profesyonel araç işletmeler için en iyi anahtar kelime fikirlerini bulmanıza yardımcı olur. Google Anahtar Kelime Planlayıcı ile hemen hemen aynı şekilde çalışır. Öncelikle, önerilen bir anahtar kelime girmeniz ve potansiyel müşterilerinizin ürünlerinizi bulmak için kullandığı ilgili arama terimlerinin bir listesini almanız gerekir. Bu aracın en büyük yararı, Amazon için özel anahtar kelime aramaları bulabilmenizdir. Amazon arama önerisi işlevini dikkate alarak ilgili uzun kuyruk arama terimlerinin oluşturulmasına yardımcı olur.

Amazon, kullanıcılara bir arama kutusuna belirli sorgular eklediklerinde arama önerisi sunar. Amazon, kullanıcılara sorgularına en iyi eşleşen ürünleri sunmak için gelişmiş bir algoritma kullanmaktadır. Anahtar Kelime Aracı, Amazon listeleme optimizasyonu için yüzlerce uzun kuyruk arama terimi oluşturmak için bu Amazon özelliğini kullanır. Anahtar kelimenizi sisteme dahil ettiğinizde, Anahtar Kelime Aracı bunu Amazon arama kutusuna yerleştirir ve çeşitli harf ve sayılarla ekler. Sonuç olarak, işletmeniz için bir anahtar kelime önerileri listesi alırsınız.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport