Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Semalt, Web Kazıma İçin Araçları Önerdi

Web kazıma araçları farklı sitelerden ve bloglardan bilgi çıkarmak için geliştirilmiştir . Ayrıca web hasat programları ve web veri çıkarma araçları da denir. Sitenizle ilgili veri toplamaya çalışıyorsanız, bu web çıkarma programlarını kullanabilir ve yeni veya mevcut verilere kolayca erişebilmeniz için getirebilirsiniz.

Basit PHP Kazıyıcı

Bugüne kadarki en iyi web çıkarma programlarından biridir. Basit PHP Scraper, belirli web sayfalarından bilgileri içe aktararak ve verileri CSV'lere aktararak oluşturucuyu sunar ve veri setinizi oluşturur. Bu programı kullanarak yüzlerce ila binlerce web sitesinin ve blogun birkaç dakika içerisinde kazınması kolaydır. Basit PHP Scraper, çoğu işletme ve büyük markanın ihtiyaç duyduğu günlük bazda çok miktarda veri getirmek için ileri teknolojileri kullanmaktadır. Bu program hem ücretsiz hem de ücretli sürümler halinde geliyor ve Mac, Linux ve Windows'a kolayca yüklenebilir.

Fminer.com

Bu, olağanüstü şaşırtıcı bir web çıkarma aracıdır. Fminer.com, gerçek zamanlı, yapılandırılmış ve iyi düzenlenmiş verilere kolay erişim imkanı sağlar. Daha sonra bu verileri çevrimiçi olarak tarar ve 200'den fazla dili destekler ve verilerinizi RSS, JSON ve XML gibi farklı biçimlerden tasarruf eder. Burada Webhose'u söyleyelim.io, web sayfalarınızı tararken veya çıkartırken özel bilgileri kullanan tarayıcı tabanlı bir uygulamadır.

ScraperWiki ScraperWiki, çok sayıda kullanıcıya destek sağlar ve herhangi bir siteyle veya blog'dan veri toplar. Herhangi bir indirmeyi gerektirmeyen bir özelliktir. Bu sadece premium sürümünü ödemek zorunda olduğunuz anlamına gelir ve program size bir e-posta yoluyla gönderilecektir. Toplanan verinizi anında bulut depolama aygıtına veya kendi sunucunuza kaydedebilirsiniz. Bu program hem Google Drive'ı hem de Box.net'ü destekler ve JSON ve CSV olarak dışa aktarılır.

Kazıyıcı

Kazıyıcı en iyi ücretsiz ve premium sürümleri ile bilinir. Bu web kazıma programı bulut tabanlıdır ve yüzlerce ila binlerce web sayfasını günlük olarak ayıklar. En önemli seçeneklerinden bazıları Crawlera, Bot Sayacı Önlemi ve Tarama Oluşturucu'dur. Kazıyıcı, tüm web sitenizi iyi düzenlenmiş içeriğe dönüştürebilir ve otomatik olarak çevrimdışı kullanım için kaydedebilir. Prim planı ayda yaklaşık 30 dolara mal olacak.

ParseHub

ParseHub, JavaScript, AJAX, oturum, çerezler ve yönlendirmeye gerek kalmadan birden çok web sayfasını indekslemek veya taramak için geliştirilmiştir. Bu uygulama, belirli bir makine öğrenme teknolojisini kullanır ve gereksinimleri temel alan çıktıları ve dosyaları üreten hem basit hem de karmaşık belgeleri tanır. ParseHub güçlü bir web uygulamasıdır ve Mac, Linux ve Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Serbest sürüm seçeneklerini kısıtladı, bu nedenle premium sürümünü seçmek daha iyi.

Outwit Hub

Outwit Hub, yüzlerce ila binlerce siteye ait verileri toplamak için kullanılan başka bir şaşırtıcı web ekstraksiyon programıdır. Bu program saniye içinde web sayfalarını ayıklamak ve taramak yardımcı olur. Bu sayfaları JSON, SQL ve XML gibi farklı formatlarda kullanabilirsiniz veya dışa aktarabilirsiniz. En iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve prim planı aylık 50 dolardan fazla maliyetle 100kın üstünde yüksek kaliteli web sayfalarına erişmenizi sağlar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport