Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Orada bir acemi satıcı olarak benim için Amazon satışlarını nasıl geliştirebilirim?

Amazon, modern online perakende satışların gerçek bir "behemot "udur. Oldukça şaşırtıcıydı, başlangıçta tasarlanmış ve başlatılmış olan (20 yılı aşkın bir süredir) bir online kitapçı gibi şimdi başlatılmış olan şey, şimdi kesinlikle daha büyük bir şey olarak görülüyordu. Gerçekten kalabalık bir pazar için tahmin edilen 110 milyondan fazla canlı alışveriş ziyareti hayal edebiliyor musunuz? Bu nedenle, her modern perakendeci, mevcut Amazon satışlarını daha da iyileştirmek istiyor.

Onlar neyin farkında olmalı? Mağazalarına yönlendirilen daha fazla trafikle Amazon satışlarını nasıl geliştirebilirim? Şu anda en karlı ürün kategorileri hangileri? Ve bunun gibi. Senin için, oradaki kararsız seviyedeki pazardaki rekabetin acemi satıcısı olmak, Amazon satışlarını nasıl geliştireceği konusu bu sorunun dışına çıkıyor. Niye ya? Yeterli bilgi ve kanıtlanmış pratik beceriler olmaksızın, gerçekten kalabalık bir pazarda hayatta kalmak imkansızdır. Aşağıda, size Amazon satışlarını nasıl geliştireceğinizi göstereceğim - ve orada kendinizi başlangıçta ilk kez satış yapan acemi bir girişimci gibi hissediyor olsanız bile, ürün listelemenizi ürün aramasının en üstüne taşıyacağım.

Amazon Satışları Nasıl Geliştirilir - Acemi Satıcılar için Temel Bilgiler

Amazon'un ağırlıklı olarak iyi bir alışveriş deneyimi sağlamaya odaklandığı göz önüne alındığında, merak etmiyorum, her satıcı için zorunlu kurallar seti var uymak. Her şey basittir - onları takip etmezseniz, perakende ticaretinizi orada doğrudan çalıştırmaktan kolayca yasaklanabilirsiniz (en kötü senaryoda, kalıcı bir yasaklama da alabilirsiniz). Dolayısıyla, Amazon'un tüm satıcı politikalarını okumak istemiyorsanız, en hassas dikkatinizi ödemeniz gereken şey şudur: Amazon'daki satışlarınızı artırmak için değil, en azından orada hayatta kalmak ve ürün kategorinizde önde gelen satıcı olarak ticari başarınızın yolunu açmak için değil. 

Amazon Kuralları Ana Seti

  • Her zaman nakliye şartlarını ve özellikle teslim tarihlerini belirlemeniz gerekir.
  • İyi ürün derecelendirmelerini ve olumlu müşteri değerlendirmelerini korumanın muhtemelen, Amazon'da başarılı bir perakendeci olarak nihayet satın almaya değer gerçek bir büyük zaman satıcısı haline gelebilmesinin tek yolu muhtemelen.
  • Müşterilerinizle gerçek zamanlı sohbet edin. Olumsuz geribildirime anında müdahale etmek ve muhtemelen herhangi bir müşterinin hizmetinizle ilgili olarak 24 saat içinde cevaplamadığı soruları herhangi bir lüks değildir. Orada satılan her aktif çevrimiçi işadamı tarafından takip edilmek üzere müşteri desteği konusunda genel kabul gören bir uygulama.
  • Genel izleme bilgisi, Amazon'da sizinle birlikte olan her müşteriye daima verilmelidir.
  • Satışa sunduğunuz her ürünün günlük kullanımının ve ortak bakım araçlarının her tarafını sergileyen çekici bir dizi resimle desteklenmesi gerekir. Bununla birlikte, en azından bir ürün resminin beyaz arka plana sahip olması ZORUNLUdur.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport