Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Semalt: Çevrimiçi Verileri Ayıklamak İçin En İyi Web Kazıyıcı

İçerik sürtme veya web hurda özel bir yazılım veya bir web sitesinden içerik tahakkuk ettirmek için web uygulaması. Diğer sitelerde bulunan bilgilere hızlı otomatik olarak erişmek isteyen webmaster ve geliştiricilere itiraz ediyoruz.

İçerik Kazıma Uygulamaları

Web kazıması e-posta pazarlama, spam ve robocalls kullanımı için kötü niyetli yapılabilir. Bu nedenle, çoğu web yöneticisi ondan uzak durmayı tercih eder. Bununla birlikte, etik olarak gerçekleştirilirse, web kazıma çeşitli web projelerinden yararlanmak için çok güçlü bir yöntem olabilir.

Kazıma Nasıl Kullanılabilir

Bölgedeki tüm otellerden oluşan bir çevrimiçi dizini düşünelim. Bir web sitesi geliştiricisi her bir otel toplamak istiyorsa, onları bir veritabanında manuel olarak eklemek zorunda kalacaklardır. Bu süreç, ülkedeki her otelin dahil edilmesini sağlamak için genellikle on binlerce saat sürer. Bir web kazıyıcı ile, aynı web yöneticisi arama sorgularını girip bu verileri otomatik olarak çeşitli sitelerden toplar.

Web Kazıyıcı Yapılsın mı Satın Alınır?

Bir web kazıma aleti istiyorsanız, sıfırdan inşa edebilir veya mevcut bir aleti kullanabilirsiniz. Çoğu geliştirici, kazıma aletini manüel olarak oluşturmak için gerekli beceri, bilgi, araç veya kaynağa sahip değildir. İyi haber, onlarca önceden hazırlanmış kazıyıcı online olması.

Web Kazıma Yazılımında Kullanılan Yöntem ve Teknikler

Kendi sıyırıcınızı inşa edecekseniz, veri toplarken hangi teknolojilerin kullanıldığını anlamanız gerekir. Çoğu kazıyıcı HTML ile oluşturulur, yalnızca istenen bilgileri ayıklamak için HTML'yi filtrelemek için DOM ayrıştırma (belge nesne modelini ayrıştırma) kullanır. Kazmak istediğiniz verilerin div, kapsam, sınıf ve liste öğelerini tanımlamanız ve ayarlarınıza girmeniz gerekir.

Mozenda Kazıma Teknolojisi

Mozenda kazıyıcı, sadece bir web tarayıcısı gibi görünmek için belirli bir tarayıcı geliştirme teknolojisinden yararlanmaktadır. İhtiyacınız olan verileri toplamak için bir site iç sayfalarına zahmetsizce göz atmak için kullanın. AJAX ve Javascript'i kullanarak, Mozenda seyir ve eylemler oluşturur ve sizin için onları otomatikleştirir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport