Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Semalt Expert, Programcılar İçin 10 Web Kazıma Aletini Paylaşıyor

Web kazıma uygulamaları veya araçları, web yöneticileri, akademisyenler, gazeteciler, programcılar, geliştiriciler ve blog yazarları için yararlı veriler çıkartarak farklı senaryolarda kullanılır. Birden çok web sayfasından veri almaya yardımcı olurlar ve işletmeler ve pazar araştırma şirketleri tarafından yaygın şekilde kullanılırlar. Ayrıca, telefon numaraları ve farklı sitelerdeki e-postalardan verileri toplamak için kullanılırlar. Alışveriş yapmaya ve farklı ürünlerin fiyatlarını izlemek isteseniz bile, bu web kazıma araçlarını ve uygulamalarını kullanabilirsiniz.

1. Cloud Scrape veya Dexi.io

Bulut Scrape veya Dexi.io, çeşitli web sayfalarından veri toplamanızı destekler ve cihazınıza indirilmesine gerek yoktur. Bu araç, çevrimiçi olarak erişilebilir ve kullanılabilir ve sizin için işlerin yapılabilmesi için kapsamlı bir tarayıcı tabanlı düzenleyicisi olduğu anlamına gelir. Ayıklanan veriler CSV ve JSON formatlarında ve Box.net ve Google Drive'da kaydedilebilir.

2. Scrapinghub

Bulut tabanlı sıyırıcı ve veri çıkarma uygulamasıdır. Bu, geliştiricilerin ve web yöneticilerinin yararlı ve bilgilendirici verileri birkaç saniye içinde almasını sağlar. Scrapinghub şimdiye kadar farklı blog yazarları ve araştırmacılar tarafından kullanılmıştır. Kötü botlara karşı destek sağlayan ve bir saat içinde sitenin tamamını kazıyarak akıllı bir proxy rotatoru vardır.

3. ParseHub

ParseHub, tekli ve çoklu web sayfalarını aynı anda taramak için geliştirilmiş ve tasarlanmıştır; oturumlar, yönlendirme, AJAX, Javascript ve çerezler için uygundur. Bu web kazıma uygulaması, karmaşık web sayfalarını tanımak ve okunabilir biçimde sıyırmak için benzersiz bir makine öğrenme teknolojisi kullanır.

4. VisualScraper

VisualScraper'ın en iyi parçası, verilerin SQL, XML, CSV ve JSON gibi formatlarda dışa aktarılmış olmasıdır. İnternetteki en prestijli ve en yararlı veri kazıma uygulamalardan biridir ve bilgileri gerçek zamanlı olarak çıkarmanıza ve almanıza yardımcı olur. Prim planı ayda 49 dolara mal olacak ve 100k sayfadan fazla erişmenize izin veriyor.

5. İthalat.

En çok çevrimiçi üreticisi bilinir ve kullanıcılar için farklı veri kümeleri oluşturur. Import.io, değişen web sayfalarından veri alır ve CSV dosyalarını dışa aktarır. Gelişmiş teknolojisi ile bilinir ve günde milyonlarca sayfa getirme kapasitesine sahiptir. Import.io'yu ücretsiz indirebilir ve etkinleştirebilirsiniz. Linux ve Windows ile uyumludur ve çevrimiçi hesapları senkronize eder.

6. Webhose.io

En iyi veri çıkarma uygulamalardan biridir. Bu araç yapılandırılmış ve gerçek zamanlı verilere kolay ve doğrudan erişmenizi sağlar ve çeşitli web sayfalarını tarar. 200'den fazla dilde istenilen sonuçları elde edebilir ve çıktıları XML, RSS ve JSON formatlarında kaydedebilirsiniz.

7. Spinn3r

 Tüm web sitesini, blog'ları, sosyal medya sitelerini, ATOM'u veya RSS yayınlarını almamıza izin verir. Gelişmiş spam korumalı çoklu veri formlarını yönetmek için kullanılan yangın dairesi API sayesinde veriyi okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde kaydeder. İstenmeyen postalardan kurtulmanıza yardımcı olur ve uygun olmayan dil kullanımını önler, verilerinizin kalitesini artırır ve güvenliğini sağlar.

8. OutWit Hub

Popüler bir Firefox eklentisidir ve birçok özellik ve veri çıkarma özelliği vardır. OutWit sadece verileri ayıklamakla kalmaz, içeriğinizi doğru ve okunabilir bir biçimde saklar ve tarar. Herhangi bir web sayfasını herhangi bir kod gerektirmeden kazıyabilirsiniz.

9. 80legs

Bir başka güçlü ve şaşırtıcı web gezgini ve veri kazıma uygulaması. 80legs, ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmış ve bir sürü veri getiren esnek bir araçtır. Bu web kazıyıcı bugüne kadar 600.000'den fazla alan kazındı ve PayPal gibi devler tarafından kullanılmaktadır.

10. Kazıyıcı

Kazıyıcı, geniş veri çıkarma özelliklerine sahip, ünlü ve kullanışlı bir Chrome eklentisidir ve çevrimiçi araştırmalarınızı kolaylaştırır. Kazıyılan verileri Google sayfalarına aktarır ve hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için uygundur. Verileri kolayca panoya kopyalayabilir ve Scraper, ihtiyaçlarınıza göre küçük XPath'ler üretir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport