Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Bana temel kuralları ve Amazon ürün açıklaması kurallarını gösterebilir misiniz?

Ne yazık ki, garantili bir sonuç ile sizin için uygun olan hiçbir evrensel yönerge veya Amazon ürün açıklaması kuralları yoktur. Yani internette bulunan her pratik içgörünün pratikte denenmesi gerekir, yani sanki sizin gibi iyi hizmet edip etmediğinizi anlamak için - ya olduğu gibi - ya da muhtemelen belirli bir dereceye ayarlama ihtiyacı duyuyoruz. Ve aşağıda size e-ticaret SEO hakkında birkaç faydalı öneri ve Amazon ürün açıklaması kurallarıyla ilgili birkaç pratik tavsiyeler sunacağım. Yararlı olacaklarını ve ürün açıklamalarını optimize etmede size yardımcı olmalarını umuyoruz. Sonuç olarak, ürün kalitesini gerçek anlamda kalabalık bir çevrimiçi pazarda listelenen en seçkin fırsatlar arasında görmek için.

Amazon ürün açıklaması Kurallar ve Optimizasyon İpuçları Amazon'daki ürün listelemesinin her sayfası, satılık öğe (örneğin, boyut, stil, günlük kullanımın öğeleri, ürünün başka hangi amaçla kullanılacağı hakkında pratik öneriler, vb.). En yaygın olarak, Amazon ürün açıklaması kuralları, ürün listelerini doğru boyutlarla, garanti bilgileriyle, bakım talimatlarıyla gömülü olan satıcıların yanı sıra sesli ifade, doğru dilbilgisi ve noktalama işaretlerini de cesaretlendirmeyi önerir. Arama Motoru Optimizasyonu'nun (SEO) orijinal konseptine çok benziyor, değil mi?

Ürününüz için Kötü Optimizasyon Uygulamaları Açıklama

Ürün açıklamalarda aşağıdaki veri türlerini kullanmaktan kaçının:

  • Şirkete özgü herhangi bir veri (ancak, bu, ürün markanızla ilgili değil - optimizasyon amacıyla ürününüzün başlığında dahi söyleyecekseniz ve daha hedefli bir markalı aramada daha iyi bir pozlama söz konusuysa, iyisiniz).
  • Satış yapanın adı, web sitesi URL'leri veya e-posta adreslerinin yanı sıra alakasız ayrıntılar (oraya sattığınız başka herhangi bir öğeyle ilgili olmayan verilerle ilgili veriler gibi).
  • Açıkça tanıtım ifadeleri veya harekete geçirici mesajlar (örneğin, "ücretsiz gönderim", "özel teklif", "sınırlı satış" vb.).

Ürün Açıklamaları için Bullet Puanlar için En İyi İpuçları

Aslında, mermi puanlarının listesi aslında daha kısa ve daha özlü bir biçimde Ürün açıklamanızın Ve şey, mermilerin mümkün olduğunca açıklayıcı ve açık olması gerektiğidir. Bu şekilde, bu bölümü doğru şekilde optimize etmek için aşağıdaki kanıtlanmış uygulamaları göz önünde bulundurun:

  • Her mermi noktası büyük harfle başlamalıdır.
  • Tüm sayıların rakamlarla yazılması önerilir.
  • Noktalama işaretinin bitmeden parçalı ifadeler iyi bir uygulamadır.
  • Aynı mermi içindeki her cümle, noktalı virgülle ayrılmalıdır.
  • En üstteki beş yaradan veya ürünün özelliklerini vurgulamak zorunluluktur.
  • Sadece belirli öğe niteliklerini listelemek önceliklendirilmelidir.
  • Herhangi bir koşulda mermi puan listesine ilişkin belirsiz ifadelerin yanı sıra promosyon, fiyatlandırma veya nakliye bilgileri de önerilmez.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport