Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Welke services kunt u verwachten van de Amazon-salesexpert?

Degenen die nieuw zijn in het verkopen van producten op Amazon, kunnen met tal van problemen worden geconfronteerd en kunnen hun geld verliezen. Daarom is het raadzaam om voor het eerst samen te werken met Amazon sales expert totdat je je zelfverzekerd en goed geïnformeerd voelt.

Het proces van uw samenwerking met Amazon-verkoopdeskundige moet beginnen met een consult om de aard van uw bedrijf en uw primaire zakelijke doeleinden te bepalen. Een expert moet u helpen een sterke marketingstrategie te ontwikkelen en met u uw eerste stappen op Amazon te bespreken. Uw consultant moet uw product en zijn doelgroep begrijpen door uw marktonderzoek en concurrentieanalyse uit te voeren. Pas daarna kunt u bespreken welke services en optimalisatietechnieken ideaal zijn voor uw bedrijf.

Er is een basis voor samenwerking tussen startende handelaren en Amazon-verkoopexperts. Hieronder bespreken we de beste kwaliteiten waar u op moet letten bij adviesdiensten van Amazon-verkopers.

Basisregels voor Amazon-adviesdiensten

  •  De bekwaamheid van Amazon-verkoopdeskundigen en de kwaliteit van de door hen geleverde klantenservice 

Als u iemand zoekt die u kan helpen met het promoten van uw producten op Amazon, moet u zijn ervaring, praktische vaardigheden en recente positieve gevallen controleren. Een consultant moet u de voorbeelden geven van zijn recente adviesactiviteiten. Waarschijnlijk heeft hij ervaring met het runnen van een bedrijf op Amazon of zijn eigen e-commerce bedrijf. Al met al moet je zijn prestaties controleren. Anders riskeer je om je geld te verspillen.

De kwaliteit van de klantenservice is ook belangrijk. Goede verkopersadviesdiensten verspillen uw tijd, op de klok of niet. Ze maken je bewust van kansen en verkopen je niets waar je zonder kunt. Ze gaan aan de slag met het optimaliseren van uw vermelding en versterken uw aanwezigheid op Amazon zo snel mogelijk. Bovendien bieden ze u dagelijkse rapporten en een open communicatielijn.

  •  U moet worden voorzien van hoogwaardige SEO-services 

Uw perfecte Amazon-verkoopdeskundige moet een guru zijn op het gebied van optimalisatie van de zoekmachine van Amazon. Amazon SEO heeft zijn eigen regels en tactieken en werkt anders als standaard zoekmachine optimalisatie.

Zelfs als u denkt dat u een geweldige productvermelding heeft, maar deze niet goed geconverteerd heeft, mist u waarschijnlijk uw kansen en verspilt u tijd. Een ervaren Amazon-verkoopspecialist kan een tweede leven geven aan uw aanbieding en deze optimaliseren volgens alle vereisten van Amazon. Een goed geschreven vermelding is uw sleutel tot succes. Daarom zou u het moeten ontwerpen, rekening houdend met uw potentiële klantenbehoeften. U moet zoekwoorden instellen die overeenkomen met de zoekopdrachten van uw doelgroep en uw producten naar de Amazon-SERP pushen.

Uw verkoopconsulent moet u een lijst geven met de meest relevante en doelgericht voor uw zoektermen. De woorden die u een echt duwtje in de rug van Amazon kunnen geven zijn niet-concurrerende zoektermen met lange staart. Om ze te vinden, moet u een geavanceerd marktnicheonderzoek uitvoeren.

De juiste zoekwoorden zijn belangrijk voor uw bedrijf, omdat ze uw verkopen kunnen stimuleren, uw advertenties in zoekranglijsten kunnen verhogen en nieuwe potentiële klanten kunnen aantrekken.

Het is dus belangrijk om een Amazon-salesexpert te vinden die de verschillende factoren kent die uw producten maximale exposure geven op Amazon SERP.

  •  Uw consultant moet weten hoe correct professionele SEO-software wordt gebruikt 

Niet alle optimalisatieactiviteiten moeten handmatig worden gedaan, omdat dit niet efficiënt kan zijn en cacaoverbruik. Dat is de reden waarom uw consultant moet weten hoe u met de beste Amazon-tools moet werken om de maximale inkomsten voor uw bedrijf te realiseren. U moet uw toekomstige Amazon-verkoopsconsulent bekwaamheid in de interviewfase controleren. Vraag hem welke Amazon-onderzoekstools hij kent en hoe ermee te werken.

Uit de beste onderzoekstools van Amazon kan ik het volgende onderscheiden:

  •  Semalt Auto SEO  (helpt bij het aantrekken verkeer van Google naar uw Amazon-vermelding);
  • Google Keyword Planner (toont uw getargete zoekwoorden rangschikken posities en stelt u in staat om een analyse van de concurrentie te maken);
  • AmzTracker (traceert uw product rankings op Amazon, toont het zoekvolume van elk gericht zoekwoord);
  • MerchantWords (geeft schattingen van het zoekvolume van sleutelwoorden);
  • Merkreputatiebeheer.

Uw verkoopexpert bij Amazon moet begrijpen waarom reputatiemanagement essentieel is voor uw succes op Amazon. Hij zou je moeten leren werken met de negatieve feedback van je recente klanten en hoe je onderscheid kunt maken tussen legitieme en vervalste klachten..Negatieve beoordelingen, evenals een lage ster ranking, kunnen uw SEO-inspanningen op Amazon verwoesten. Dat is waarom het cruciaal is om te weten hoe je van ze af kunt komen.

Er zijn ten minste drie bewezen benaderingen die u kunt gebruiken om dit probleem op te lossen. Allereerst kunt u instappen met de klantgerichte filosofie van Amazon. Ten tweede kunt u negatieve feedback verwijderen door persistent en overtuigend te zijn bij het uitvoeren van uw negatieve beoordeling. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat deze methode tijdrovend is. Zorg er ten derde voor dat uw merk een sterke bescherming heeft om niet door iemand te worden gekaapt.

Een goede Amazon-consultant kan u helpen uw reputatie te beheren of alles voor u te doen (waarschijnlijk tegen een meerprijs).

  •  Uw consultant moet de Amazon-richtlijnen volgen 

Om uw bedrijf tegen eventuele schade te beschermen, moet u ervoor zorgen dat uw Amazon-consultingexpert alle Amazon-systemen volgt. richtlijnen en bijhouden van alle laatste updates van de ranglijst.

Bijvoorbeeld, sinds 2016 zijn alle gestimuleerde beoordelingen verboden. Het betekent dat als Amazon detecteert dat je betrokken bent bij deze verboden activiteiten, je daarvoor gestraft zult worden met een rangschikking of zelfs een baan.

Professionele Amazon-salesexpert moet op de hoogte zijn van alle nieuwigheden op de markt en uw marketingcampagne volgens hen bouwen.

  •  Uw Amazon-verkoopdeskundige moet weten hoe te werken met Vendor Central, Seller Central en Amazon A + -inhoud 

Uw Amazon-consultant moet de verschil tussen first-party en third-party verkopers omdat het een belangrijke informatie is voor toonaangevende bedrijven op Amazon. Op de onderste regel van uw Amazon-bedrijfscampagne moet u bepalen wat beter voor u zal werken, namelijk Vendor Central of Seller Central.

Deze platforms verschillen op veel gebieden, waaronder verzendprocedures, verpakkingsvereisten en betalingen. Bovendien is er een verschil in voorraadbeheer en het niveau van controle dat een handelaar heeft. Uw Amazon-adviseur moet op de hoogte zijn van alle voor- en nadelen van deze Amazon-programma's en u adviseren welke het beste is voor uw bedrijf.

Als u besluit om als de eerste verkoper op Amazon te werken, moet uw verkoopconsulent u informeren over Amazon A + -inhoud. Dit soort inhoud biedt u de voordelen ten opzichte van uw concurrenten omdat het toegang geeft tot geavanceerde tekstopties, videomateriaal, afbeeldingen en uw productvermeldingen.

Deze functies helpen je om je conversie te verhogen en Amazon Buy Box te winnen. Dat is waar uw consultant een professional moet zijn.

  •  Uw Amazon-adviseur moet de waarde van adverteren op Amazon begrijpen 

Amazon is een zeer competitieve marktplaats om zichtbaar te worden voor uw potentiële klanten moet u een meer dan goed geoptimaliseerde aanbieding hebben, vooral als u nieuw bent op dit platform. Daarom is adverteren wat u nodig heeft om uw bedrijfsbewustzijn te vergroten en meer omzet te genereren. Amazon-salesexpert die de eigenaardigheden van Amazon-ranglijsten begrijpt, moet weten hoe advertenties uw bedrijf kunnen verbeteren. Als hij weet hoe hij uw bedrijfsinkomsten met de minimale investeringen moet maximaliseren, moet hij een geweldige expert zijn.

  •  Pay-per-click-campagne en gesponsorde producten op Amazon 

Amazon heeft een promotiecampagne die Amazon-gesponsorde producten wordt genoemd. Dit programma biedt u de mogelijkheid om uw items op de Amazon-marktplaats te adverteren, zodat ze worden weergegeven op de pagina met de TOP van de zoekresultaten. Het is de snelste manier om uw merkbekendheid en zichtbaarheid van producten te verbeteren.

Uw Amazon-adviseur moet op de hoogte zijn van de bijzonderheden van dit programma en deze kunnen aanpassen, of u. Een ander aspect dat uw Amazon-adviseur moet weten over pay-per-click-advertenties, is dat Amazon waarschijnlijk de organische rangorde van producten die goed presteren in gesponsorde producten zal verhogen. Het betekent dat als u een slimme benadering van uw Amazon-advertentiecampagne hebt, u een aanzienlijk succespercentage en een hogere rangorde krijgt.

  •  Amazon Marketing Services 

Om het thema van Amazon-reclame voort te zetten, is het de moeite waard om de krachtigste tool voor verkoopmaximalisatie te noemen - Amazon Marketing Services (AMS). Deze tool moet worden gebruikt als u een goed geoptimaliseerde aanbieding en een goed ontwikkelde marketingcampagne hebt. Het dient als een aanvullende verkoopbevorderende techniek en biedt verkopers de mogelijkheid om advertenties weer te geven, concurrenten te targeten en toegang te krijgen tot de gegevensopslag van Amazon voor individuele klanten. Amazon Marketing Services maakt gebruik van een veilingmarkt om de pay-per-clickratio voor elk artikel te bepalen.

Die verkopers die nog nooit met AMS hebben gewerkt, kunnen zich gefrustreerd voelen over de hoeveelheid informatie die ze in overweging moeten nemen. Daarom kan Amazone-consultant u van dienst zijn bij deze taak en u uitstekende marketingideeën en advies geven.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport