Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Hoe stuur ik gericht webverkeer voor mijn startup?

Dat is de juiste vraag, want het grootste deel van elk succesverhaal begint hier met mensen die de efficiëntie van een goede zoekmachineoptimalisatie begrijpen. Zoals het bekend is, kan SEO nooit verouderd of "dood" zijn, zoals sommigen dwaas kunnen suggereren. Gezien het feit dat startups en gericht webverkeer hard nodig zijn om op het juiste pad naar de top van de zoeklijst te gaan, is SEO niet alleen belangrijk. Het is absoluut noodzakelijk om gericht webverkeer te genereren voor uw online projectoverleving, voornamelijk door de meest ernstige en uitdagende vroege stadia van de periode na het opstarten.

targeted web traffic

Laten we het als vanzelfsprekend beschouwen - het primaire doel van elke startup is om de online zichtbaarheid van het merk in de SERP's te vergroten en ervoor te zorgen dat het de juiste doelgroep of markt niche van potentiële klanten. Gewoon enkele koude cijfers - volgens de meest recente enquête wordt het eerste resultaat op de zoekpagina's van Google geschat als dominant, met een 33% -ratio van alle klikken op de top 10-resultaten. Dat is de reden waarom het gebruik van SEO zodra je je nieuwe website live hebt gebracht een MUST is om een ​​gerichte webverkeerstroom in te stellen, waardoor de hele site meteen bovenaan de Google-SERP's komt.

Laten we dus kijken hoe we de taak kunnen beheren met de twee belangrijkste aspecten van SEO die zijn gericht op het stimuleren van gericht webverkeer - het bouwen van kwaliteitslinks en het optimaliseren van de paginastructuur. Hieronder ga ik een korte beschouwing voor beiden geven.

Quality Link Building

Een van de kernelementen van elke SEO-strategie voor gericht webverkeer, kwaliteitslink bouwen werkt vrij eenvoudig. Google gaat de links op uw pagina's belonen door de zoekposities van uw algemene website in de SERP's te verhogen. Blijkbaar zal het hebben van meer kwalitatieve links je een hogere ranking boost geven. Hoe meer de bron wordt beschouwd en als gezaghebbend beschouwd, hoe meer ranking uw link naar uw website zal brengen.

Een van de oplossingen voor het slimmer maken van een link, waarover ik onlangs hoorde, is dat ik meer links krijg via gastblogposts. Ik bedoel het schrijven van gastberichten op alle invloedrijke websites gerelateerd aan jouw onderwerp (of marktniche) in ruil voor het plaatsen van een kwaliteitslink naar jouw webpagina's. Een vrij eenvoudige taak, toch? De bekendere plaats die u kiest voor een backlink, des te hoger gericht webverkeer wordt u immers gebracht.

Geoptimaliseerde structuur van de website

Eerst en vooral betekent een goed geoptimaliseerde structuur die gunstig is voor gericht webverkeer een platform met meerdere pagina's, dat gemakkelijk te navigeren is, dankzij de vele inkomende links die de afzonderlijke pagina's van uw website. Enerzijds zou het geweldig zijn voor een betere en gebruiksvriendelijkere browse-ervaring, omdat uw bezoekers vanzelfsprekend zullen profiteren van een gemakkelijk en soepel navigatiepad dat naar elke webpagina van u leidt.

website traffic

Maar aan de andere kant betekent een goed geoptimaliseerde structuur dat uw website gemakkelijk "gelezen" en "begrepen" wordt door de zoekcrawlers. Op die manier zul je een hogere kans hebben om dichter bij de top-10 van SERP's te worden weergegeven, waardoor je betere kansen krijgt om je gerichte webverkeer te versnellen vanaf het allereerste begin van zo'n uitdagende en moeilijke periode van vroege startup.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport