Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Hoe krijg je goede backlinks voor gebruiksvriendelijke en presterende SEO-campagnes?

Voor de meesten van ons zijn er geen kritieke problemen bij het begrijpen van hoe u goede backlinks voor SEO-doeleinden kunt krijgen, tenminste op het basisniveau - met over het algemeen duidelijke en beheersbare technische en zoekoptimalisatievereisten om het meeste te halen uit linkbuilding-inspanningen met betrekking tot SEO en effectieve digitale marketing. Veel over dit onderwerp wordt goed vermeld door een rijke verscheidenheid aan verschillende stapsgewijze handleidingen en linkbuilding-zelfstudies die beschikbaar zijn in open access. Maar het grootste probleem bleef hetzelfde - voor veel beginnende webmasters en eigenaren van online bedrijven is het nog steeds niet helemaal duidelijk hoe je goede backlinks kunt krijgen die voor iedereen geschikt zijn - zowel live search gebruiksvriendelijke ervaring als voldoende geschikte indexering door de crawlende bots van Google. Het lijkt een echte SEO-crisis, toch? Ik bedoel dat het hebben van een slecht uitgelijnde prestatie tussen de echte browse-ervaring op uw pagina's en technische optimalisatie van uw linkprofiel een zeer ongezonde situatie is. Eenvoudig gezegd, heel vaak kan zelfs een technisch correcte website of blog nogal ongemakkelijk (zo niet vervelend) blijken te zijn als deze wordt bijgewoond door de echte bezoekers. En vice versa, een gebrek aan goede optimalisatie (met inbegrip van een onjuiste linkprofielstructuur) kan de hele site gemakkelijk in een nogal verlaten en zelden bezochte plaats veranderen - ongeacht hoe groot en waardevol inhoud daar mogelijk kan worden gehost.

Aangezien dergelijke potentieel negatieve uitkomsten veel schadelijker kunnen worden, met name voor kleine webwinkels en online serviceproviders, wil ik u laten zien hoe u goede backlinks kunt krijgen die echt goed voor iedereen - zowel mensen als machines. Natuurlijk betekent dit nog niet dat een algemeen middel van technische SEO kan worden opgeborgen - zelfs voor een tijdje. Houd er echter rekening mee dat er bepaalde cross-sectionele elementen (bijvoorbeeld XML-sitemaps) zijn die alle kanten van online prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren, zowel traditionele menselijke browsebeleving als een volledig geschikte indexering door de verkende crawling-bots. Ik geloof dat de sleutel tot een volledig succesvolle SEO-campagne met een goed onderhouden en gezonde gebruikerservaring nog steeds meer gokt op kwaliteitsinhoud en relevante links die verwijzen naar andere gelieerde websites of mede-bloggers met een hoog gebruikersvertrouwen, PageRank en autoriteit. Wat mij betreft, ik vertrouw nog steeds meer op mijn inhoud. Dus, als het gaat om link building in SEO, hier is hoe je goede backlinks kunt vinden - en iedereen gelukkig maken. Probeer gewoon de dingen op de juiste plaats te krijgen, in elk geval op mijn volgende inhoudsuggesties:

  • Precies gericht en puur relevant voor de bedrijfssector of niche.
  • Goed geëist door het belangrijkste publiek van potentiële klanten of actieve lezers / volgers.

  • Unieke artikelen en berichten die professioneel zijn afgestemd om meer praktische waarde en realistisch inzicht te bieden.
  • Moderne contentbeheersystemen om alles op zijn plaats te houden en de dingen toch een beetje gemakkelijker te maken.
  • Lopende en persistente werken gerelateerd aan SMM (Social Media Marketing), die nodig zijn om u te laten herkennen als een sterke en vertrouwde autoriteit die het waard is om te delen, te vermelden, te volgen, in te schrijven en te linken.
  • Het kiezen van trefwoorden is deels kunst en slechts een deel van de wetenschap - neem het gewoon als vanzelfsprekend aan - zowel voor standaardpagina-inhoud als koppelingsanker-tekst.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved