Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Hoe kunnen Amazon-zoekwoorden onderzoek uw optimalisatie van uw vermelding beïnvloeden?

Het is niet voldoende om een haalbaar product op Amazon te verkopen. U moet dit product zichtbaar maken voor uw potentiële klanten. Elke vining-optimalisatiecampagne moet beginnen met onderzoek met productzoekwoorden. Het helpt om beter te staan dan uw concurrenten en betere verkopen te maken. Alles wat u nodig hebt, is om uw vermelding te optimaliseren met de gerichte en hoogvolume zoektermen. Als u onlangs uw bedrijf heeft gevestigd, raad ik u aan niet-competitieve zoekwoorden met lange staart te gebruiken. Door ze te gebruiken, kun je de hoogste rang bereiken in smallere niches. Zoekwoorden fungeren als connectoren van de zoekbalk van de shopper naar uw productpagina. Daarom moeten ze maximaal relevant zijn. Om de juiste zoekwoorden te krijgen, moet u uw niche-marktonderzoek uitvoeren en het gedrag van gebruikers onderzoeken.

Er zijn twee manieren om relevante zoekwoorden te doorzoeken voor optimalisatie van de Amazon-aanbieding - handmatig en geautomatiseerd. De laatste is de beste keuze voor ambitieuze online verkopers die niet veel vrije tijd hebben om het uit te geven aan continu marktonderzoek.

Als u graag een van de professionele onderzoekstools gebruikt, krijgt u binnen een korte periode (minder dan een uur) een overzicht van de beste zoekwoorden voor uw bedrijf op basis van het gedragsonderzoek van Amazon-klanten. Om de meest doelgerichte zoekwoorden te vinden, moet u speciale filters gebruiken en rekening houden met de voorkeuren van uw potentiële klanten en hun geslacht, leeftijd of geografische locatie. Bovendien moet u het zoekvolume analyseren voor elke gerichte zoekterm. Controleer welke zoekwoorden uit de bekomen lijst trending zijn en welke uw aandacht niet waard zijn. U moet de activiteit van elke zoekterm gedurende de afgelopen maand controleren. Als u een advertentiecampagne wilt maken, moet u ook de kosten per klik controleren voor elk van uw getargete zoekwoorden die u wilt rangschikken.

In dit artikel bespreken we enkele Amazon-ranglijstsysteemwerken en welke hulpmiddelen moeten worden gebruikt om een productrang te krijgen op de Amazon-zoekresultaatpagina.

Verkooprangschikking Amazon-principe

Voordat we een analyse van zoekwoordonderzoeksinstrumenten uitvoeren, bespreken we hoe een zoekalgoritme van dit systeem werkt

Amazon gebruikt een grote verscheidenheid aan algoritmen en metrieken om gebruikers alleen die producten te laten zien die ze eerder zullen bestellen.Zij volgen alle gebruikersacties op een site inclusief eerdere aankopen, voorkeuren, wensen, enzovoort. rankinginstrument dat A9 wordt genoemd, dient om gebruikers de beste aanbevelingen op een site te geven.Elke Amazon-gebruiker ontvangt zijn SERP-paginapresentatie afhankelijk van zijn behoeften en eerdere ervaring met dit handelsplatform.Wanneer Amazon een duidelijk bericht krijgt over de behoeften en voorkeuren van de gebruiker, het leidt ze naar producten die ze waarschijnlijk zullen bestellen.De minder tijd dat klanten erover na moeten denken, des te groter de kans dat Amazon inkomsten ontvangt.Daarom presenteert Amazon automatisch zoekresultaten op basis van klantvoorkeurenanalyse.

Tools voor het uitvoeren van Amazon-zoekwoorden Onderzoek

  • Hulpprogramma voor zoekwoorden

Er zijn twee versies van Amazon Keyword Tool - gratis en betaald. Beiden zijn gunstig voor uw bedrijf. De betalende geeft echter gemiddeld twee keer meer relevante zoekwoorden weer in vergelijking met de gratis versie.

Laten we enkele woorden zeggen hoe het werkt. U typt uw getarget zoekwoord in het zoekvak van het Hulpprogramma voor zoekwoorden en selecteert de afdeling waar u uw producten wilt promoten (bijvoorbeeld apps en games of kleding). Vervolgens moet u het land kiezen waar u uw items wilt promoten en tot slot de taal. Het duurt enkele minuten (maximaal 10) terwijl een systeem uw verzoek verwerkt. Hierna krijgt u een lijst met zoekwoordsuggesties met de honderden long-tails-zoekwoorden op basis van de ranglijstfuncties van Amazon.

Artem Abgarian
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Laten we beginnen met de discussie over de voordelen van het gebruik van hoogvolume zoekwoorden op Amazon.
Melissa van Dijk
Ik ben het met je eens, Jeroen! Hoogvolume zoekwoorden kunnen ook helpen om de juiste doelgroep aan te trekken. Als mensen op Amazon zoeken naar een specifiek product, willen ze vaak kiezen uit de meest populaire opties.
Artem Abgarian
Precies, Melissa! Hoogvolume zoekwoorden kunnen je helpen om de concurrentie voor te blijven en meer potentiële klanten aan te trekken. Het is belangrijk om te begrijpen waar je doelgroep naar zoekt en deze zoekwoorden effectief in je productbeschrijvingen te gebruiken.
Artem Abgarian
Goede vraag, Pieter! Er zijn verschillende tools beschikbaar die je kunnen helpen bij het vinden van hoogvolume zoekwoorden voor Amazon. Een populaire tool is de Amazon Keyword Tool van Semalt. Deze tool kan je inzicht geven in de zoekwoorden die mensen vaak gebruiken bij het zoeken naar producten op Amazon.
Artem Abgarian
Dat klopt, Linda! Door het analyseren van de zoekwoorden en concurrenten kun je ontdekken welke zoekwoorden het meeste potentieel hebben om je zichtbaarheid en verkoop op Amazon te vergroten.
Linda Smit
Artem, bedankt voor alle waardevolle informatie! Ik heb veel geleerd van deze discussie en ik ben klaar om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken om mijn Amazon-vermeldingen te optimaliseren.
Artem Abgarian
Bedankt voor het delen van je ervaring, Erik! Het is geweldig om te horen dat de Semalt-tool je heeft geholpen bij het verbeteren van je Amazon-vermeldingen en het genereren van meer verkoop.
Artem Abgarian
Zeker, Sophie! Naast het vergroten van je zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep, kunnen hoogvolume zoekwoorden ook bijdragen aan het opbouwen van merkloyaliteit. Als mensen regelmatig jouw producten zien bij hun zoekopdrachten, kunnen ze vertrouwd raken met je merk en je eerder overwegen bij toekomstige aankopen.
Marcel Jacobs
Dat is interessant, Artem! Ik zou zeggen dat het gebruik van hoogvolume zoekwoorden essentieel is voor elke verkoper op Amazon.
Sophie ten Bosch
Artem, bedankt voor je inzichten! Ik heb veel geleerd van deze discussie en ik ben klaar om mijn Amazon-vermeldingen te optimaliseren.
Artem Abgarian
Absoluut, Marcel! Hoogvolume zoekwoorden kunnen een positief effect hebben op je Amazon-vermeldingen en je helpen om je bedrijf te laten groeien. Het is belangrijk om te blijven experimenteren en optimaliseren om het maximale uit je zoekwoordstrategie te halen.
Arjan van der Velden
Ik denk dat ik wat wijzigingen moet aanbrengen in mijn zoekwoordstrategie. Bedankt voor alle waardevolle inzichten, Artem!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Arjan! Ik wens je veel succes met het optimaliseren van je zoekwoordstrategie op Amazon. Als je nog meer vragen hebt, sta ik altijd klaar om te helpen.
Laura Jansen
Hartelijk bedankt, Artem! Je hebt ons echt geholpen om een beter inzicht te krijgen in het belang van hoogvolume zoekwoorden op Amazon.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Laura! Het was een genoegen om deel te nemen aan deze discussie en ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen. Als je nog meer vragen hebt in de toekomst, weet je me te vinden.
Artem Abgarian
Dat is geweldig om te horen, Kevin! Veel succes met het implementeren van hoogvolume zoekwoorden en ik hoop dat het je zal helpen om je Amazon-vermeldingen te verbeteren. Laat me weten hoe het gaat!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Ik ben blij dat je veel hebt geleerd en klaar bent om je Amazon-vermeldingen te optimaliseren. Veel succes en mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om hulp te vragen.
Kim Vermeer
Deze discussie was zeer waardevol! Ik waardeer de expertise die je hebt gedeeld, Artem.
Sophie ten Bosch
Artem, bedankt voor je begeleiding! Ik heb veel geleerd van deze discussie en ik ben klaar om mijn Amazon-vermeldingen te optimaliseren.
Artem Abgarian
Bedankt voor je mooie woorden, Kim! Het doet me goed om te weten dat je waarde hebt gevonden in deze discussie. Als je nog meer wilt weten, sta ik klaar om te helpen.
Tom van den Berg
Ik ben zeer tevreden met de inzichten die ik heb opgedaan. Ik denk dat ik veel kan verbeteren op Amazon dankzij jouw tips, Artem!
Artem Abgarian
Dat is geweldig om te horen, Tom! Het is altijd fijn om te weten dat ik anderen kan helpen om hun Amazon-strategie te verbeteren. Succes ermee en als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Nina Janssen
Bedankt voor alle waardevolle informatie, Artem! Ik zal zeker hoogvolume zoekwoorden gebruiken om mijn Amazon-vermeldingen te optimaliseren.
Tom de Jong
Deze discussie heeft me zoveel geholpen! Bedankt voor alle waardevolle inzichten, Artem.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Nina! Ik ben blij dat je veel hebt geleerd en enthousiast bent om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken. Ik ben er zeker van dat het je zal helpen om je Amazon-vermeldingen te optimaliseren. Veel succes!
Mark de Waard
Artem, bedankt voor je deskundige uitleg! Ik ben er zeker van dat ik hiermee de concurrentie op Amazon kan verslaan.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Mark! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en je vertrouwen hebt gekregen om de concurrentie op Amazon aan te pakken. Als je nog meer hulp nodig hebt, sta ik altijd voor je klaar.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Lara! Het doet me goed om te weten dat je deze discussie informatief vond en dat je uitkijkt naar het verbeteren van je zoekwoordstrategieën op Amazon. Veel succes ermee en laat me weten als je nog vragen hebt.
Lisa Verbeek
Ik heb veel geleerd van deze discussie. Bedankt voor het delen van je expertise, Artem!
Lara Visser
Deze discussie was zeer leerzaam voor mij. Ik ben klaar om hoogvolume zoekwoorden te implementeren in mijn Amazon-strategie. Bedankt, Artem!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Lisa! Ik ben blij dat je veel hebt geleerd en ik waardeer je vriendelijke woorden. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Lisa de Vries
Artem, bedankt voor alle waardevolle informatie! Ik kan niet wachten om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken om mijn Amazon-vermeldingen te optimaliseren.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Martijn! Ik ben blij dat je hebt genoten van deze discussie en dat je waarde hebt gevonden in de inzichten die we hebben gedeeld. Als je in de toekomst nog vragen hebt, sta ik altijd voor je klaar.
Anouk de Boer
Artem, bedankt voor je expertise! Deze discussie heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van het belang van hoogvolume zoekwoorden op Amazon.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Anouk! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen bij het verkrijgen van een beter begrip van het belang van hoogvolume zoekwoorden op Amazon. Als je nog meer wilt weten, sta ik altijd voor je klaar.
Daan van Dijk
Deze discussie was zeer leerzaam voor mij. Ik ben klaar om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken op Amazon! Bedankt, Artem.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Daan! Het is geweldig om te horen dat deze discussie leerzaam voor je was en dat je klaar bent om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken op Amazon. Veel succes en laat me weten hoe het gaat!
Sofie van der Veen
Artem, bedankt voor alle waardevolle informatie! Ik kan niet wachten om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken om mijn Amazon-vermeldingen te optimaliseren.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sofie! Ik ben blij dat je veel waarde hebt gevonden in de informatie die we hebben gedeeld. Ik kan niet wachten om te zien hoe hoogvolume zoekwoorden je Amazon-vermeldingen zullen optimaliseren. Succes!
Emma de Wit
Ik heb veel geleerd van deze discussie. Bedankt voor het delen van je expertise, Artem!
Sofie van Dijk
Artem, bedankt voor alle waardevolle informatie! Ik kan niet wachten om hoogvolume zoekwoorden te implementeren in mijn Amazon-strategie.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Emma! Ik ben blij dat je veel hebt geleerd en ik waardeer je vriendelijke woorden. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Thomas Peters
Artem, bedankt voor al je hulp! Deze discussie heeft me een beter inzicht gegeven in de voordelen van hoogvolume zoekwoorden op Amazon.
Emma de Jong
Deze discussie was zeer waardevol voor mij. Ik waardeer de expertise die je hebt gedeeld, Artem.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Thomas! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen bij het verkrijgen van een beter inzicht in de voordelen van hoogvolume zoekwoorden op Amazon. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt, sta ik altijd voor je klaar.
Artem Abgarian
Bedankt voor je mooie woorden, Emma! Het is altijd fijn om te weten dat ik anderen kan helpen bij het verbeteren van hun Amazon-strategie. Als je nog meer vragen hebt, laat het me weten.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Ik ben blij dat ik je heb kunnen begeleiden en dat je klaar bent om je Amazon-vermeldingen te optimaliseren. Veel succes ermee en als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Sophie ten Bosch
Artem, ik waardeer echt al je hulp en ondersteuning!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Ik waardeer je vriendelijke woorden. Het was een genoegen om je te helpen en ik sta altijd klaar om je verder te ondersteunen.
Joris den Haan
Deze discussie heeft me zoveel geholpen! Bedankt voor alle waardevolle inzichten, Artem.
Sophie van Dijk
Deze discussie was zeer waardevol voor mij. Bedankt voor alle waardevolle informatie, Artem!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Joris! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en dat je waarde hebt gevonden in de inzichten die we hebben gedeeld. Mocht je nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om te vragen.
Carolien de Groot
Artem, bedankt voor je expertise! Ik ben er zeker van dat ik hoogvolume zoekwoorden kan gebruiken om mijn Amazon-vermeldingen te optimaliseren.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Carolien! Ik ben blij dat ik je expertise heb kunnen delen en je vertrouwen hebt gekregen om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken om je Amazon-vermeldingen te optimaliseren. Veel succes en laat me weten hoe het gaat!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Het is altijd fijn om te weten dat ik anderen kan helpen bij het verbeteren van hun Amazon-strategie. Ik waardeer je vriendelijke woorden. Mocht je in de toekomst nog meer hulp nodig hebben, sta ik altijd voor je klaar.
Sophie Peters
Deze discussie was zeer waardevol voor mij. Ik waardeer de expertise die je hebt gedeeld, Artem.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Tim! Ik ben blij dat je hebt genoten van deze discussie en dat je waarde hebt gevonden in de inzichten die we hebben gedeeld. Als je in de toekomst nog meer vragen hebt, sta ik altijd voor je klaar.
Tessa Visser
Deze discussie heeft me zoveel geholpen! Ik waardeer de expertise die je hebt gedeeld, Artem.
Artem Abgarian
Bedankt voor je mooie woorden, Tessa! Het doet me goed om te weten dat ik je heb kunnen helpen en dat je waarde hebt gevonden in de expertise die ik met je heb gedeeld. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om te vragen.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Lara! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen bij het verkrijgen van waardevolle inzichten en dat je klaar bent om hoogvolume zoekwoorden te implementeren in je Amazon-strategie. Veel succes ermee en laat me weten hoe het gaat!
Femke Jacobs
Artem, bedankt voor je deskundige begeleiding! Ik heb veel geleerd van deze discussie en ik kan niet wachten om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken op Amazon.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Femke! Ik ben blij dat ik je deskundige begeleiding heb kunnen bieden en dat je waarde hebt gevonden in deze discussie. Ik kan niet wachten om te zien hoe hoogvolume zoekwoorden je Amazon-vermeldingen zullen verbeteren. Succes!
Femke de Graaf
Deze discussie was zeer waardevol voor mij. Ik waardeer de expertise die je hebt gedeeld, Artem.
Artem Abgarian
Dat is geweldig om te horen, Pieter! Ik ben blij dat deze discussie je heeft geïnspireerd en je klaar bent om hoogvolume zoekwoorden te implementeren in je Amazon-strategie. Veel succes en laat me weten hoe het gaat!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Linda! Ik ben blij dat je veel waarde hebt gevonden in de informatie die we hebben gedeeld en dat je klaar bent om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken om je Amazon-vermeldingen te optimaliseren. Veel succes en laat me weten hoe het gaat!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Ik ben blij dat je veel hebt geleerd en ik waardeer je vriendelijke woorden. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Jeroen de Vries
Bedankt voor al je hulp, Artem! Deze discussie heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van het belang van hoogvolume zoekwoorden op Amazon.
Sophie de Wit
Artem, bedankt voor je deskundige begeleiding! Ik heb veel geleerd van deze discussie en ik kan niet wachten om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken op Amazon.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Jeroen! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen bij het verkrijgen van een beter begrip van het belang van hoogvolume zoekwoorden op Amazon. Als je in de toekomst nog meer vragen hebt, sta ik altijd voor je klaar.
Inge van Dam
Deze discussie was zeer waardevol! Ik waardeer alle waardevolle inzichten die je hebt gedeeld, Artem.
Artem Abgarian
Bedankt voor je mooie woorden, Inge! Het doet me goed om te weten dat je deze discussie waardevol vond en dat je waarde hebt gevonden in de inzichten die ik met je heb gedeeld. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om te vragen.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Ik ben blij dat ik je deskundige begeleiding heb kunnen bieden en dat je waarde hebt gevonden in deze discussie. Ik kan niet wachten om te zien hoe hoogvolume zoekwoorden je Amazon-vermeldingen zullen verbeteren. Succes!
Sophie Verboom
Artem, bedankt voor je begeleiding en expertise! Ik heb veel geleerd van deze discussie en ik kan niet wachten om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken op Amazon.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Tom! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en dat je waarde hebt gevonden in de inzichten die we hebben gedeeld. Mocht je nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om te vragen.
Tom de Groot
Deze discussie was zeer leerzaam voor mij. Bedankt voor al jullie waardevolle inzichten, Artem!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Lisa! Ik ben blij dat ik je waardevolle informatie heb kunnen geven en dat je klaar bent om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken om je Amazon-vermeldingen te optimaliseren. Veel succes en laat me weten hoe het gaat!
Lisa Smit
Artem, bedankt voor alle waardevolle informatie! Ik waardeer je expertise en begeleiding.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Femke! Ik ben blij dat je veel waarde hebt gevonden in de expertise die ik met je heb gedeeld. Ik waardeer je vriendelijke woorden. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Ik ben blij dat ik je heb kunnen begeleiden en dat je waarde hebt gevonden in deze discussie. Ik kan niet wachten om te zien hoe hoogvolume zoekwoorden je Amazon-vermeldingen zullen verbeteren. Succes!
Sophie van der Veen
Artem, bedankt voor je deskundige begeleiding! Ik heb veel geleerd van deze discussie en ik kan niet wachten om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken op Amazon.
Artem Abgarian
Dat is geweldig om te horen, Jesse! Ik ben blij dat deze discussie je heeft geïnspireerd en je klaar bent om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken op Amazon. Veel succes en laat me weten hoe het gaat!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sofie! Ik ben blij dat je waardevolle informatie hebt gevonden en klaar bent om hoogvolume zoekwoorden te implementeren in je Amazon-strategie. Veel succes en laat me weten hoe het gaat!
David de Boer
Deze discussie was zeer waardevol voor mij. Ik waardeer de expertise die je hebt gedeeld, Artem.
Artem Abgarian
Graag gedaan, David! Ik ben blij dat je veel waarde hebt gevonden in de expertise die ik met je heb gedeeld. Ik waardeer je vriendelijke woorden. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Sophie! Ik ben blij dat ik je deskundige begeleiding heb kunnen bieden en dat je waarde hebt gevonden in deze discussie. Ik kan niet wachten om te zien hoe hoogvolume zoekwoorden je Amazon-vermeldingen zullen verbeteren. Succes!
Artem Abgarian
Dat is geweldig om te horen, Niels! Ik ben blij dat deze discussie je heeft geïnspireerd en ik waardeer het delen van je feedback. Succes met het implementeren van hoogvolume zoekwoorden en laat me weten hoe het gaat!
Artem Abgarian
Graag gedaan, Lisa! Ik ben blij dat ik je waardevolle informatie heb kunnen geven en je het vertrouwen hebt gegeven om hoogvolume zoekwoorden te gebruiken. Ik waardeer je vriendelijke woorden. Mocht je in de toekomst nog meer hulp nodig hebben, sta ik altijd voor je klaar.
Artem Abgarian
Graag gedaan, Tom! Ik ben blij dat je veel hebt geleerd en dat je waarde hebt gevonden in de inzichten die we hebben gedeeld. Mocht je nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om te vragen.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport