Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Wat kan ik doen met mijn productvermeldingen op Amazon.com voor het rangschikken van de voortgang?

Als het gaat om het nemen van een onovertroffen winst op het gebied van geld verdienen op  Amazon.com  en het rangschikken van leads met langdurige vooruitgang, wordt de geheime formule van succes behandeld in de live productzoekopdracht van klanten. Ik bedoel dat om voorop te blijven lopen op  Amazon.com  met een ranglijst om bovenaan de marktladder te staan - alles wat je nodig hebt is om je productvermeldingen volledig te optimaliseren. Maar de truc is dat om alles op zijn plaats te hebben, je moet weten wat precies en waar specifiek wordt gedaan elke keer dat je een aanpassing van een aanbieding doet. Hier leest u hoe u dat kunt doen - gebruik de volgende korte handleiding om vanaf het begin de juiste focus te hebben, zonder een minuut kostbare tijd of een minimale inspanning te verspillen.

Optimalisatie van aanbiedingen op Amazon

Als u al goed speelt met de zoekmachine optimalisatie (SEO), moet u het als vanzelfsprekend beschouwen - zoals top-geschoolde SEO's zeggen, inhoud is altijd de koning. Ik bedoel dat waarschijnlijk elke tekstinhoud die je op het web vindt, precies is wat vaak een succesvolle optimalisatie maakt voor betere online zichtbaarheid. En elke goed geoptimaliseerde inhoud is gebaseerd op verstandig gebruik en de juiste plaatsing van de belangrijkste doelzoekwoorden. Dus, als je je goed geoptimaliseerde aanbiedingen op  Amazon.com  wilt zien en je rankingwinsten met een zilveren lepel worden geboren, dan is het een goed idee om een gedegen keywordonderzoek te doen.

Keyword Research

Laten we eerlijk zijn: een goed gevormde zoekwoordselectie is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw productvermeldingen op  Amazon.com  altijd op de ranglijst staan top van de live shopper-zoekopdracht. Daarom raad ik aan om een onderzoeksproject uit te voeren zonder veel tijd te besteden aan een van de volgende zoekhulpmiddelen: Google Keyword Planner (mooie start met goede oude klassiekers die gratis komen en met mooie vooruitzichten voor je volgende Pay-Per -Click-campagne), evenals Merchant Words, AMZ Tracker, Scope en  KeywordTool.io  (kies gewoon de eerste die u het leukst vindt, want elk gespecificeerd hulpmiddel is betrouwbaar en bewezen).

Elk verschil?

Waarom zou u in het bijzonder met de Keyword Planner Tool beginnen door 's werelds zoekgigant, en alleen dan doorgaan met het nemen van een andere, specifieker toegesneden zoekwoordenhelper? Simpelweg omdat als het gaat om  Amazon.com  en het ranking-algoritme, er eigenlijk twee verschillende soorten zoekwoorden zijn die daar worden erkend - primaire en verborgen sleutelwoorden.

 •  Primaire trefwoorden  - zijn bedoeld om direct in het volle zicht te worden getoond, bijvoorbeeld in producttitels, beschrijvingen, opsommingen over het product, enz.
 •  Verborgen trefwoorden  - het is een goed idee dat deze categorie zoekwoorden in de backend van Amazon's marktplaats leeft. Hoewel ze onzichtbaar zijn voor zowel de echte shoppers als de zoekmachines, doen verborgen trefwoorden nog steeds hun woord en help uw productvermeldingen goed te rangschikken. Meestal zijn dit typische synoniemen, verschillende voorbeelden van verkopen er jargon en soms zelfs doelbewust verkeerd gespelde woorden, die op grote schaal worden gebruikt als de industrie jargon - daarom. Daarom is het onwaarschijnlijk dat deze categorie zoekwoorden wordt opgenomen, bijvoorbeeld in officiële titels.

Listing Anatomy op  Amazon.com  om je ranking te rijden

Zodra je hoofdgroep van geselecteerde zoekwoorden klaar is, is het tijd om alles op zijn plaats te hebben met je productdetailpagina. En de primaire structuur van de productpaginalijst die we gaan optimaliseren, bestaat altijd uit dezelfde reeks essentiële elementen. Aangezien ze bedoeld zijn als verzadigd met de belangrijkste doelzoekwoorden - in de eerste plaats - is hier wat je precieze aandacht daar nodig heeft.

 • Noteringstitel die het hoofdonderwerp van de verkoopovereenkomst dekt.
 • Kogelpunten die een duidelijke en duidelijke productbeschrijving en gebruiksaanbevelingen bevatten.
 • Productomschrijving die eigenlijk staat voor een meer gedetailleerde versie van Bullet Points.
 • Belangrijkste afbeeldingen die elk product ondersteunen om een nuttige visuele weergave te bieden voor live shoppers.

Optimalisatietips voor  Amazon.com  Rangschikking Promotie

Titel

Dat hoeft niet gezegd te worden de titel van uw productvermelding is waarschijnlijk de belangrijkste plek daar die moet worden ingesloten met zoveel mogelijk primaire zoekwoorden. Houd er echter rekening mee dat u uw productvermeldingen nooit vol hoeft te hebben met de zoekwoorden..Om er zeker van te zijn dat uw producttitel zinvol is, dient u een dubbele controle uit te voeren om alles op de juiste manier te laten voldoen aan de volgende criteria:

 • Plaats de belangrijkste zoekwoorden dichter bij het begin in afnemende volgorde van belangrijkheid.
 • De lengte van de producttitel mag maximaal 200 tekens lang zijn. Het is dus alleen aan jou om te beslissen hoe lang het zou zijn.
 • Elke eerste letter van elk titelwoord moet altijd worden gekapitaliseerd.
 • Nummers moeten worden gespeld in cijfers (bijv. 100 zullen prima zijn en honderd - helemaal niet).
 • Hoewel de standaardgegevens over verzendingsmetingen gewoonlijk standaard zijn, zou productgrootte nooit een noodzaak moeten zijn (natuurlijk, tenzij het een echt relevant en onmisbaar kenmerk is).
 • Bijna hetzelfde gaat over het specificeren van de kleur - het is niet nodig om deze voor alle producten te vermelden, alleen voor die items die.

Kogelpunten

Misschien kent u dit al, maar ik ga nog steeds een korte lijst met aanbevelingen opstellen - tenminste voor de volledigheid. Dus als u eenmaal op een productvermelding op die drukke marktplaats klikt - en u bent direct naar het gedeelte met pagina's met opsommingstekens geland. Op basis van  Amazon.com  ranglijstrichtlijnen, let op de volgende aanbevelingen bij het kiezen van welke punten het beste bij u passen:

 • Lijst met opsommingsstippen moet worden gebouwd met top-bruikbare praktische gegevens en niets anders.
 • De rest van de beschrijvende informatie die is opgenomen, MOET alleen van cruciaal belang zijn.
 • Vermeld de belangrijkste kenmerken en voordelen van het product op een korte, duidelijke en beknopte manier.

Productbeschrijving en afbeeldingen

Bijna alles over productbeschrijving en beeldoptimalisatie spreekt voor zich. Daarom zal ik u slechts een korte samenvatting geven van de meest consistente bevindingen en de MUST-have-aandachtspunten:

 •  Productbeschrijving  - rijk aan de trefwoorden, het is bedoeld om wees uniek. Om de belangrijkste pijnpunten van de klanten aan te pakken, moet de ideale productbeschrijving alle volledig en volledig vermelde gegevens omvatten.
 •  Productafbeeldingen  - de enige beperking is dat Amazon toestaat dat elke productlijst wordt ingesloten met niet meer dan negen extra foto's. Waarschijnlijk is het een goed idee, maar ik raad toch aan om vooral productafbeeldingen voor verpakking, lifestyle en dagelijks gebruik te overwegen, en klaar ben je.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved