Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Semalt Expert - Beginnersgids voor webschrapen in Python

Webschrapen wordt een softwaretechniek genoemd die wordt gebruikt om informatie van verschillende websites. De primaire focus van de methode is om de ongestructureerde gegevens (HTML-indeling) om te zetten in gestructureerde gegevens (spreadsheet of database). Er zijn verschillende manieren om webscrapping te gebruiken, maar de algemene en eenvoudige methode is door Python te gebruiken. Dit komt omdat Python rijk is aan ecosystemen, omdat het een "BeautifulSoup-bibliotheek" heeft die helpt bij het extraheren van informatie.

In de loop der jaren is de vraag naar webscrapping sterk toegenomen, omdat deze voor veel efficiënter is gebleken. Er zijn andere manieren waarop een persoon webinformatie kan extraheren, zoals het gebruik van API's in websites zoals Twitter, Google en Facebook, maar dit is geen vaste methode, omdat er websites zijn die geen IPS leveren.

Bibliotheken vereist voor webscrapping

Python is een van de bronnen met de meeste voorkeur in scrapper-web omdat het een persoon in staat stelt om veel bibliotheken te krijgen die kan één functie uitvoeren en het is ook intuïtief en gemakkelijk te beheren. De twee meest gebruikte typen Python-module in sloopgegevens zijn Urllib2 en BeautifulSoup. Urllib2 is een Python-module die kan worden gebruikt om URL's op te halen. Aan de andere kant, BeautifulSoup is een tool die wordt gebruikt om informatie zoals tabellen en grafieken te trekken van webpagina's.

Een webpagina slopen met BeautifulSoup

BeautifulSoup is een van de belangrijkste scraper-webtools. Om een webpagina te kunnen scrappen met behulp van BeautifulSoup, zijn er verschillende stappen die u moet volgen:

1. Importeer de nodige bibliotheken - hier is een nodig om de bibliotheken te importeren die nodig zijn om de informatie te krijgen die ze nodig hebben

2. Gebruik de functie "mooify" om te kijken naar de geneste structuur van HTML-pagina - dit is een essentiële stap omdat het helpt om te weten welke tags beschikbaar zijn

3. Werken met HTML-tag- sommige van deze tags bevatten de soeptag

4. Zoek de juiste tabel - het vinden van de juiste tabel is belangrijk omdat men de juiste gegevens kan krijgen.

5. Extraheer de informatie naar Data Frame - dit is de laatste stap en hierin is men in staat om de resultaten die zij wensen.

Op een vergelijkbare manier kan BeautifulSoup ook worden gebruikt om andere soorten websloop uit te voeren, afhankelijk van de voorkeuren van erson.

Er zijn mensen die denken dat ze reguliere expressie kunnen gebruiken in plaats van scrapper-web zoals BeautifulSoup en vergelijkbare resultaten kunnen krijgen. Dit is niet mogelijk omdat er veel verschillen zijn tussen BeautifulSoup en reguliere expressies en hun eindresultaten zijn ook heel verschillend. De codes van BeautifulSoup zijn bijvoorbeeld doorgaans robuuster dan die met reguliere expressies.

Daarom is het gebruik van webscrapping een zeer efficiënte methode omdat men de juiste resultaten kan krijgen

Frank Abagnale
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust hier.
David Smith
Geweldig artikel! Het heeft me echt geholpen bij het leren van webscraping in Python. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo David, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat het artikel nuttig voor je was. Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen.
Sophia Johnson
Ik vond de uitleg in dit artikel zeer duidelijk en gemakkelijk te volgen. Perfect voor beginners!
Frank Abagnale
Hallo Sophia, dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was. Ik hoop dat het artikel je heeft geholpen bij het leren van webscraping.
Michael Brown
Dit artikel heeft me echt geholpen om een start te maken met webscraping. De codevoorbeelden waren vooral nuttig. Goed werk!
Frank Abagnale
Hallo Michael, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat de codevoorbeelden nuttig voor je waren. Als je nog meer vragen hebt, laat het me gerust weten.
Emily Wilson
Ik vond de tips en praktische adviezen in dit artikel erg waardevol. Ik kan niet wachten om ze toe te passen in mijn eigen projecten.
Frank Abagnale
Hallo Emily, bedankt voor je feedback! Het doet me goed om te horen dat je de tips waardevol vond. Ik wens je veel succes met je webscraping projecten.
Oliver Davies
Goed geschreven artikel! Ik waardeer de gedetailleerde uitleg en de stapsgewijze benadering.
Frank Abagnale
Hallo Oliver, dank je wel voor je reactie! Ik ben blij dat je de gedetailleerde uitleg waardeert. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Emma Thompson
Ik ben nieuw in webscraping, maar dit artikel heeft me op weg geholpen. Bedankt voor het delen van je kennis!
Frank Abagnale
Hallo Emma, bedankt voor je reactie! Het doet me goed om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het leren van webscraping. Veel succes!
Sophie Brown
Ik vond het artikel zeer informatief en makkelijk te begrijpen. De voorbeelden waren erg behulpzaam. Dank je wel!
Frank Abagnale
Hallo Sophie, dank je wel voor je feedback! Ik ben blij dat je het artikel informatief vond. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Daniel Davis
Bedankt voor het delen van deze gids! Het heeft me geholpen om mijn eerste webscraping script te maken.
Frank Abagnale
Hallo Daniel, bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat de gids je heeft geholpen bij het maken van je eerste webscraping script. Ga zo door!
Ava Wilson
Ik heb al wat ervaring met Python, maar dit artikel heeft me nieuwe inzichten gegeven over het gebruik van webscraping. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Ava, dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat het artikel je nieuwe inzichten heeft gegeven. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Liam Johnson
Uitstekend artikel! Ik waardeerde de duidelijke uitleg en de handige tips. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Liam, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat je de duidelijke uitleg en handige tips waardeerde. Als je nog meer hulp nodig hebt, sta ik voor je klaar.
Grace Taylor
Het artikel heeft me geholpen om webscraping beter te begrijpen. Goed geschreven en informatief!
Frank Abagnale
Hallo Grace, dank je wel voor je reactie! Ik ben blij dat het artikel je heeft geholpen bij het begrijpen van webscraping. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Jack Brown
Dit artikel was precies wat ik nodig had om te beginnen met webscraping. De stapsgewijze aanpak was zeer nuttig. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Jack, bedankt voor je reactie! Het doet me goed om te horen dat het artikel je heeft geholpen om te beginnen met webscraping. Veel succes!
Isabella Davis
Dit artikel heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van webscraping en de mogelijkheden ervan. Bedankt voor het delen!
Frank Abagnale
Hallo Isabella, bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat het artikel heeft bijgedragen aan je begrip van webscraping. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Mia Wilson
Ik vond de voorbeelden in dit artikel zeer nuttig. Ze hebben me geholpen bij het implementeren van webscraping in mijn project.
Frank Abagnale
Hallo Mia, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat de voorbeelden nuttig voor je waren en je hebben geholpen bij het implementeren van webscraping. Ga zo door!
Olivia Johnson
Dit artikel was zeer informatief en goed geschreven. Het heeft me geholpen om de basis van webscraping in Python te begrijpen.
Frank Abagnale
Hallo Olivia, dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het begrijpen van de basis van webscraping. Als je nog meer vragen hebt, stel ze gerust.
James Thompson
Ik vond dit artikel zeer behulpzaam bij het leren van webscraping. De tips en trucs waren vooral waardevol. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo James, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat de tips en trucs waardevol voor je waren bij het leren van webscraping. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Thomas Davis
Ik heb geen programmeerachtergrond, maar dit artikel heeft me geholpen om de basis van webscraping in Python te begrijpen. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Thomas, bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat het artikel je heeft geholpen om de basis van webscraping te begrijpen, zelfs zonder programmeerachtergrond. Veel succes!
Ethan Wilson
Het artikel heeft me geholpen om mijn webscraping vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Geweldige uitleg en bruikbare voorbeelden!
Frank Abagnale
Hallo Ethan, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat het artikel heeft bijgedragen aan het verbeteren van je webscraping vaardigheden. Als je nog meer hulp nodig hebt, sta ik voor je klaar.
Noah Smith
Dit artikel was zeer informatief en goed gestructureerd. De stapsgewijze aanpak maakte het eenvoudig te volgen.
Frank Abagnale
Hallo Noah, dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat het artikel informatief en goed gestructureerd was. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Sophie Wilson
Ik vond dit artikel zeer behulpzaam bij het leren van webscraping. De voorbeelden waren erg verhelderend. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Sophie, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat de voorbeelden verhelderend voor je waren bij het leren van webscraping. Ga zo door!
Lucy Thompson
Dit artikel heeft me geholpen bij het begrijpen van de basisprincipes van webscraping in Python. Bedankt voor het delen van je kennis!
Frank Abagnale
Hallo Lucy, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het artikel heeft bijgedragen aan het begrijpen van de basisprincipes van webscraping. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Jackson Davis
Ik ben een ervaren programmeur, maar had nog geen ervaring met webscraping. Dit artikel heeft me op weg geholpen. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Jackson, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat het artikel je heeft geholpen bij het leren van webscraping, zelfs als ervaren programmeur. Veel succes!
Ella Martin
Ik ben een complete beginner in Python, maar dit artikel heeft me geholpen om te begrijpen hoe webscraping werkt. Dank je wel!
Frank Abagnale
Hallo Ella, dank je wel voor je reactie! Het doet me goed om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het begrijpen van webscraping, zelfs als complete beginner. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Grace Davis
Geweldig artikel! Het heeft me geholpen om mijn webscraping project tot een succes te maken. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Grace, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat het artikel heeft bijgedragen aan het succes van je webscraping project. Blijf zo doorgaan!
Aaron Wilson
Dit artikel was zeer informatief en praktisch. De technieken die werden gepresenteerd waren goed toepasbaar. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Aaron, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat je het artikel informatief en praktisch vond. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Hannah Thompson
Ik waardeerde de stapsgewijze benadering van dit artikel. Het heeft me geholpen om webscraping beter te begrijpen. Bedankt voor het delen!
Frank Abagnale
Hallo Hannah, dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat de stapsgewijze benadering je heeft geholpen bij het begrijpen van webscraping. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Benjamin Davis
Ik ben geïnteresseerd in webscraping en dit artikel heeft me een goed overzicht gegeven van de basisprincipes. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Benjamin, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat het artikel je een goed overzicht heeft gegeven van de basisprincipes van webscraping. Als je nog meer wilt weten, sta ik voor je klaar.
David Wilson
Dit artikel heeft me geholpen om mijn kennis over webscraping in Python te vergroten. Geweldig werk!
Frank Abagnale
Hallo David, bedankt voor je reactie! Het doet me goed om te horen dat het artikel heeft bijgedragen aan het vergroten van je kennis over webscraping. Veel succes!
William Johnson
Ik vond de uitleg in dit artikel zeer helder en begrijpelijk. Het heeft me geholpen bij het leren van webscraping. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo William, dank je wel voor je feedback! Ik ben blij dat de uitleg helder en begrijpelijk voor je was bij het leren van webscraping. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Isaac Davis
Dit artikel was zeer behulpzaam bij het leren van webscraping in Python. Ik waardeerde de praktische voorbeelden. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Isaac, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat het artikel behulpzaam voor je was bij het leren van webscraping, vooral dankzij de praktische voorbeelden. Blijf zo doorgaan!
Muhammad Johnson
Dit artikel heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van webscraping in Python. Bedankt voor het delen van je kennis!
Frank Abagnale
Hallo Muhammad, dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat het artikel heeft bijgedragen aan een beter begrip van webscraping in Python. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Daniel Brown
Ik waardeerde de duidelijke instructies en voorbeelden in dit artikel. Ze hebben me geholpen bij het leren van webscraping. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Daniel, bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat de duidelijke instructies en voorbeelden hebben bijgedragen aan het leren van webscraping. Ga zo door!
Michael Davis
Dit artikel heeft me geholpen bij het begrijpen van de basisprincipes van webscraping in Python. Bedankt voor het delen van je kennis!
Frank Abagnale
Hallo Michael, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat het artikel heeft bijgedragen aan het begrijpen van de basisprincipes van webscraping. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Emily Davis
Ik had wat hulp nodig bij het leren van webscraping en dit artikel heeft me echt geholpen. Bedankt voor de waardevolle informatie!
Frank Abagnale
Hallo Emily, bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het leren van webscraping. Als je nog meer hulp nodig hebt, sta ik voor je klaar.
Ella Davis
Dit artikel heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van webscraping in Python. Goed geschreven en informatief!
Frank Abagnale
Hallo Ella, dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat het artikel heeft bijgedragen aan een beter begrip van webscraping in Python. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Hannah Davies
Dit artikel heeft me geholpen bij het leren van webscraping in Python. De praktische voorbeelden waren erg nuttig. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Hannah, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat de praktische voorbeelden nuttig voor je waren bij het leren van webscraping. Ga zo door!
Samuel Miller
Ik had wat hulp nodig bij het implementeren van webscraping in mijn project en dit artikel heeft me de juiste richting gewezen. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Samuel, bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het implementeren van webscraping in je project. Blijf zo doorgaan!
Ava Johnson
Dit artikel was zeer informatief en gemakkelijk te volgen. Bedankt voor het delen van je kennis!
Frank Abagnale
Hallo Ava, dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat het artikel informatief en gemakkelijk te volgen voor je was. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Grace Johnson
Ik vond dit artikel zeer nuttig bij het leren van webscraping. De uitleg en voorbeelden waren helder en begrijpelijk. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Grace, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat de uitleg en voorbeelden helder en begrijpelijk voor je waren bij het leren van webscraping. Als je nog meer wilt weten, sta ik voor je klaar.
Henry Wilson
Dit artikel heeft me geholpen om webscraping te begrijpen en toe te passen in mijn eigen projecten. Geweldige bron van informatie!
Frank Abagnale
Hallo Henry, bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het begrijpen en toepassen van webscraping in je eigen projecten. Blijf zo doorgaan!
Jonathan Davis
Ik waardeerde de diepgaande uitleg en de nadruk op praktische toepassingen in dit artikel. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Jonathan, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat je de diepgaande uitleg en praktische toepassingen in het artikel waardeerde. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Ethan Martin
Geweldig artikel! De stapsgewijze benadering heeft me echt geholpen bij het leren van webscraping in Python. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Ethan, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat de stapsgewijze benadering je heeft geholpen bij het leren van webscraping in Python. Veel succes!
Aiden Johnson
Ik had nog nooit eerder gehoord van webscraping, maar dit artikel heeft me op weg geholpen. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Aiden, dank je wel voor je reactie! Het doet me goed om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het ontdekken van webscraping. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Daniel Miller
Dit artikel was zeer nuttig bij het leren van webscraping in Python. De voorbeelden waren verhelderend. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Daniel, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat de voorbeelden verhelderend voor je waren bij het leren van webscraping. Ga zo door!
Oliver Wilson
Geweldig artikel! De gedetailleerde uitleg en praktische voorbeelden hebben me geholpen bij het leren van webscraping in Python. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Oliver, bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat de gedetailleerde uitleg en praktische voorbeelden hebben bijgedragen aan het leren van webscraping in Python. Veel succes!
Lucas Johnson
Dit artikel heeft me geholpen om een start te maken met webscraping. De uitleg en voorbeelden waren zeer behulpzaam. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Lucas, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat de uitleg en voorbeelden je hebben geholpen bij het maken van een start met webscraping. Blijf zo doorgaan!
Alexander Davis
Ik ben nieuw in Python en had weinig ervaring met webscraping, maar dit artikel heeft me op weg geholpen. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Alexander, bedankt voor je reactie! Het doet me goed om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het ontdekken van Python en webscraping. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
Gabriel Davies
Dit artikel was een geweldige introductie tot webscraping in Python. De uitleg was helder en begrijpelijk. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Gabriel, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat het artikel een geweldige introductie was tot webscraping in Python. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Daniel Taylor
Ik had wat hulp nodig bij het implementeren van webscraping in mijn project, en dit artikel heeft de klus geklaard. Bedankt!
Frank Abagnale
Hallo Daniel, bedankt voor je reactie! Geweldig om te horen dat het artikel je heeft geholpen bij het implementeren van webscraping in je project. Blijf zo doorgaan!
Alexander Wilson
Dit artikel was precies wat ik nodig had om aan de slag te gaan met webscraping. Bedankt voor de waardevolle informatie!
Frank Abagnale
Hallo Alexander, bedankt voor je reactie! Het doet me goed om te horen dat het artikel precies was wat je nodig had om aan de slag te gaan met webscraping. Veel succes!

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport