Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Acceder o registrarse
Q&A
Question Center →

Birincil Amazon marka yönergeleri nelerdir?

Amazon pazarında müreffeh bir tüccar olmak istiyorsanız, Amazon Marka Kayıt Defteri'ni kullanmak başarı için ZORUNLUdur. Amazon adını ve marka unsurlarını kullanmak, kayıtlı ticari markanızı korumanıza ve daha fazla müşteri kazanmanıza yardımcı olacaktır. Müşterilerinize doğru ve güvenilir bir deneyim sunmak için mükemmel bir fırsattır. Bununla birlikte, tüm Amazon reklamverenleri marka öğelerini kullanmak istiyorlarsa Amazon marka yönergelerini takip etmek zorundalar.

Bu kısa yazıda Amazon reklamcılık politikalarını tartışacağım ve size Amazon Marka Kayıt Defteri'nin işletmeniz için değerini göstereceğim.

Amazon Markası Kayıt için uygun olan satıcı türleri

Tüm satıcıların bu Amazon programından faydalanma fırsatı bulamayacağının farkında olmalısınız. Beş temel satıcı grubunun bunları kullanmasına izin verilir:

  •  Üreticiler 

Ürünleri üreten Amazon satıcıları.

  •  Marka sahipleri 

Özel markalı marka sahipleri olan Amazon satıcıları. 

  • Beyaz etiket satıcıları

Markalı beyaz etiket ürünleri üreten Amazon satıcıları.

  •  Bağlı Distribütörler 

Bir markanın içeriğine ve perakende ürünlerine marka adına sahip olma iznine sahip satıcılar.

Amazon Marka Kayıt Defteri'ni kullanmanın avantajları nelerdir?

Amazon Marka Kayıt Defteri, bir platformda markanızı organize etmenize ve korumanıza yardımcı olmak için hizmet eder. Bu Amazon programının hangi ticari açıdan sizin için kullanışlı olacağı konusunda daha ayrıntılı bir şekilde tartışalım.

  •  Amazon, yüksek düzeyde koruma düzeyi sağlar

Amazon sadece dürüst satıcıları değil aynı zamanda kaçıran dolandırıcıları da cezbeden küresel bir perakende platformudur. markalı ürünlerinizi kullanın ve onları gerçek fiyatın 2 veya 3 katı daha yüksek bir miktarda satın. Amazon Marka Kayıt Defteri, Markasını kaydettirmenizi sağlar, böylece Satın Alma Kutusu'nun sahipliğini tek başına alabilirsin. Birileri markanız olarak kendinizi geçmeye çalışırsa, Amazon ile bağlantı kurabilir ve hemen kaldırmasını sağlayabilirsiniz. 

  • Amazon Brand Registry, liste içeriği üzerinde daha fazla kontrol verir

Ürünlerini Amazon Marka Kayıt Defteri programı kapsamında perakende satan satıcılar, daha fazla kontrole sahip olabilirler. içerik listeleme. Amazon, ürün başlıklarına, madde işaretlerine, görüntülere ve ek ayrıntılara yönelik politikasını değiştirir. Bu programı kullanarak, Amazon tarafından verilen ürün kimlikleri etrafında daha fazla oynayabilir ve UPC'ler ve EAN'lar gibi olanlardan kaçınabilirsiniz. Bir diğer yararı, giriş işlemi sırasında ortaya çıkabilecek eşleme hatalarını azaltabilmenizdir.

Amazon marka kullanım yönergeleri

  •  Noktalama işaretleri ve büyük harf kullanımı 

İzin verilmiyor  Amazon.com  tüm sermaye veya küçük harflerle yazma. Amazon marka adı hep başlığı durumda olmalıdır.

Amazon'un işlevselliği veya özellikleriyle bağlantılı Amazon uygun kelimeleri, cümleleri ve ürünleri kullanmasına izin verilir. Bununla birlikte, bunun için onay almalısınız. Amazon, Amazon platformunda kullanılan ve kapalı kullanılan satıcı reklamları izler.

  •  Yerinde ve şantiye dışı Amazon markası 

Örneğin, Amazon logosu kullanımı fikri mülkiyet olduğundan kesinlikle yasaktır. Amazon'a bağlarken bir Amazon logosuna veya uygun metin bağlantısına dikkat etmeniz gerekir. Amazon ürün listelemeyle ilgili tüm dış mekan reklamlarında Amazon logosu görüntülenmelidir.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport