Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Amazon gözden geçiren sıralamasını artırmanın pratik yolları nelerdir?

Tüm Amazon satıcıları uzakta, müşteri incelemelerine çok dikkat ediyorlar. Amazon'un inceleme sıralamasının ne olduğunu ve nasıl çalıştığını bilmiyorlar. Satış ve yeni müşterilere mal olabilecek önemli bir ihmal. Bu makalede, Amazon'un sıralama çalışmasını nasıl gözden geçirdiğini ve ürünlerinizin sıralamasını iyileştirmek için ne yapmanız gerektiğinin bilgilerini sağlayacağım.

Amazon incelemesi sıralama nedir ve hangi sıralamaya sahip olduğunuzu nasıl belirleyebilirsiniz?

Amazon İncelemeleri Sıralaması, gözden geçirenlerin profil sıralamasındaki diğer yorumcular ile karşılaştırıldığında dereceler. Bu sıralama, Amazon müşterileri için ürün incelemelerinin ne kadar yararlı olduğuna dayanır. Amazon web sitesinde bulabileceğiniz üst yorum yazarlarının listesi. Bu, milyonlarca sayıda diğer müşterinin, Amazon pazarında sürekli olarak yararlı ve yüksek kaliteli incelemeleriyle bilinçli satın alma kararları almasına yardımcı olan TOP yorumcuların bir listesidir. İnceleme sıralamanızı Amazon profilinde veya üye inceleme sayfalarında kontrol edebilirsiniz.

Amazon inceleme derecesini etkileyen temel faktörler şunlardır:

  • kullanıcıların yazdığı incelemelerin sayısı;
  • bu incelemelerde alınan faydalı oyların sayısı;
  • incelemenin yapıldığı dönem.

Olumsuz oylar Amazon incelemecinin sıralamasında önemli ölçüde zarar vermez. Ancak, her ikinci gözden geçirme hakkında olumsuz bir oy alırsanız, Amazon'a bir sinyal gönderir ve incelemeleriniz daha kapsamlı doğrulanır. Onların döneminde olumlu oylar, rütbenize yardımcı olur ve ürününüze olan güvenini artırır. Üstelik incelemeleriniz daha yeni, rütbeniz üzerinde daha fazla etki olacak. Örneğin, birkaç ay önce yayınlanan incelemelerin Amazon incelemecinin sıralamasında, birkaç gün veya saat önce yaptıklarından daha fazla değeri vardır.

Gönderi değerlendirme sıklığı da önemlidir. Yüksek dereceli bir dereceyi korumak istiyorsanız, yorumları düzenli olarak bırakmanız gerekir. Örneğin yüksek rütbeniz varsa ancak bir süre için incelemeleri durdurmanız durumunda, pozisyonunuz en yakın gelecekte düşecektir. Bunun nedeni, gönderilen incelemelerde aktif olması gerektiğidir.

Amazon, bir kural olarak, incelemeyi iki veya üç günde bir sıralamayla günceller. Bazı durumlarda daha fazla zaman alabilir. Bu nedenle, rütbeniz kısa sürede güncellenmediğiniz konusunda endişelenmeyin.

Amazon inceleme sıralamasını yükseltmenin faydaları nelerdir?

TOP 1000 sıralamasına ulaşmak tüm yorumcular için büyük önem taşıyor. Vine Voice'a davetiye ve büyük Amazon işletmeleriyle işbirliği yapma olanağı gibi sayısız fırsatlar sunar. Amazon'da, TOP yorumculara test ve inceleme için yeni ürünler gönderilmesini isteyen birçok satıcı ve şirket var. Amazon asma programının bir üyesi olarak, onlarla ilgili incelemeler yapmak için ücretsiz ürünler de sağlayacaksınız.

Sıralamanızda rütbeniz önemli bir rol oynamaktadır ancak bu tek faktör değildir. Örneğin, daha düşük rütbeli gözden geçirenler Amazon Vine programına girebilirken, üst rütbeli incelemeciler buna davet edilemeyebilir. Bunun nedeni Amazon, yayınladığınız incelemelerin kalitesini ve incelenen ürünlerin türünü de düşünüyor olmasıdır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport