Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Semalt presenteert geautomatiseerde inhoudschrapingstechnieken om uw werk te vergemakkelijken

Inhoudschrapen is een praktijk van het extraheren van nuttige informatie van internet en het publiceren ervan op uw eigen website. Verschillende webmasters en schrijvers nemen artikelen van gevestigde blogs en websites om hun eigen bedrijf te laten groeien. Ondernemingen, programmeurs en webontwikkelaars gebruiken ook verschillende web scrap hulpmiddelen voor ingangen of inhoudmining om hun werk gedaan te krijgen. De meest prominente contentschrapingtechnieken worden hieronder genoemd.

1: DOM-parsering

DOM- of document-objectmodel definieert de stijl en structuur van inhoud in HTML- en XML-bestanden. DOM-parsers worden gebruikt door programmeurs en ontwikkelaars om diepgaande overzichten van verschillende webpagina's te krijgen. U kunt de DOM-parser gebruiken om webinhoud gemakkelijk te extraheren. XPath is een uitgebreide tool om gewenste websites en blogs te schrapen en is compatibel met Mozilla, Internet Explorer en Google Chrome. Met XPath kun je de inhoud van een hele of gedeeltelijke site schrapen zonder dat je programmeervaardigheden nodig hebt.

2: HTML Parsing

HTML-parsen wordt gedaan met JavaScript. Deze inhoudschrapingtechniek wordt gebruikt om informatie uit tekstdocumenten en PDF-bestanden te extraheren. U krijgt ook gegevens van e-mailadressen, geneste links of andere soortgelijke bronnen. HTML-scraper is een goede optie voor ondernemingen omdat het HTML-documenten gemakkelijk en snel kan ontleden.

3: Vertical Aggregation

Verticaal aggregatieplatform wordt gemaakt door ontwikkelaars met geweldige computervaardigheden. Ze richten zich op verschillende tabellen en lijsten en oogsten zinvolle inhoud volgens hun vereisten. Sommigen van hen vertrouwen op Kimono Labs en andere soortgelijke hulpmiddelen om hun werk gedaan te krijgen. Deze techniek levert alleen voordelen op als u een aantal crawlers en bots gebruikt en de kwaliteit van de inhoud meet de efficiëntie van deze bots en crawlers.

4: Google Documenten

Google-spreadsheets worden gebruikt als een krachtige inhoudschraperservice. Deze techniek is beroemd onder schrapers. Vanuit Google Documenten kunt u de gewenste bestanden importeren en ze laten schrapen volgens uw vereisten. Bovendien kunt u de kwaliteit van de inhoud regelmatig controleren en controleren terwijl deze wordt geschraapt.

5: XPath

XPath of XML Path Language is de querytaal die werkt op HTML- en XML-documenten. Omdat deze documenten zijn gebaseerd op een boomstructuur, kan XPath worden gebruikt om door de geselecteerde webpagina's te navigeren en om de kwaliteit van de inhoud te controleren. Het geeft veel voordelen aan webmasters in combinatie met HTML- en DOM-parsen, en de inhoud kan onmiddellijk op uw website worden gepubliceerd.

6: Text Pattern Matching

Het is een expression-matching-techniek die door ontwikkelaars en programmeurs wordt gebruikt en die wordt geknuppeld met talen als Ruby, Python en Perl. U kunt deze methode voor het schrapen van inhoud implementeren om een groot aantal sites volledig of gedeeltelijk te schrapen.

Al deze technieken voor het schrapen van inhoud garanderen kwaliteitsresultaten en er zijn tools zoals cURL, HTTrack, Node.js en Wget die zijn gemaakt om uw werk te vergemakkelijken. U kunt zo veel of zo weinig sites extraheren als u wilt.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport