Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Semalt Advice - 11 testlocaties voor freelancers om te overwegen

Voor bloggers is het erg belangrijk dat hun site gebruiksvriendelijk is. Onvriendelijke sites ontmoedigen bezoekers en bezoekers verliezen geld. Om ervoor te zorgen dat hun websites gebruiksvriendelijk zijn, huren veel bedrijven freelance testers in om hun websites te beoordelen en deze bedrijven betalen redelijk goed. Hier is de lijst met enkele van de sites die freelancers inhuren om hun website te beoordelen.

Gebruikerstests

Dit bedrijf biedt ongeveer $ 10 tot $ 15 voor taken van 20 minuten. Als u een van hun testers wilt worden, kunt u uw e-mailadres gebruiken en verzenden. U krijgt een voorbeeldtest voordat u opdrachten begint te ontvangen. De baan staat open voor de VS en internationale bewoners. Hun enige betaalwijze is PayPal.

Inschrijven

Op deze site kunt u de testmethode van uw voorkeur selecteren op uw smartphone, tablet en desktopcomputer. U moet uw e-mailadres en wachtwoord opgeven om u te registreren. Wanneer u volledig bent geregistreerd, ontvangt u e-mailmeldingen wanneer er een toewijzing is. Ze bieden verschillende soorten opdrachten met verschillende betaalmethoden. Ze betalen via PayPal. Wereldbewoners komen ook in aanmerking om te solliciteren.

StartUplift

Op dit platform wijzen bedrijven taken toe aan deelnemers. Sommige andere bedrijven stellen vragen over hun websites. Met elke voltooide opdracht verdien je $ 5. Ze betalen één keer per week ook via PayPal.

TestingTime

Deze site biedt studies aan, en hij betaalt € 50 voor elk geval. Studies worden echter gedaan via Skype, en elk van hen duurt ongeveer 30 tot 90 minuten. Je wordt binnen 10 dagen na een voltooide opdracht betaald via PayPal. Deze baan staat open voor de VS en internationale inwoners. Skype moet echter wel op uw computer zijn geïnstalleerd voordat u kunt deelnemen.

TryMyUI

Voordat u zich bij dit team kunt aansluiten, moet u zich registreren en slagen voor hun kwalificatietoets. Het slagen voor de test geeft aan dat u het proces begrijpt en aan de vereisten voldoet. Uw belangrijkste taak is om websites te testen. Elk van hun taken duurt ongeveer 20 minuten en u verdient $ 10 voor elk van hen. Betalingen worden om de twee weken gedaan via PayPal.

Gebruikersgevoel

Deelnemers verdienen $ 10 voor het geven van hun mening op verschillende websites. Je neemt hier ook een evaluatieopdracht. Zodra je je kwalificeert, ontvang je opdrachten via e-mail. Deelnemers ontvangen hun betaling aan het einde van elke week via PayPal.

Userlytics

Hier moet u een website testen en er feedback op geven. Naast websites kunt u ook concepten en toepassingen testen. U hoeft zich alleen maar te registreren en toe te passen, en u krijgt een opdracht. De betaling is $ 10 voor elke taak en wordt betaald via PayPal.

UserZoom

Dit bedrijf heeft u nodig om deel te nemen aan de bruikbaarheidsonderzoek van haar website voor desktop en mobiele platforms. Je verdient ongeveer $ 5 tot $ 10, afhankelijk van hoe complex en moeilijk de taak is. Hoe moeilijk het ook is, elke opdracht duurt maximaal 20 minuten. Deelnemers worden via PayPal betaald binnen 10 tot 14 werkdagen na elke taak.

Geldig

Dit bedrijf huurt mensen in om sites voor bedrijven te testen. Het loon hangt af van de complexiteit van de taak. Je krijgt bijvoorbeeld ongeveer $ 5 voor een test van 5 minuten, terwijl live tests langer en complexer zijn, zodat je tot $ 25 voor een taak van 30 minuten kunt betalen. Betalingen worden hier ook via PayPal gedaan. U ontvangt uw betaling binnen 5 werkdagen na de test.

WhatUsersDo

Hier moet u een website testen en er feedback op geven. Maar u moet slagen voor een test voordat u opdrachten via e-mail ontvangt. Dit platform betaalt iets hoger dan andere. Je verdient ongeveer $ 12,50 voor een test van 20 minuten. Net als bij anderen wordt de betaling op de 25e van elke maand via PayPal gedaan. Deze baan staat open voor internationale inwoners.

uTest

Deze site huurt testers in voor verschillende software en hardware. Je moet een audittest doen om te bewijzen dat je over de vereiste technische vaardigheden beschikt. Zodra je je auditie hebt behaald, ontvang je opdrachten via e-mail. Het staat ook open voor internationale inwoners.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport