Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe zichtbaar te worden in Amazon woorden zoeken?

Het trendingplatform van Amazon onderscheidt zich door hoge prijs en oorlogen. U zult hier niet succesvol zijn als u een zwakke lijst, producten van lage kwaliteit en een snel opgezette marketingcampagne heeft. Of je nu de Buy Box wilt winnen of een winstgevende marge wilt behouden, je kunt iets voelen alsof je zo hard als je kunt gewoon rent om op één plek te blijven.

In dit artikel gaan we in op de technieken die u kunt doorstaan om de zware Amazon-concurrentie voor te blijven door uw aanbiedingen te optimaliseren om de zichtbaarheid van uw producten op Amazon-woorden zoeken te vergroten. Deze informatie is vooral belangrijk voor fabrikanten die hun eigen merkproducten verkopen.

Tips om op de TOP te blijven van Amazon-competitie

  •  Maak gedetailleerde productnamen 

U moet bijzondere aandacht besteden aan de optimalisatie van uw productnaam. Amazon rangschikt elk woord in uw titel, dus hoe relevantere zoektermen in uw titel worden geplaatst, hoe hoger u op de pagina met Amazon-zoekresultaten scoort. Beschrijvende producttitels kunnen ervoor zorgen dat uw product in zoveel mogelijk zoekresultaten wordt weergegeven. Zorg ervoor dat je alle belangrijke details in je titel opneemt, inclusief merk en productbeschrijving, productlijn, materiaal, kleur, maat en hoeveelheid. Hier moet u met woorden komen die uw potentiële klant naar uw product kunnen leiden. Houd bovendien uw klantbehoeften in gedachten bij het samenstellen van uw titel. Vermijd het gebruik van hoofdletters omdat ze u helemaal niet helpen.

  •  Voeg zoveel mogelijk trefwoorden toe als u kunt 

Voer een uitgebreid trefwoordonderzoek uit met behulp van verschillende professionele onderzoeksinstrumenten zoals Google Keyword Planner, Semalt Amazon SEO of AMZ Keyword Planner. Zodra u een lijst met gerichte zoektermen heeft ontvangen, voegt u ze toe aan uw vermelding. Denk echter goed na over de plaatsen waar deze gerichte woorden u het grootste voordeel zullen brengen. Het hebben van geweldige zoektermen resulteert in grote zichtbaarheid en vervolgens resulteert een goede zichtbaarheid in meer verkopen. Amazon staat toe om tot 250 karakters van sleutelwoorden voor elk product toe te voegen. Verlies je kans niet en gebruik ze allemaal. En ten slotte, denk altijd net als uw kopers die hen de informatie geven die ze hoogstwaarschijnlijk nodig hebben.

  •  Verbeter de kwaliteit van uw productfoto's 

Afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn MOET uw vermelding bij Amazon. Als uw afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn, helpen ze uw klanten om hun aankoopbeslissing te nemen. Zorg ervoor dat je het Amazon-beleid met betrekking tot de kwaliteit en de afmetingen van productafbeeldingen volgt. Amazon-productpagina's zonder afbeeldingen zijn alleen nutteloos.

  •  Wees concurrerend en ken uw concurrentie 

U moet op de hoogte zijn van de laatste trends in uw niche. U moet uw concurrentactiviteiten volgen, het type marketing dat zij gebruiken en de prijsstelling om hen altijd een stap voor te blijven. Vergeet niet dat zelfs als je het perfect doet op Amazon, dit niet betekent dat het altijd zo zal blijven. Blijf dus werken aan verbetering van uw vermelding en bied uw klanten de beste kwaliteitsproducten en klantenservice. Om winstgevend te blijven, moet u altijd blijven evolueren met de markt waar u bestaat.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport