Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Kun je me de juiste manier laten zien om een ​​onderzoek met productzoekwoorden op Amazon af te handelen?

Amazon is 's werelds grootste e-commerceplatform dat als een enorme online marktplaats dient en toegang biedt tot een extreem uitgebreide lijst van producten die daar te koop zijn. Het wordt dus al duidelijk dat deze brede definitie een meer dan ultieme uitdaging voor de concurrentie suggereert. En dat maakt het hanteren van een zoekwoordonderzoek naar een nog belangrijkere taak voor Amazon dan dat het bekend staat om het originele rankingconcept dat door de grote zoekmachines zoals Google wordt gebruikt om de juiste posities in de SERP's te bepalen voor elke webpagina die op het web wordt gevonden binnen zijn huidige index. Maar hoe overtreft u uw dichtstbijzijnde niche/categorie concurrent verkopers, evenals de rest van de Amazon-pagina's? Ze worden met name uitgedaagd in die gebieden, waar ze net zo goed in feite te kwetsbaar kunnen zijn, zodat je ze soepel en op hun gemak kunt overtreffen.

Dus, hieronder laat ik je een paar tips en mogelijke "geheimen" zien van een goed zoekwoordonderzoek dat je kan helpen de hele Amazone te domineren marktplaats als een toonaangevende verkoper.

Slimme benaderingen van onderzoek met productzoekwoord op Amazon

Laten we wel wezen - u zult nooit de scène op Amazon laten klinken in de hoedanigheid van nog een saaie one-stop-shop die te veel brede productcategorieën behandelt. Dus waarom zou u niet uw eigen website gebruiken die gemachtigd is met een sterk gerichte inhoud om beter te presteren dan uw concurrenten, toch? Op die manier raad ik aan om op basis van uw relevantie uw productzoekwoord op de Amazon-markt te verbeteren. Hier zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan uw succes daar:

  •  Inhoud Focus  - behoud een redelijk hoog percentage unieke inhoud, nauw gerelateerd aan het primaire doelzoekwoord of lange staart zoekcombinatie.
  •  Homepage focus  - zorg ervoor dat uw startpagina uw best presterende zoekwoordelementen bevat en aarzel niet om de hoofdtitel in te bedden met het juiste primaire zoekwoord voor het product dat u voornamelijk verkoopt op Amazon.

  •  Externe focus  - ondersteun uw eigen thema voor trefwoordinhoud met enkele extra backlinks met voor SEO geoptimaliseerde tekstankers. Vergeet niet voorzichtig te zijn - zorg ervoor dat u niet overmatig last van de zoekwoorden of misbruik, bijvoorbeeld met een verborgen-link-anker. Op die manier verbetert u uw huidige kansen om de krachtige merknaam van Amazon te verslaan, evenals de rest van zeker minder competitieve merken in uw niche/productcategorie.
  •  Onderwerpfocus  - aangezien Google houdt van een verreikende en voldoende diepgaande webpagina-inhoud, is dit een mooie goede plek voor onderzoek naar uw productzoekwoord op Amazon. Ik bedoel, je kunt gemakkelijk overtreffen met waarschijnlijk elk groots e-commerceplatform, gewoon wetend dat bijna iedereen gewend is om zwakke beschrijvingen te hebben. Het ding is dat te vaak dergelijke stukjes beschrijvende inhoud die goed geoptimaliseerd lijken te zijn voor een bepaald aantal van de doelzoekwoorden - niets anders zijn dan standaardbeschrijvingen die rechtstreeks van de fabrikant / leverancier worden getrokken. Alles wat u nodig heeft om een ander concurrentievoordeel te behalen, is dus een diepere onderwerpfocus op uw inhoud, een breder glossarium van nauw verwante zoektermen gebruiken, en originele instructiegegevens bieden die echt nuttig zijn voor uw potentiële kopers, een goed redactioneel commentaar. inhoud, veel positieve productrecensies, enzovoort.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport