Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe vindt u de hoogvolume Amazon-zoekwoorden voor uw lijstoptimalisatie?

Als u denkt dat Amazon meer is dan een online winkel, heeft u zeker gelijk. Het heeft de elementen van een zoekmachine systeem dat op dezelfde manier werkt als Google, YouTube, Bing en andere online reuzen. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat Amazon een uniek classificatiesysteem heeft dat A9 wordt genoemd. Omdat het rangschikkingssysteem van Amazon alleen gebaseerd is op productzoekopdracht, verschilt het van standaard zoeksystemen. Als u het mechanisme van het Amazon A9-algoritme begrijpt, kunt u hoog scoren op de pagina met zoekresultaten en meer potentiële klanten aantrekken. Omdat Amazon de grootste online verkoper in de wereld is als uw product eerst op de resultatenpagina's verschijnt, krijgt u een onschatbare blootstelling voor uw product.

Elke optimalisatiecampagne inclusief de Amazon begint met trefwoordonderzoek. Dit moet in de eerste fase van uw Amazon-optimalisatiecampagne worden gedaan wanneer u alleen begint met het lanceren van uw producten. Relevante zoektermen en zoekvolumes met een hoog volume zijn een sleutel tot het succes van uw Amazon-bedrijf omdat zij uw winkel verbinden met uw potentiële klanten.

Wat is onderzoek naar Amazon-zoekwoorden en de rol die het speelt in uw bedrijfsontwikkeling?

Het zoeksysteem van Amazon werkt vrij eenvoudig. Daarom spelen sleutelwoorden hier de hoofdrol. De prominente plaats van Amazon Search Box benadrukt het feit dat de meeste verkopen worden gestuurd door de zoekfunctie.

Amazon biedt u minimaal vijf inhoudssecties waar u uw gerichte zoektermen kunt opnemen. Deze zoektermen zijn de sleutel om Amazon uw productvermelding te laten vinden en deze voor uw doelgroep te plaatsen. Dus, Amazon-woorden die u kiest, zijn essentieel voor uw zakelijk succes.

Amazon biedt verkopers een specifieke zoekwoordsuggestie. Het werkt eenvoudig, wanneer u de eerste letters van uw getargete zoekterm in het zoekvak van Amazon typt, ontvangt u een lijst met suggesties op basis van wat vaak wordt doorzocht. Als u nauwkeurigere zoekwoordgegevens voor zoekwoorden wilt krijgen, kunt u onderzoek uitvoeren met behulp van externe zoekwoordtools van Amazon, zoals Google Keyword Planner, AMZ Keyword Suggestions-tool, Semalt Auto SEO of Amazon SEO-tools en andere professionele software.

Je eerste tactiek zou moeten zijn om de bekomen lijst met relevante zoektermen in je aanbieding op te nemen. Herhaal deze oefening voor elk van uw bestaande zoekwoorden. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de titel en beschrijving van uw product, aangezien deze secties van lijsten het vaakst worden gecontroleerd door Amazon-verkopers.

In de volgende fase van uw Amazon-optimalisatiecampagne zou u een duidelijk beeld moeten krijgen van hoe het algoritme van Amazon werkt. Verre van alle verkopers weten dat producten die naar de TOP of zelfs een smalle-subcategorie komen, vervolgens worden opgerold in meer algemene zoekopdrachten van bredere categorieën met een hoge concurrentie. Het is dus redelijk om een subcategorie te kiezen met een minder competitief niveau. Hier krijg je meer kansen om je item naar de top van die kleinere lijst te duwen. Houd er echter rekening mee dat als u eenmaal bij de TOP bent, uw producten ook in bredere zoekopdrachten verschijnen. Daarom moet u voorzichtig zijn met het selecteren van de toepasselijke productcategorie. En tot slot, om op de TOP van dit e-commerce-spel te blijven, moet je alle veranderingen in klassen bijhouden omdat ze voortdurend worden aangepast op Amazon.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport