Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Instagram SEO'yu nasıl idare edebilirim?

Her kullanıcının profesyonel bir program gibi hissedeceği bu ultra-popüler çevrimiçi platformun tanıtımına gerek yok. İşte Instagram'ın kendisi geliyor, her gün paylaşılan 50 milyondan fazla fotoğraf sunuyor. Instagram abonelerine ayak uyduran kitleler, gittikçe daha fazla insan, tamamen fotoğraf konusu ile alakalı olan benzersiz kullanıcı deneyimini tanıyor ve en iyi sosyal bağlantıların en üst düzey unsurlarını başarılı bir şekilde birleştirdikçe genişlemeye devam ediyor. Bu nedenle, marka otoritesini yükseltmek, organik trafik akışını artırmak veya platform için herhangi bir dijital pazarlama kampanyasını geliştirmek için Instagram SEO'nun fikri yeni bir sonuç olmaktan çok uzak.

Temel olarak, Instagram, arkadaşlarınıza karşılıklı olarak fotoğraf paylaşması için kullanışlı bir platform sunar, mevcut farklı efektler veya filtrelerle düzenleme yapmak için ve ayrıca her kullanıcı için hedef arama yapmaya olanak tanıyan hash etiketleri ile gömme için hazır. Fotoğrafçılıktaki herhangi bir beceri burada bulunabilir - bazı eski süzgeçlere sahip özyanlardan başlayarak, profesyonel çevrimiçi fotoğraf stüdyolarına. Instagram'da bir sosyal hesaba sahip olmak işinizde potansiyel müşterilere daha bireysel düzeyde hitap eden daha geniş reklamcılık fırsatlarını verebilir.

instagram seo

 Başlarken 

Instagram'da tek tek markalı hesap çalıştırmak, doğal olarak basit bir iştir. Bununla birlikte, işle uğraşmadan önce aşağıdaki şeyleri aklınızda tutmalısınız. Her şeyden önce, markanızı temsil eden kaliteli görüntüleri her gün için burada yayınlamaya gerek yoktur. Hizmetin temel konsepti, imaja daha doğal bir görünüm verilmesi, daha güçlü yanıt alınması olasılığı daha yüksek olmasıdır. Kullanıcılar hiçbir zaman bu kadar cazip olmamaları için çok resmi bir şekilde davranmamalıdır. Yapmanız gereken en yaygın şeyler arasında görsel çözümler üzerinde düşünme vb. Gibi, yeni oluşturulan profilinizi doğrudan iş web sitenize bağlayan doğrudan bir bağlantıyla katıştırmayı unutmayın.

 Yarışmalara hoş geldiniz deyin 

Instagram'da bir fotoğraf yarışması düzenlemek, muhtemelen yerel çevrimiçi varlığınızı pekiştirmenin en basit yoludur, etkinliğinize katılan her kullanıcının otomatik olarak başlayacağını unutmayın hashtag'lar ve kendi takipçileriniz veya arkadaşlarınız tarafından markanızı tanıtmak. Ve gittikçe artan sayıda hayran kitlesine sahip olmak sağlıklı bir eğilim. Hashtags başvurusunda bulunurken, gelecek olaydan birkaç hafta önce kitleye ana ayrıntıları bildirmesini öneririm. Yarışmayı daha ilgi çekici yapmak için, gerçek bir harekete yakıt vermek için makul bir ödül sunmayı küçümseyin. Böylece, hedef kitlenizin gerçek hayatını ve tercihlerini hissederken bir kuruş harcamadan güzel küçük bir reklam alacaksınız.

seo instagram

Buradaki ana konsept, Instagram'da SEO olarak hashtaglar düşünmektir

Anahtar kelimeler ve meta etiketler. Unutmayın, bir "Instagram SEO'nun", ana konularınıza ve ilgili takipçilerinize her zaman dahil olması için saf bir coşku ve yaratıcılık gerekir. Bazı ilginç içerik postaları ve geri besleme yorumları için derhal bir zaman planlaması yapmaya yetecek kadar zaman ayırın. Endişelenmenize gerek yok - orijinal metin yazıları, diğer sosyal medyanın geleneksel araçları gibi Instagram SEO için de iyi gidiyor. Bununla birlikte, Instagram'ın anıları paylaşmak, modern eğilimlerle güncel kalmak ve resimlere değer ürün veya hizmetler için bir yer olduğuna dikkat edin.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport