Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Kısa süre önce başlatılan site sıralamalarını iyileştirmek için hızlı SEO ipuçlarını nasıl uygulayabilirim?

Arama motoru optimizasyonu, Google standartlarına göre web sitesi optimizasyonunun bir işlemidir. Kaliteli olmayan bir optimizasyon durumunda tüm saha konumlarını kaybetme riski yüksek olduğu için profesyoneller tarafından yapılmalıdır. Birçok web sitesi sahipleri SEO'yu karmaşık ve yabancı bir manzara olarak algılarken, karmaşık değil de değişebilir alanlar değildir.

Arama motorları sıralama algoritmalarını sürekli olarak güncellemektedir; bu nedenle bu güncellemeleri dikkate alarak sitenizi optimize edebilmek için bu alanla güncel olmanız gerekmektedir. Ancak, uzmanlaşmış bilgi ve para yatırımı olmadan sitenize SEO geliştirmenize yardımcı olabilecek bazı arama motoru optimizasyonu şartları vardır. Bu kısa arama motoru optimizasyonu kılavuzunda, SEO uzmanlarının yeni bir projeye imza attığında hızlı kazanç olarak kullandıkları optimizasyon stratejilerini bulacaksınız.

quick seo

Yeni girenler için hızlı SEO ipuçları

  • Anahtar kelime araştırması yürütmek

Yeni başlayanlar için hızlı SEO ipuçları sitenizin optimizasyonu için yapmanız gereken ilk şey. En alakalı ve yüksek hacimli arama terimlerinin bir listesini oluşturmak için, pazar analizi yapmanız ve potansiyel müşterileri çekmek için pazar niş rakiplerinin hangi anahtar ifadelerin kullandığını öğrenmeniz gerekir. Daha büyük rakiplerinizle aynı arama terimlerini hedeflememelisiniz, çünkü çevrimiçi dünyada daha saygın olabileceklerinden dolayı herhangi bir olumlu sonuç vermez. Dahası, Google uzun süren alanlara daha fazla tercih imkanı veriyor. Kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapmak için, Google Kelime Planlayıcı veya Semalt Oto SEO gibi destekleyici çevrimiçi araçları kullanabilirsiniz.

  •  Google My Business hesabı oluşturun 

Bu araç, SERP'de yerel web sitelerinin görünürlüğünü iyileştirmek için Google tarafından özel olarak oluşturuldu. İşletme hesabınızı oluşturmanız ve tüm işletme bilgilerinizi yüklemeniz gerekiyor. Potansiyel müşterilerinizin uygun bir arama sorgusu girerek sizi Google'da kolayca bulmalarına yardımcı olur. Tüm işletme bilgileriniz doğruysa ve web sitenizde belirttiğiniz verilerle aynı olduğunda, Google yerel arama sonuçlarının En Başında bunu gösterecektir. Arama hacminin büyük olduğu geniş sorularda bile küçük işletme sahiplerinin yararlanabileceği yerel sonuçlar gösteriliyor.

seo tips

  •  Google Search Console

Google Search Console, ücretsiz ve yaygın olarak kullanılan bir Google yazılımıdır. Bu, mevcut site durumu ve SERP'deki pozisyonlar ile sitenizdeki tüm hatalar ve ele almanız gereken konular hakkında çok değerli bilgi verir. Web sitesi sahiplerine bir web sitesinde iyileştirmek için ihtiyaç duyduklarını gösteren bir araç olması gerekir. Hemen çıkma oranı, trafik kaynakları, ortalama ziyaretci sayısı, bir sitedeki kullanıcıların harcadığı süre ve web sayfalarının sayısı gibi web sitemiyle ilgili metrikleri gösteren Google Search Console'u kullanarak optimizasyon kampanyanızın başarısını ölçebilirsiniz. Ayrıca, Google'ın sitenizin alakalı olduğunu düşündüğü anahtar kelimeleri bulmanıza yardımcı olur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport