Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe haal je het meeste uit Amazon Seller Central?

Twee primaire verkoopprogramma's stellen verkopers in staat om hun bedrijf te leiden en te behouden op Amazon - Amazon Vendor Central-programma en Amazon Seller Central-programma. Beide programma's hebben geen reputatie dat ze eenvoudig te gebruiken zijn. Ze hebben een aantal valkuilen waarvan je op de hoogte moet zijn om een goede keuze te maken en je winst niet te verliezen.

Amazon Seller Central is het enige programma waaraan je moet wennen als je een serieuze Amazon FBA-verkoper bent. Ondanks alle negatieve factoren met betrekking tot dit programma, kunnen we niet ontkennen dat het uw bedrijfspotentieel kan ontwikkelen. Gebruikmakend van dit verkoperprogramma, ontvangt u Amazon-bescherming en krijgt u toegang tot rangordestatistieken en analytische gegevens.

In dit artikel bespreken we de praktische methoden om optimaal gebruik te maken van Amazon Seller Central en uw totale bedrijfsinkomsten te verdubbelen. Het biedt u beheer- en fulfillmentdiensten en helpt bij het ophalen van de juiste artikelen om te verkopen.

Merkwaardigheden van Amazon Seller Central waar je op moet letten

  •  Corrigeer je account op Amazon Seller Central 

 U hebt slechts één centraal verkopersaccount nodig voor retailproducten op de Amazon-marktplaats, ook al heeft u een groot aantal producten in uw antwoord.

Het enige geval dat u nodig hebt om meerdere accounts tegelijkertijd in te stellen, is als u van plan bent om in meerdere regio's of continenten te verkopen. Amazon heeft accounts voor Europa en Amerika verenigd. Dus als u bijvoorbeeld uw potentiële klant in Canada en Spanje wilt aantrekken, moet u verschillende verkoopaccounts lanceren.

Bovendien moet u rekening houden met het aantal artikelen dat u per maand wilt gaan verkopen. Als dit aantal minder dan 40 is, kunt u een kleine vergoeding per verkoop betalen. Als u deze som overschrijdt, moet u echter een extra vergoeding betalen. Dat is de reden waarom dit programma niet geschikt is voor grote bedrijven die hun producten in bulk verkopen. Dus, als je een grote onderneming hebt, moet je een professionele account opzetten met een abonnement van $ 39,99 per maand.

Als u uw verkoopaccount wilt instellen, hebt u uw merknaam, bedrijfsadres, contactgegevens, uw "winkel vanaf" locatie, bankrekeninggegevens en ten slotte de regio's waar u uw producten om.

  •  Uw account moet beveiligd zijn met Amazon authenticatie in twee stappen 

Momenteel hebben alle Amazon-accounts authenticatie in twee stappen. Dit betekent dat u naast het invoeren van uw wachtwoord een beveiligingslaag aan uw zakelijke account moet toevoegen door een unieke beveiligingscode te maken. Het is gemaakt om alle gegevens van individuele verkopers te beschermen.

Als u toegang wilt geven tot iemand toegang tot uw account, moet u deze gebruikers gewoon instellen met het registratieproces van Amazon Checkout en een lijst toevoegen van gebruikers die toegang hebben tot dit systeem. Met Amazon Verkopersaccount kun je op elk moment gebruikersrechten bewerken, toevoegen, intrekken en wijzigen.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport