Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Amazon sıralamaları ve satışları arasındaki korelasyon nedir?

Amazon, ürünleri sıralamak için farklı yaklaşımlara sahiptir. Bununla birlikte, Amazon Bestseller Sıralaması önde gelen biri gibi görünüyor. Bu rütbe birçok satıcı için hâlâ bir sır niteliğindedir.

Bu kısa yazıda, Amazon satış sıralamasının anlamını ve nasıl doğru hesaplanacağını tartışacağız. Üstelik, Amazon satış sıralamasının performans göstergesi olarak nasıl uygulanabileceğini göz önüne alacağız. Bu yazı, Amazon'da hangi ürünleri iyi sattığını ve birincil rakip ürünlerinizin hangileri olabileceğini anlamanıza yardımcı olacaktır.

Amazon sıralama ve satış sisteminin tartışmasına geçmeden önce, Amazon'un En Çok Satanlar Sıralamasının nasıl çalıştığını ve satıcıların hesaplamaları gerektiğini açıkça belirtmediğini belirtmek isterim.

Amazon'un En Çok Satan Sıralaması nedir?

Amazon ürün ayrıntıları sayfasını aşağıya kaydırırsanız Amazon En Çok Satanlar sıralamasını görebilirsiniz. Bu metrik saatlik olarak hesaplanır ve belirli ürünün son satışlarının sayısıyla ilişkilendirilir.

Genel olarak, bir ürünün belirli bir pazar alanı içerisindeki diğer ürünlere göre ne kadar iyi satıldığını gösterir. Birinci (en yüksek) en çok satanlar sıralamasına sahip olan bir kategori, en çok satılan ürün olarak düşünülür. Her mağazanın farklı bir pazarı temsil ettiği için, bir ürünün sıralamasının çeşitli Amazon mağazalarında farklı olabileceği belirtilmelidir. Bununla birlikte, bir öğe birden fazla alt kategoride bir Amazon satış derecesine sahip olabilir. Böyle bir şekilde, genel bir kategoride, daha alt kategoriye giren daha alt kategoriden daha düşük bir sıraya sahip olabilir.

Amazon, bu sıralama sistemini kullanarak, satıcılara, kaç tane ürünün kendi ürünlerinden daha iyi sattıklarının verilerini sunması anlamına geliyor.

Amazon karşı yaygın yanlış anlaşılma Bestseller sıralaması

Her şeyden önce, Amazon satış rütbelerinin incelemelere ve derecelendirmeye dayandığı ortak bir yanılgıdır. Sadece son ve tarihsel satışlara dayanıyor. Bununla birlikte, bu sıralama genel bir satış hacmi sunmamaktadır. Belirli bir parçanın çok yakın bir tarihte satışı üzerine, bir pazar nişindeki rakiplerine kıyasla güvenir.

Amazon'un En Çok Satanlar sıralaması nasıl hesaplanır?

Amazon, Amazon Bestseller sıralamasının nasıl hesaplandığını gizli göstermez. Bunun netliği, tıklama, inceleme, vb. Gibi herhangi bir rakam olmaksızın tek başına satış hacminin dikkate alınmasıdır

Ayrıca, bir süre boyunca Hesap Amazon en çok satan rütbesi hesaplamak için tarayıcılar tarafından. Bazı Amazon temsilcileri, 12 saat olduğunu iddia ederken, diğer uzmanlar yaklaşık 24 saat konuşuyor. Her durumda, önceliğinizin bir günde kaybolabileceğini ifade eder. Bununla birlikte, kısa süre önce araştırmacılar, Amazon satışlarının, birkaç hafta veya aylar boyunca sistematik olarak düştüğünü gösteriyor. Başka bir deyişle, Amazon'un En Çok Satanlar sıralamasında satış geçmişi önemli.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport