Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Bir ürün sayfası çalıştırmak zor mu SEO?

En yaygın olarak, ürün sayfası optimizasyonunuz iki farklı şekilde gelir. Öncelikle, ziyaretçilerinizin çoğunu gerçek müşterilere dönüştürmek için mükemmel bir kullanıcı deneyimi için en iyisini yapmaya başlar. Bunu yaptığınızda, optimizasyon çalışmalarınızın geri kalanı e-ticaret mağazanızı daha iyi çevrimiçi görünürlük ve daha yüksek trafik ve dönüşüm elde etmeyi amaçlayan ürün sayfasını SEO kapsamalıdır. Ancak sayfalarınız için her zaman Google'ın SERP'lerinin üstünde kalmak için başarılı bir arama motoru optimizasyonunu nasıl yürütebilirsiniz? Başarılı ürün sayfası SEO'nun ana unsurlarına bir göz atalım ve birkaç önceki e-ticaret projelerimi de sürmek için makul buldum.

product page seo

Ürün sayfalarının temelleri SEO

Açıkça görülüyor ki, standart bir ürün sayfası internette diğer herhangi bir web sayfasına çok benzemektedir. Bu nedenle, içerik için orijinal Arama Motoru Optimizasyonunun tüm araçlarının ürün sayfası optimizasyonu için benzer şekilde uygulanabileceğini düşündürücüdür mantıklıdır. Öyleyse, ürün sayfanız için önemli olan en önemli adımları kısa bir gözden geçirelim. SEO:

  • Ürün marka adınızı vurgulamak için üretici yetkisi veya etiketi de dahil olmak üzere tamamen sesli bir başlığa sahip olmak iyi çalışıyor , uygulanabilir olduğunda. Ürün sayfanızın başlığına güçlü anahtar kelimenizi veya hatta ilgili uzun kuyruk anahtar cümlesini dahil etmeyi düşünün.
  • Konunuzun ya da endüstrinizin müttefik alanlarında kullanılan bazı ünlü sözlü kelimelerin muhtemel sözcük dağarcıklarındaki temel özelliklerini düşünün. Yani, örneğin, tipik bir kısaltmanın anahtar kelime olarak kullanılması akıllıca bir karar olabilir. Bunun nedeni, insanların arama isteklerinde daha spesifik kelime soruları kullanması ihtimalinin çok yüksek olduğunu merak ettikleri için.
  • Ürün açıklamalarınıza daha fazla zaman ve emek harcayın. Tıpkı diğer web sayfası içeriği gibi çevrimiçi mağazanızın ve İnternet'teki kelimenin tam anlamıyla dolaştığı diğer listelerin arasındaki farkı yaratmak için tamamen benzersiz ve yüksek kaliteli yazıları oluşturmalısınız. Varsayılan olarak üreticilerden gelen orijinal ürün açıklamalarını veya bunların bir bölümünü hiçbir zaman almayın. Aynı zamanda, her ne pahasına olursa olsun yinelenen bir içeriğe sahip olmaktan kaçının. Aksi takdirde, ürün açıklamalarınız Google tarafından eşsiz olarak kabul edilecek ve bu nedenle arama sonuçlarında pek yüksek sıralamaya sahip olmayacaktır.
  • Ürün açıklamanızın her görsel öğesini uygun Alt etiket yazısıyla yerleştirin. Unutmayın, sağlam bir Alt metin olmadan arama motorları, ürün sayfalarınızda barındırılan herhangi bir resmi basitçe okuyup anlayamazlar. Ürün adınızı ana ürün resminize sayfa başına en az bir kez dahil etmenizi öneririm.
  • Ayrıca, davetkar ve kullanıcı dostu bir meta açıklaması yapmayı da unutma. İdeal olarak, olabildiğince çok benzersiz meta açıklaması olmalıdır. Ancak, bazen çok yıldırıcı bir görev görünebilir. Meta açıklamaları ile başlayarak şablonlu bir şekilde, yani her ürün sayfası meta açıklaması başına yalnızca ürün adınızı değiştirmenizi öneririm.

on page seo

Sonuç olarak, ürün sayfası SEO hakkında daha geniş bir inceleme için hazırız. Ürün sayfasının SEO (schema.org ya da Açık Grafik verileri gibi) birkaç önemli teknik yönüne yeterince dikkat göstermeden konuyla ilgili temel bilgilerden bahsediyordum. Bu yüzden, onları daha ayrıntılı bir şekilde herzaman araştırdığınızdan emin olun.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport