Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Ne e-ticaret siteleri için en iyi SEO stratejileri nelerdir?

Arama motoru optimizasyonu, düşünceli planlama ve etkili taktikler gerektiren değişen bir alandır. E-ticaret web sitelerine özel dikkat gösterilmelidir - arama optimizasyonu işlemi daha karmaşıktır. E-ticaret SEO, çeşitli koşullar kümesi altında işlev gördüğü için belirli bir uygulama grubuna bağlı kalmak zorundadır. Bu yazıda, size en iyi SEO stratejileri hakkında bir e-ticaret web sitesi iş yapmak için uygulamak gerektiğini anlatacağız. Yani, noktaya daha yakın.

seo strategies for ecommerce sites

E-ticaret web siteleri için dört SEO Stratejisi Rakip Geri Dönüşümü Analizi

Rakip Backlink Analizi

Rekabetin geri dönüş analizi etkili bir yöntemdir SEO'yu kullanarak, rakiplerinizin geri bağlantılarına benzer bağlantıları elde etme konusunda fikir edinmenize yardımcı olur. Rakibin bağlantılarını analiz ederek, düzenlemeyi gerektiren kalıpları, fırsatları ve sorunları keşfedebilirsiniz. Majestic veya Moz'un Açık Site Explorer gibi SEO araçlarını uygulayarak rakiplerin bağlantılarını kolayca kontrol edebilirsiniz. Rakip geri bağlantı analizi, e-ticaret sitesi sahiplerine rakibin bağlantı kurma taktiklerini kavrayacak mükemmel bir SEO stratejisidir.

 Öne Çıkan Parçaların Önemi 

Basitçe, özellikli bir snippet, bir kullanıcının arama sorgusuna kısa ve özlü bir cevaptır. Genellikle, snippet, arama sonuçları sayfasının üst kısmına yerleştirilir. Öne çıkan snippet'ler markanın arama görünürlüğünü artırmaya yardımcı olur. Siteniz için özellikli snippet'ler almak için, genellikle potansiyel müşterileriniz tarafından aranan bir soruyu bulmanız gerekir. Bunu bulduktan sonra, arama sorgusuna açık bir cevap vermeyi deneyin.

 Topluluk Katılımı 

E-ticaret web sitesi tanıtımına gelince, işletme sahipleri genelde topluluk katılımını hafife almaz veya sebepsiz yere atarlar..Unutmayın, müşterilerinizi ne kadar iyi tanıyorsanız, markanızı daha iyi konumlandırabilirsiniz. Mümkün olduğunca onlar hakkında çok fazla bilgi bulmaya çalışın. Müşterilerin temel çıkarlarını ve şüphelerini belirlemeye odaklanın. Bu hedef kitlenizin ilişkili olduğu platformlarda yapılabilir. Reddit veya Quora gibi servislerinizle ilgili sorguların tartışıldığı Q & A sitelerini arayın.

 Ziyaretçi Gönderme 

Ziyaretçi bloglaması, e-ticaret web sitesi sahipleri tarafından hem trafiği hem de satışları artırmak için uygulanan mükemmel bir stratejidir. Bir başkasının bloguna yazı yazmayı kabul ettiğinizde, her iki taraf da yararlanır: Diğer web sitesi sahibi yeni bir yazardan yeni içerik alır ve kendi işiniz için maruz kalma elde edersiniz. Yazdığınız sitenin sahibinin, sayfanıza geri bağlanmayı kabul ettiğinden emin olun. Açıkçası, bunu sizin için yazan herkes için yapmalısınız. Endüstrinizdeki popüler ve tanınmış web sitelerini aramaya ve misafir gönderme fırsatları isteyin.

Yukarı tamamlayan

E-ticaret siteleri için bu SEO stratejilerini işe koyun ve işletmeniz büyüdükçe onlara gerekli güncellemeleri yapın. E-ticaret SEO planlamayla ilgili zorlukların her şirket için benzersiz olduğunu anlamak hayati önem taşımaktadır. Unutmayın, her şey doğru yapılırsa, e-ticaret siteniz trafikte ve diğer SEO avantajlarından önemli ölçüde artacaktır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport