Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Sitelerin arama motoru optimizasyonu yoluyla nasıl bulunabilirim?

Google SERP'deki en üst sıralara ulaşmak oldukça karmaşık ve zaman alıcı olabilir, ancak aramaya devam ettikleri tarayıcılara yardımcı olmak için Google tarafından önerilen bazı doğrudan yöntemleri göz önüne alarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Arama sonuçlarında görünür olmanın en büyük sırrı bir odak noktasıdır. Web kaynağınızı belirli bir konuda odaklamanız gerekir. Sitenizi azami ölçüde kullanıcının sorgusuyla alakalı kılan, basit fakat kullanışlı bir optimizasyon kuralıdır. Web'de sitenizin görünürlüğünü artırmak için, web sitenizin bir sorgunun TOP 10 sonuçları arasında olması gerekir. Sonuç olarak, internette ne kadar yüksek puana sahipseniz, potansiyel müşterileri sitenize çekme şansınız da o kadar yüksek olur. Arama motorları, yalnızca en alakalı ve yetkili siteleri çeşitli web kaynaklarının havuzundan ayırmaya yardımcı olan sıralama algoritmasına sahiptir. Web sitesi sahiplerinin web kaynaklarını kullanıcı dostu hale getirmek için arama motoru kurallarını takip etmeleri gerekiyor.

search engine optimization sites

Sitenizi Google TOP'a sokmanın çeşitli yolları vardır. İlki arama motoru optimizasyonu olarak adlandırılır. Organik arama sonuçlarında sitenizin görünürlüğünü artırmak için tasarlanmıştır. İkincisi, tıklama başına ödeme reklamcılığı. Bu tanıtım metodu, ücretli bir aramada sitenize hedefli trafik getirmeye yarar.

Bu yöntemlerden hangisinin daha iyi çalıştığını tartışmak çok var. Optimizasyon deneyimime dayanarak, arama motoru optimizasyonu sitelerinin ücretli bir aramada tanıtılan web sitelerinden daha iyi dönüşüm ve tıklama oranı olduğunu söyleyebilirim. Dahası, SEO'nun daha maliyet etkin olduğu ve en yüksek yatırım getirisini getirdiği şüphelidir.

Bu yazıda, arama motoru optimizasyonu yoluyla sitenizi SERP'de daha görünür kılmak için bazı kolay yollar izleyeceğiz.

Zengin içerikli içerik oluştur

Kullanıcılarınıza sorgularında mümkün olan en iyi cevabı vermek için zengin içeriğe sahip sitenizin her sayfasını optimize etmeniz gerekiyor. Özel yazım becerileri ve optimizasyon bilgisi gerektiren derecede karmaşık bir görevdir. Ancak, içeriğinizi arama üzerinde görünür hale getiren önemli bir optimizasyon aşamasındadır. Tüm sayfalarınız, işletmenizle alakalı, benzersiz ve açıklayıcı içerik içermelidir. Kullanıcıların sitenizde gözlemlediği ilk şey olduğu için ana sayfanıza ödemeniz gereken özel dikkat. Bu sayfa işletmenizle alakalı ve mükemmel bir şekilde tanımlanmışsa, web sitenizin ziyaretçileri büyük olasılıkla sadık potansiyel müşterilerinize dönüşecektir. Dahası, içeriğinizin içinde arama terimlerinin yerleştirilmesine özellikle dikkat etmeniz gerekir. Metinleri başlığa olduğu kadar başlıklarda ve alt başlıklar arasında olabildiğince yakın koymanız gereken belirli optimizasyon kuralları vardır.

seo sites

404 hatalarını ortadan kaldırın

404 hataları, sitenizle olan daha kötü bir kullanıcının deneyimini ve Google'ın indeksleyebileceği sayfaların sayısına müdahale eder. Bu hata sayfaları sitenizin sıralamalarını doğrudan yok edemez. Bununla birlikte, optimizasyon kampanyanıza herhangi bir değer getirmeyeceklerdir. Bu nedenle 301 hatalı yönlendirmeyi kurmanız ve bir 404 hatası fark etmediyseniz sayfayı geri yüklemenizin nedeni budur. Tarama hatalarınızı Google Search Console'la kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, siteniz WordPress içerik yönetim sistemine dayanıyorsa, sitenizdeki 404 hatalarını otomatik olarak kısa sürede artıracak eklentileri indirebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport