Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Ne On Sayfalı SEO Stratejileri My Business için en iyisidir?

İşte pazarlama hedeflerinizi kolaylaştırmak ve Google sıralamanızı iyileştirmek için uygulayabileceğiniz en etkili sayfa üstü stratejileri listesidir.

 URL'lerinizi temizleyin 

Basitçe, URL, web sitesi adresidir. URL'leriniz işletme web sitenizdeki sayfaların her birinin adresidir. Web sayfalarınızın URL'leri, arama motoru sonuçları sayfası da dahil olmak üzere birçok yerde görülebilir. URL'ler herkes tarafından görülebileceğinden, URL'leri düzgün ve temiz hale getirmek esastır. Çoğu web kullanıcısı onları karmaşık, belirsiz ve güvenilmez bulduğu için dağınık URL'lerden kaçının. Aksine, temiz bir URL'nin okunması kolaydır. Web sitenizin neyle ilgili olduğunu daha iyi anlamalarına yardımcı olan, kullanıcılar için çok az risk oluşturur.

on page seo strategies

URL oluştururken içerisine alakalı anahtar kelimeler eklediğinizden emin olun. Temiz URL'leri kullanmak, web sitenize trafik kolaylaştıran etkili bir sayfa SEO stratejisidir.

Değerli anahtar kelimeleri seçme 

Potansiyel müşterilerinizin şirketiniz tarafından sağlanan ürün veya hizmetleri ararken sıklıkla kullandığı anahtar kelimeleri belirlemeye odaklanın. Google'da sıralamaya çok rekabetçi olmayan anahtar kelimeleri seçerseniz bu mükemmel olur. Kendiniz anahtar kelime araştırma yapmak gibi hissetmezseniz, özel SEO araçları kullanın veya bunu yapmak için bir profesyonel SEO şirketi  kiralayın. Hedef anahtar kelimelerinizi belirledikten sonra, bu terimlerle olağan bir arama yapın. Bunu yaparak, bu anahtar kelimeyi hedefleyen sayfanıza dahil etmeyi planladığınız bilgilerin, seçilen anahtar kelime için şu an sıralmakta olan sayfalardaki bilgilerle uyuşan olduğunu onaylayacaksınız.

Robotlar değil insanlar için yazın 

Bildiğiniz gibi, anahtar kelime doldurma, Google'ın sizi cezalandırması için modası geçmiş ve etkisiz bir uygulamadır. Ancak, bir bot gibi konuşmak insana kulak sağtığınız anlamına gelmiyor. Günümüzde, Google'ı ve diğer büyük arama motorları, kullanıcı davranışı sıralamada bir sayfayla hesaba katılır. Bu nedenle, ses ne kadar doğalysa, içeriğiniz ne kadar etkileyici olur ve ziyaretçilerin sayısı web sitenizde kalır. Bu sırayla, sıralamanızı artıracaktır.

Büyük içeriği en üst düzeyde tutun 

İçerik harika yapan nedir? Bu, potansiyel müşterilerinizi anlamak ve deneyimlerini benzersiz çıkarlarıyla eşleştirmek üzere kişiselleştirmek ile başlar. Kural olarak, kaliteli içerik ilginç, değerli, eşsiz ve herhangi bir yazım hatası veya dilbilgisi hatasından arınmış durumda. Çoğu durumda, harika içerikler bölümler halinde düzenlenir ve başlıklar ve alt başlıklar halinde ayrılır.

İyi makaleler genellikle ilgili resim ve grafikler içerir. Siteniz için içerik oluştururken kopyanızda anahtar kelimeler eklemeyi unutma. Linkler, Google'ın ve diğer arama motorlarının sıralamaları belirlemek için kullandıkları çok önemli bir işarettir. 

on page seo

Bağlantı kurmayı düşünün

Uygulama gösterildiği gibi, web sitenize işaret eden yüksek kaliteli bağlantı sayısının artırılması, sıralama sıralamasını önemli ölçüde artırabilir. Dahili ve harici bağlantı kurma, Google'ın kaynağını taramasını ve dizine eklemesini kolaylaştıracaktır.

 Sonuç 

Sayfa optimizasyonu görünebilir gibi zor değil. Hemen çalışmak için yukarıdaki sayfa SEO stratejilerini koyabilirsiniz. Sitenizi kesinlikle web kullanıcıları ve arama motorları için daha kullanışlı ve güvenilir hale getireceklerdir.  

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport